Allah Celle Celalühu razı olsun canım ablacığım..Ve bu TEVAFUK...
sizinle yaşadığımız bu güzel...an lık düşünceler..
teşekkür ediyorum.........
Allah Celle Celalühu razı olsun canım ablacığım..
Güzel yüreğinizden yansıyan güzel düşünceler için teşekkürlerB)
Sizinde bellirtiğiniz gibi kelimeler yetersiz kalıyor..Ama hissedilenler yürekte kalıyor..Yürekten yüreğe muhabbet sevgi köprüleri kuruyor..
Bu güzellikleri Yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun..
Baki Selam,Muhabbet ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu Emanetsiniz..
:a07:
Değerli kardeşim...
Bazı şeyler anlatılmaz hissedilir...
Siz de çok ince fikirlisiniz..
Bunu hissedebiliyorum
Allah celle celaluhu razı olsun sizden...
Güzel iyi niyetlerinizden dolayı...Rahman c.c. hep yardımcınız olsun inşallah
Sizden de Rabbim razı olsun değerli kardeşim benim...
EVET.... RAHMAN celle celaluhu ya hamdüsenalar olsun ki....görmeden de iman dolu yüreklerle muhabbetini yaşayabiliyoruz.
Hamd olsun
Rabbime emanetsiniz sizde güzel kardeşim benim
canım ablacığım iki mesajınızı okudum
ve Allahu ekber dedim..
Duygularım sözsüz kaldı..
Sukunet dua söz hal olabiliyor..
yeterki yürekte Muhabbet olsun..
Bu Muhabbeti sevgiyi sunana
Rabbimize Hamdüsenalar olsun..
Hamd, Alemlerin Rabbi Allah'a Celle Celalühu mahsustur..
Alemlerin Rabbine emanetsiniz..
:a07:
Cumanız mübarek ve hayırlı olsun inşAllah,
Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun,
Hayırlı geceler, hayırlı cumalar kardeşlerim...
Ben birşey sormak istiyorum sizlere; ben yeni kapandım biliyorsunuz... Daha öncede kapanmıştım ama onu saymıyorum artıkBaşörtümü yakalarımın üzerine bırakıyorum ama rüzgarda havalanıyor, ceketimin içine koymak istemiyorum... Ne yapmam lazım, sizler nasıl kullanıyorsunuz? Belki size saçma gelebilir kusura bakmayın...
Değerli kardeşim
Öncelikle Başörtü seçerken küçük boylarda olanları seçmeyiniz...Katlayınca zaten birşey kalmıyor geriye..
Diğer bir konu ise yakanızın içine değilde dışarıda bırakmanız daha hayırlı olur..Eğer rüzgardan açılıyorsa arkadan toplu iğne ile tutturmanızı tavsiye deceğim....
Hayırlı geceler
Değerli kardeşim
Öncelikle Başörtü seçerken küçük boylarda olanları seçmeyiniz...Katlayınca zaten birşey kalmıyor geriye..
Diğer bir konu ise yakanızın içine değilde dışarıda bırakmanız daha hayırlı olur..Eğer rüzgardan açılıyorsa arkadan toplu iğne ile tutturmanızı tavsiye deceğim....
Hayırlı geceler
Değerli kardeşim
Hayırlı geceler
Selamun aleyküm.Allah celle celalühu razı olsun berat ablamdan.
Ben de aynısını söyleyecektim. İğneyle tutturularak önleyebilirsiniz nisan abla..
Hayırlı geceler.. Hayırlı cumalar..
Allah Celle Celalühu razı olsun abla,
Bu yaz benim ilk yazım olacak, tavsiyeleriniz için Rabbim razı olsun,
Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı geceler, selam ve dua ile,
ALLAH Celle Celaluhu razı olsun bilgilendirdiğiniz için... Daha önce kapandığımda yaz başında açılmıştımYaza kadar yaşarsak benimde ilk olacak... ALLAH' ım daim eder inşallah...
Selamun aleyküm.Allah celle celalühu razı olsun berat ablamdan.
Ben de aynısını söyleyecektim. İğneyle tutturularak önleyebilirsiniz nisan abla..
Hayırlı geceler.. Hayırlı cumalar..
Allah Celle Celalühu razı olsun abla,
Bu yaz benim ilk yazım olacak, tavsiyeleriniz için Rabbim razı olsun,
Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı geceler, selam ve dua ile,
ALLAH Celle Celaluhu razı olsun bilgilendirdiğiniz için... Daha önce kapandığımda yaz başında açılmıştımYaza kadar yaşarsak benimde ilk olacak... ALLAH' ım daim eder inşallah...
Ben birşey sormak istiyorum sizlere; ben yeni kapandım biliyorsunuz... Daha öncede kapanmıştım ama onu saymıyorum artıkBaşörtümü yakalarımın üzerine bırakıyorum ama rüzgarda havalanıyor, ceketimin içine koymak istemiyorum... Ne yapmam lazım, sizler nasıl kullanıyorsunuz? Belki size saçma gelebilir kusura bakmayın...
Öncelikle tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun...
Şunu hiçbir hanım kardeşimiz unutmasın ki...Kapalılık sadece kışın olmuyor...Zaten yazın sıcakta ne kadar kapalıyız bunu görmek buna önem vermek lazım...değil mi?
Kendimizi evden çıkarken kontrol etmek,giyimimizin dış elbiseye uygun olup olmadığına bakmak gerekir.
özellikle yaz aylarında sıcak olduğu için siyah giymek istemeyenler olabilir ama içinizinde görünmesine izin vermeyin
Yine uzun koyu renkler de kıyafeti tercih edin...Çünkü açık renkler zaten kumaşta ince olduğundan iç kıyafetinizi belli eder..
Kardeşlerim tesettürü yaşamak için gerçek anlamda tesettür sahibi olmalıyız...
Başörtümüz nasıl?
Pardesumuz nasıl?
Ne kadar bollukta yoksa belimize oturan cinsten mi?
Çok renkli giyip ilgi çekme ihtimalini unutmayın....
Bizler ALLAH celle celaluhu emri için ibadetimizi yapıyoruz...
Ve bu İBADETLERİN EN GÜZELİNDEN biri...
Neden
ÇÜNKÜ dışarı çıktığımızda ALEM SİZİ görecek...
TESETTÜRÜ ve ALLAH celle celaluhu yu hatırlatacak sizlersiniz...
Bu yüzden ALLAH c.c. rızasına dikkat edelim...
Bu hayat çok kısa....AHİRETİ düşünelim....
RABBİM TESETTÜRÜMÜZÜ DERİMİZ EYLESİN
TEBLİĞİMİZİ O'na c.c. yakışır şekilde yapabilmeyi nasip eylesin inşallah
Hayırlı CUMALAR