berat05
Yönetici
Su eda ve burcu kardeşim Allah razı olsun sizlerden.yorumlarınızı okudukça öyle mutlu oluyorum ki.Bu konuya yorum yazmayalı çok olmuş. O gün den bugüne neler neler değişmiş. Ben başörtümün nekadar kutsal ve önemli olduğunu yazmıştım.hayatımın nakadr güzelleştiğini ve ne kadar huzurlu olduğumu yazmıştım. ve o kadar gün sonra çok haklı olduğumu tekrar yazıyorum.Hayatım çok güzelleşti.Rabbim çok salih bir insanı karşıma çıkardı ve şu an nişanlıyım. Onun çevresindeki herkes açık ama o benimle gurur duyuyor. ona özel olduğumu biliyor ve sonuna kadar destekliyor.sizi başörtünüzle istemeyen kınayan insanlardan uzak durun.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Tesettürün verdiği huzuru anlatamam ancak onu yaşamanız gerekir. Rabbim herkese hidayet versin.Allah'a emanet olun...
Bu kalblere hidayet veren ALLAH'a Celle Celaluhu hamd olsun...
Kardeşim....özel olduğunuzu zaman geçtikçe daha da anlayacaksınız...Çünkü siz duruşunuzla RABBİMİZİ hatırlatıyor olacaksınız
Haberlerinizi eksik etmeyiniz bizden...
Hayırlı Cumalar
Kardeşim....özel olduğunuzu zaman geçtikçe daha da anlayacaksınız...Çünkü siz duruşunuzla RABBİMİZİ hatırlatıyor olacaksınız
Haberlerinizi eksik etmeyiniz bizden...
Hayırlı Cumalar
La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)
La Tahzen
sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.
Kalbi güzel kardeşim......
Desteğinizle örnek oluyorsunuz
Bizler olmasakda sizler elinden tutuyorsunuz kardeşlerimizin
Bu birlikteliğe Maaşallah Subhanallah Elhamdülillah diyorum
Bu kalplere birliktelik veren ALLAHÜ TEALA'ya HAMD OLSUN diyorum
HAYIRLI CUMALAR GÜZEL KARDEŞİM
Desteğinizle örnek oluyorsunuz
Bizler olmasakda sizler elinden tutuyorsunuz kardeşlerimizin
Bu birlikteliğe Maaşallah Subhanallah Elhamdülillah diyorum
Bu kalplere birliktelik veren ALLAHÜ TEALA'ya HAMD OLSUN diyorum
HAYIRLI CUMALAR GÜZEL KARDEŞİM
Mübarek Cuma Günü,
RABBİM Saliha Kardeşlerimizi artırsın,
sizlerin duaları makbuldür kardeşlerim,bizleride unutmayınız,
çünkü en güzel sabırı siz yaşıyorsunuz,
ALLAH rızasını gözeterek hemde,bu ne büyük lütuftur,
RABBİM sabrınızı artırsın,sayınızı artırsın,
Ben çok seviniyorum hemde çokkk,
Elhamdülillah bizim hanemizde böyle şükürler olsun.
Değerli kardeşimiz
Destek olmanız ne güzel...
Allah Celle Celaluhu razı olsun
HAYIRLI CUMALAR
B)B)B)B)B)
Selam olsun Hak Habibine
Selam olsun Al ve Ashabına
selam olsun yolunda giden ve gideceklere
Selam AllahCelle Celaluhu rızası için
Hz.Muhammed (s.a.v.) TEBLİĞ ETTİĞİ
için Tesettüre bürünenlere.
SELAM OLSUN