Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 5 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar herkese tek tek cevap yazmıyorum buradan toptan teşekkur edıyor Allah razı olsun diyorum Allah tovbelerimizi kabul etsin a.e.ol ben 1.000 daha alıyorum inşallah bugun kampanya 5 bitecek 6. hep beraber acacagız.

toplam--------148.500
kalan----------1.500

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar herkese tek tek cevap yazmıyorum buradan toptan teşekkur edıyor Allah razı olsun diyorum Allah tovbelerimizi kabul etsin a.e.ol ben 1.000 daha alıyorum inşallah bugun kampanya 5 bitecek 6. hep beraber acacagız.

toplam--------148.500
kalan----------1.500
a.s allah sendende razı olsun ben 500 daha alim 1000 kalsın a.e.o

bu ilahi
senin için
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Adem Gibi :.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten allah kabul etsin kasım abim hadi son 1.000 kaldı alda dusaı yapılsın 6.kampanyamızı acalım hep beraber inşallah .

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kasım abi lamazsa ben alabilirim..alla emanet olun.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kasım abi lamazsa ben alabilirim..alla emanet olun.

Vealeykumselam kasım abiden ses cıkmadı istersen al kasım abim bişey demez a.e.ol bu arada seni her dörtlükte efendimiz(sav) forumda gormek ısterız orada kasım abımle ıkımız yalnız kaldık hayırlı bayramlar

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam kasım abiden ses cıkmadı istersen al kasım abim bişey demez a.e.ol bu arada seni her dörtlükte efendimiz(sav) forumda gormek ısterız orada kasım abımle ıkımız yalnız kaldık hayırlı bayramlar

tamam ozaman şimdi okumaya başlarım..tamam mutlaka uğrayacağım bu aralar pek giremiyorum misafirler olduğu için..siteye giriş yapıyorum ama işlerimi yapıyorum o arada...seninde bayramın mübarek olsun...allaha emanet ol...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a aldıklarımı okudum...allah kabul etsin..

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

TOPLAM---------150.000 OKUNMUŞTUR ALLAH KABUL ETSİN

SELAMUNALEYKUM LEYLABELGİN KARDEŞİMİZ DUASINI YAZSIN İNŞALLAH BİZLERDE AMİN DİYELİM AE.OL

6.KAMPANYAMIZ İÇİN İSTEĞİ OLAN VARSA YAZSIN YOKSA ANKET ACALIM HAYIRLI BAYRAMLAR

leyla-1

Altın Üye
Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Ey Yuce Rabbimiz !

Sen butun mahlukatina merhametli bilhassa inanmis kullarina pek lutufkarsin, el actik kapina geldik sana dua ve niyazlarimizla yalvariyoruz, dualarimizi kabul ederek bizlere af kapindan bos cevirme Allah’im !

Kiyamet gununun tek hakimi ve sahibi sensin bizlere orada aci, cehennem azabindan koru Ya Rabbi !

Biz yalniz sana kulluk eder ve yalniz senden yardim dileriz, bizleri ibadet ve ittaatin yolundan hic bir zaman ayirma Allah’im!

Hidayet uzere devamli kalmayi, muttaki kullarindan olmayi, dunya omrumuzu iffet ve serefimizle gecirmeyi cumlemize nasip eyle Allah’im !

Gadabindan hosnutluguna, cezandan affina, seytanin serlerinden senin sonsuz rahmetine siginiyoruz, sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affeyle Allah’im !

Okunan Hatimi serifi tövbe dularımızı dergahinda Kabul eyle.

Hasil olan sevabi evvelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin temiz ruhuna hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Diger Peygamberlerin, sahabeyi kiram ile tabiinin ruhlarina, dini İslam’a ilimleriyle ve kiliclariyla hizmet eden alimlerle sehitlerin ruhlarina hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Amin diyen cemaatimizin ahirete goc eylemis gecmislerinin ruhlarina, bu toplulugumuza sebep olanlarin butun olmuslerinin ruhlarina, dunyada anacak kimsesi kalmamis musluman kardeslerimizin ruhlarina hediyye eyledik, sen ulastir Ya Rabbi !

Ve hasseten bu hatimin yapilmasinda emegi gecen ve katilan ve katılamayan herkesin gecmislerinin ruhuna hediyye eyledik sen ulastir yarabbi!!

Gunahlari varsa, onlari hasenata tebdil eyle Allahim!

Hatime katılan katılmayan tüm kardeşlerimizin gönüllerindeki muratlarına hayırla birlikte kavuşmalarını iki cihanda senin nurunla pür nur olmalarını nasip eyle Allahım! Varsa butun sikintilarini sen gider ya Rabbi!

Senin affina merhametine ve lutfuna daha cok ihtiyac duydugumuz su zamanda bizleri sensiz birakma ya Rabbi! Dua dua sana yalvariyoruz, kapina geldik bizleri bos cevirme Ya Rabbi!

Allahim sende biliyorsun ki senden baskasina rabb demedik, sadece sana kulluk etttik ve sadece senden yardim istedik, ve biliyoruz ki Allahim senin razi olmadigin isler yaptik ama sen bizim rabbimizsin senden baskasina gidecek halimiz yok ki, ceza versende sen bizim rabbimizsin affetsende rabbimizsin, bizi bagislarsan sen gafur ve rahimsin.

Sen affedicisin affi seversin bizleri affeyle ya rabbi...

Ahirete goc eylemis kemikleri curumus bir fatihaya muhtac olanlarin kabirlerini Kur’an’in nuru ile aydinlat, makamlarini cennet eyle Allah’im !

Kabirlerinde imanlarinin ve Kur’an’in nurunu onlara ortak eyle ! Kabirlerini cennet bahcelerinden eyle. Cehennem cukuruna benzetme Ya Rabbi !

Beser olarak, sasarak isledikleri kusurlari sebebiyle kabir azabi cekenler varsa okunan Kur’an hurmetine sen onlari kurtar Allah’im !

Sevgili Peygamberin hurmetine onlari affet Allah’im !

Kabe-i Muazzama, Ravza-i mutahhera ve diger mukaddes yerler hurmetine sen onlara aci Allah’im !

Dunyanın dort bir yaninda zulme maruz kalmis bütün musluman kardeslerimizin halleri sana arz ediyoruz Allahim! Zulmedenleri islah eyle ya Rabbi! İslah olmalari mumkun degilse onlari Kahhar isminle kahreyle ya Rabbi!

Ozellikle suan dunyanin dort bir tarafinda, biz burada rahat bir mekanda karnimiz tok basimizda cati dua etmek bile nefsimize agir gelirken ya onlar, ya onlar Allahım! Gecenin bir saatinde, sogukta, karni ac ve bir kosede olmeyi bekleyen musluman kardesim “ben burada bu haldeyken benden bir duasini bile esirgeyen musluman kerdesimden hesabimi soracam gunu bekliyorum” diyorsa bunun hesabini nasil veririz Allahim! Bizlere bu suuru nasip eyle Allahim!

Devletimizi idare eden, kalbinde iman tasiyan butun yöneticilerimizin de yuzunu kara cikarma, onlara bu dine hizmet etmeye muvaffak kil Ya Rabbi !

Sahabe efendilerimiz gibi dunyanin her bucagina hizmet askiyla hicret eden gonul erlerini sen muzaffer eyle Allah'ım!

Ya rabb! Sana rab diyorum çünkü sen hepimizin terbiye edicisisin, bizleri agir seylerle terbiye etme Allahim!

Son nefesimizde kelimei sehadetle buyrun « Eshedu el la ilahe illallah ve eshedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh » diyerek bu dunyadan goc etmeyi, imanin ve İslamin dogru temiz ve nurlu yolundan ayrilmadan goc etmeyi cumlemize nasip eyle Ya Rabbi !

Serefimiz olan dinimizi, dunyamizi ahiretimizi mamur eyle.

Gozumuzun, kulagimizin kalbimizin ve diger butun azalarimizin serlerinden bizleri koru.

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, bizleri ve aile fertlerimizi sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle !

Kabul olmayacak dua ile sana el kaldirmaktan insanliga ve İslamliga faydali olmayan bilgiden, bir muslumana yakismayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana siginiyoruz, bizleri de koru Ya Rabbi !

Amin diyen kullarini iki cihanda aziz eyle.

Cennetinle camelinle bizleri muserref eyle ve duamizi yuce dergahinda kabul eyle Ya Rabbi !

Hulasa dualarin ozu ; sevgili Peygamberimizin senden istedigi hayirli islerin tamamini biz de Senden istiyoruz, bizlere de nasip eyle Ya Rabbi !

Sevgili Peygamberimiz’in sana sigindigi butun serlerden, fitne, fesat ve nifaktan bizde Sana siginiyoruz, hepimizi koru Allah’im !

Hatim duasina katilan katilmayan herkesin gunahlarini genis magfiretinle affeyle ya rabbi

Bizlere hicbir zaman dusunemedigimiz kadar buyuk ve genis nimetler ihsan eyle ya rabbi

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Bu hatime katilan arkadaslarla beraber cenette de komsu olmayi nasip eyle ya Rabbi

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u Teala’nin rizasi icin. Elfatiha.

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşlerim bugün yine yatsı namazından sonra Yasin okuyarak ve daha önce okuduğumuz ihlas şerif çektiğimiz selavatlar kelimeyi tevhitler okunan Kur'anlar yüzü gözü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin bizleri affedip huzura layık etsin alemlere en büyük peygamber olarak gönderdiği son peygamber Hz.Muhammed Musatafa(S.A.V.) yüzü gözü hürmetine bu mübarek bayramların yüzü gözü hürmetine kaıldığımız namazlar yaptığımız ibadetler dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin inşallah.Bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin cennetinden hepimize birer köşk nasip etsin doğrudan.Cennetinde Cemaliyle müşerreflenmek peygamber efendimizin şefatine nail olmak komşu olmak nasip etsin inşallah.
Allah'ım sana sığınıyoruz senden istiyoruz sen Rahim'sin Rahman'sın affedicisin senin herşeye gücün yeter bizleri affedip huzuruna layık eyle. Dualarımızı kabul eyle.

AMİN AMİN AMİN...
SELAM VE DUA İLE
HAYIRLI BAYRAMLAR HER SENE BU GÜNLERİ GÖRMEK NASİP ETSİN RABBİM SEVDİKLERİMİZLE AİLEMİZLE HEP BERABER NİCE BAYRAMLARA..

leyla-1

Altın Üye
Allahım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...:(

leyla-1

Altın Üye
Allah’ım, ey niteleyenlerin nitelemesiyle nitelenmeyen, ey umutluların vazgeçemediği, ey iyilik yapanların mükâfatı katında zayi olmayan, ey kulluk sunanların korkusunun sonu, ve ey takvalıların haşyetinin gayesi!Günahtan günaha sürüklenen, hatalardan bir türlü kurtulamayan, şeytana yenik düşerek emirlerini yerine getirmekte kusur eden, tutkusuna aldanarak yasaklarından sakınmayan, kudretinden habersiz, bol ihsanını yadsıyan kimse gibi, ancak hidayet gözü açılıp körlük bulutları önünden dağıldıktan sonra kendine ettiği zulümlerin farkına varan, Rabbine muhalefeti hakkında düşünüp ona karşı gelmenin ne kadar büyük, ona muhalefetin ne kadar korkunç olduğunu anlayan, daha sonra utanarak ama umutla sana gelen, reddetmeyeceğinden emin olarak isteğini sana bildiren, içtenlikle korkudan sana yönelen, senden gayrisinden umudunu kesen, senden gayrisinin korkusunu kalbinden atan, yakarır halde karşına dikilen, önünde boynunu bükerek bakışını yere diken, izzetin karşısında alçalarak başını aşağı indiren, huzuunun işareti olarak senin daha iyi bildiğin sırlarını sana açan, huşuunun belirtisi olarak sayısını senin daha iyi bildiğin günahlarını sayıp döken, zevki geçici, vebali kalıcı olan bildiğin büyük günahlarından, katında kendisini rezil eden çirkin işlerinden sana sığınan, cezalandırdığın takdirde adaletinden şüphe etmeyen, büyük günahı kolayca bağışlayabilecek Kerim Tanrı olduğunun bilincinde olarak acıyıp affettiğin takdirde de affını büyümsemeyen biri olarak sana yalvarıyorum.

Allah’ım, sen: “Beni çağırın, size icabet edeyim.” (Mü’min/60) buyurarak duâ etmemizi emretmiş, icabet vaadinde bulunmuşsun. İşte emrine itaat ederek sana yalvarıyor ve icabetini bekliyorum.
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve suçumu itiraf ederek seninle karşılaştığım gibi, mağfiretinle benimle karşılaş. Senin için kendimi alçalttığım gibi, günahların yıktığı yerden beni kaldır, yücelt. Benden intikam almakta ağır davrandığın gibi, örtünle beni ört (rahmetinin kapsamına al).

Allah’ım, emirlerine itaatte niyetime sebat ver; sana kullukta basiretimi sağlam kıl. Hatalar kirini yıkayıp götürecek işlere muvaffak et beni. Öldürdüğün zaman kendi dinin ve peygamberin Muhammed’in -selam olsun ona- dini üzere öldür beni.

Allah’ım, buradan sana yönelerek büyük ve küçük günahlarımdan, açık ve gizli kötülüklerimden, eski ve yeni sürçmelerimden; günah lafı etmeyen, günaha dönmeyi düşünmeyen birinin tövbesiyle tövbe ediyorum.

Rabbim, sen, Kitabının muhkem ayetinde, kullarından tövbeyi kabul edeceğini, kötülükleri affedeceğini (Şûra/25), tövbe edenleri sevdiğini (Bakara/222) söylemişsin. O halde, vaad ettiğin gibi tövbemi kabul et; garanti ettiğin gibi kötülüklerimi affet; şart koştuğun gibi sevgini benim için gerekli kıl.

Ey Rabbim, ben de sana, hoşlanmadığın işe geri dönmeme; kınadığın şeyi yapmama ve bütün günahları terketme sözü veriyorum.

Allah’ım, sen, yaptıklarımı daha iyi biliyorsun. O halde, benden bildiklerini bağışla ve kudretinle beni sevdiğin işlere yönelt.

Allah’ım, hatırımda olan veya unuttuğum bir sürü kötülüğüm var. Hepsi de senin uyumayan gözünün önünde, unutmayan ilmindedir. Allah’ım, kötülüklerimin yerine kötülük ettiğim kimselere iyilik ver; kötülüklerimin vebalini üzerimden kaldır; omuzlarımdaki ağırlığını hafiflet ve bir daha öyle işler yapmaktan beni koru.

Allah’ım, hiç kuşku yok, senin koruman olmazsa, tövbeme bağlı kalamam; senin gücün olmazsa hatalardan sakınamam. O halde, yeterli bir güçle beni güçlendir ve engelleyici bir korunmuşlukla beni koruman altına al.

Allah’ım, tövbe ettikleri halde daha sonra tövbelerini bozacaklarını, tekrar günaha dönüp şaşacaklarını bildiğin kullar gibi olmaktan sana sığınırım. Şu halde, bu tövbemi, ardından tövbeye ihtiyaç duymayacağım, geçmişteki günahların izlerini yok edecek, gelecekte de günahlara karşı bağışıklık kazandıracak bir tövbe kıl.

Allah’ım, cahilliğimden dolayı senden özür diliyorum. Kötü işlerimi bana bağışlamanı istiyorum. O halde, lütfunla rahmetinin kapsamına al beni; kereminle günahlarımı sil, günahlara bulaşma hastalığından kurtar beni.

Allah’ım, her uzvumu ayrıca, senin cezalandırmalarından koruyacak, zalimlerin korktukları acıklı azaplarına duçar olmaktan kurtaracak bir tövbeyle, iradene ters düşen, sevginin dışında kalan düşüncelerimden, bakışlarımdan, konuşmalarımdan tövbe edip sana yöneliyorum.
Allah’ım, önünde tek başıma duruşuma, korkundan kalbimin çırpınışına, heybetinden bedenimin titreyişine acı.

Allah’ım, günahlarım, katında o kadar rüsvay etmiş ki beni; sussam, kimse avukatlığımı yapmaz; şefaatçi (aracı) ile kapına gelsem, şefaat edilecek gibi değilim.

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve hatalarım hususunda keremini bana şefaatçi (aracı) kıl; kötülüklerime affınla yaklaş; cezalandırmana tabi tutarak hakkettiğim cezayla cezalandırma beni; bol ihsanını benden esirgeme; aziz birinin kendisine yalvarıp yakaran zelil birine acıyarak yaptığını veya zengin birinin, kendisinden bir şey isteyip de ihtiyacını giderdiği yoksul birine yaptığını bana yap.
Allah’ım, beni senden koruyacak biri yok. O halde, izzetin beni korusun, himayesine alsın. Katında bana şefaat edebilecek biri bulunmamakta. O halde, lütfun bana şefaatçi olsun. Günahlarım beni korkutmuş durumda. O halde, affın beni korkudan kurtarsın. Bu yalvarıp yakarmalarım, kesinlikle yaptıklarımın kötülüğünü bilmediğimden, kötü işlerimi unuttuğumdan değildir. Böyle yapıyorum ki, gökyüzü ve içindekiler, yeryüzü ve üzerindekiler pişmanlık itirafımı ve sana sığınıp tövbe edişimi duysunlar. Duyup da rahmetinle halime acısınlar; içinde bulunduğum kötü durumdan etkilenerek bana duâ etsinler. Bakarsın, onların duâsı, katında daha çabuk kabul olur, şefaatleriyle gazabından kurtulur, hoşnutluğunu elde etmiş olurum.

Allah’ım, eğer pişmanlık tövbeyse, ben pişman olanların en pişmanıyım; eğer günahları terketmek sana dönmekse, ben sana dönenlerin ilkiyim; ve eğer mağfiret dilemek, günahların dökülmesine sebep oluyorsa, hiç kuşkusuz ben, senden mağfiret dileyenlerdenim.

Allah’ım, sen tövbeyi emretmiş ve kabul buyuracağını söylemişsin; duâ etmemizi istemiş ve icabet edeceğini vaad etmişsin. O halde Muhammed ve âline salat eyle ve tövbemi kabul buyur; rahmetine olan ümidimi ye’se dönüştürme. Hiç kuşkusuz, sen, günahkârların tövbesini kabul buyuransın; suç işleyip de sana dönenlere pek merhametlisin.

Allah’ım, bizi Muhammed ile hidayet ettiğin gibi, ona ve âline salat eyle; bizi Muhammed ile kurtardığın gibi, ona ve âline salat eyle. Kıyamet günü, sana muhtaç olduğumuz gün bize şefaatçi olacak bir salat ile Muhammed ve âline salat eyle. Hiç kuşku yok, sen her şeye kadirsin ve bu, sana pek kolaydır.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN AGZINA GÖNLÜNE SAGLIK A.E.OL İKİ DÜNYANDA DUAN KADAR GÜZEL OLSUN AMİN

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim ALLAH (C.C)inşallah dualarımızı kabul eder.elinize yüreğinize sağlik cok güzel olmuş.benim bir isteğim var ben bir konu acmıştım annem ve babam ıcın hatim ve kelime-ı tevhid!!kelime-ı tevhid !allah'razı olsun kardeşlerimizle bitirdik fakat hatim sadece 5.cüz'de kaldı ocak 17.sine kadar bıtmesi lazım mümkünse sizlerdende cüz alıp okuyan olurmu.okuyan,okumayan'dan ''allah'razı olsun.a.e.o.:)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim bugün yine yatsı namazından sonra Yasin okuyarak ve daha önce okuduğumuz ihlas şerif çektiğimiz selavatlar kelimeyi tevhitler okunan Kur'anlar yüzü gözü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin bizleri affedip huzura layık etsin alemlere en büyük peygamber olarak gönderdiği son peygamber Hz.Muhammed Musatafa(S.A.V.) yüzü gözü hürmetine bu mübarek bayramların yüzü gözü hürmetine kaıldığımız namazlar yaptığımız ibadetler dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin inşallah.Bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin cennetinden hepimize birer köşk nasip etsin doğrudan.Cennetinde Cemaliyle müşerreflenmek peygamber efendimizin şefatine nail olmak komşu olmak nasip etsin inşallah.
Allah'ım sana sığınıyoruz senden istiyoruz sen Rahim'sin Rahman'sın affedicisin senin herşeye gücün yeter bizleri affedip huzuruna layık eyle. Dualarımızı kabul eyle.

AMİN AMİN AMİN...
SELAM VE DUA İLE
HAYIRLI BAYRAMLAR HER SENE BU GÜNLERİ GÖRMEK NASİP ETSİN RABBİM SEVDİKLERİMİZLE AİLEMİZLE HEP BERABER NİCE BAYRAMLARA..
SELAMÜN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM DUA'LARIN :BO KADAR GÜZEL OLMUŞKİ:G ABARTMIYORUM İNANIN GÖZLERİM2DEN YAŞ GELDİ BİLMİYORUM BENİ COK ETKİLEDİ.:evet****ALLAH****(C.C)'SENDEN RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSİN CÜMLEMİZİNDE **İNŞALLAH**AMİNNNNNNNNNNNNN***.BEN BUGÜN OKUDUM **YASİN2DEMİ OKUNUYOR PEK ANLIYAMADIM.SİZEDE HAYIRLI BAYRAMLAR A.E.O:D

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum degerli kardesim ben 400 daha okudum toplam 900 yapti .. Allah kabul buyurur insallah ...
500 tane daha alayim azar azar aliyorum ki okumayi unutmayim diye.. selam ve dua ile...
selamunaleykum sanirim kampanya tamamlandi ben aldigim 500 u okudum arti 100 daha okudum toplam 1500 yapti selam ve dua ile..

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Ey Yuce Rabbimiz !

Sen butun mahlukatina merhametli bilhassa inanmis kullarina pek lutufkarsin, el actik kapina geldik sana dua ve niyazlarimizla yalvariyoruz, dualarimizi kabul ederek bizlere af kapindan bos cevirme Allah’im !

Kiyamet gununun tek hakimi ve sahibi sensin bizlere orada aci, cehennem azabindan koru Ya Rabbi !

Biz yalniz sana kulluk eder ve yalniz senden yardim dileriz, bizleri ibadet ve ittaatin yolundan hic bir zaman ayirma Allah’im!

Hidayet uzere devamli kalmayi, muttaki kullarindan olmayi, dunya omrumuzu iffet ve serefimizle gecirmeyi cumlemize nasip eyle Allah’im !

Gadabindan hosnutluguna, cezandan affina, seytanin serlerinden senin sonsuz rahmetine siginiyoruz, sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affeyle Allah’im !

Hasil olan sevabi evvelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin temiz ruhuna hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Diger Peygamberlerin, sahabeyi kiram ile tabiinin ruhlarina, dini İslam’a ilimleriyle ve kiliclariyla hizmet eden alimlerle sehitlerin ruhlarina hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Amin diyen cemaatimizin ahirete goc eylemis gecmislerinin ruhlarina, bu toplulugumuza sebep olanlarin butun olmuslerinin ruhlarina, dunyada anacak kimsesi kalmamis musluman kardeslerimizin ruhlarina hediyye eyledik, sen ulastir Ya Rabbi !

Ve hasseten bu hatimin yapilmasinda emegi gecen ve katilan ve katılamayan herkesin gecmislerinin ruhuna hediyye eyledik sen ulastir yarabbi!!

Hatime katılan katılmayan tüm kardeşlerimizin gönüllerindeki muratlarına hayırla birlikte kavuşmalarını iki cihanda senin nurunla pür nur olmalarını nasip eyle Allahım! Varsa butun sikintilarini sen gider ya Rabbi!

Senin affina merhametine ve lutfuna daha cok ihtiyac duydugumuz su zamanda bizleri sensiz birakma ya Rabbi! Dua dua sana yalvariyoruz, kapina geldik bizleri bos cevirme Ya Rabbi!

Allahim sende biliyorsun ki senden baskasina rabb demedik, sadece sana kulluk etttik ve sadece senden yardim istedik, ve biliyoruz ki Allahim senin razi olmadigin isler yaptik ama sen bizim rabbimizsin senden baskasina gidecek halimiz yok ki, ceza versende sen bizim rabbimizsin affetsende rabbimizsin, bizi bagislarsan sen gafur ve rahimsin.

Ahirete goc eylemis kemikleri curumus bir fatihaya muhtac olanlarin kabirlerini Kur’an’in nuru ile aydinlat, makamlarini cennet eyle Allah’im !

Kabirlerinde imanlarinin ve Kur’an’in nurunu onlara ortak eyle ! Kabirlerini cennet bahcelerinden eyle. Cehennem cukuruna benzetme Ya Rabbi !

Beser olarak, sasarak isledikleri kusurlari sebebiyle kabir azabi cekenler varsa okunan Kur’an hurmetine sen onlari kurtar Allah’im !

Kabe-i Muazzama, Ravza-i mutahhera ve diger mukaddes yerler hurmetine sen onlara aci Allah’im !

Dunyanın dort bir yaninda zulme maruz kalmis bütün musluman kardeslerimizin halleri sana arz ediyoruz Allahim! Zulmedenleri islah eyle ya Rabbi! İslah olmalari mumkun degilse onlari Kahhar isminle kahreyle ya Rabbi!

Ozellikle suan dunyanin dort bir tarafinda, biz burada rahat bir mekanda karnimiz tok basimizda cati dua etmek bile nefsimize agir gelirken ya onlar, ya onlar Allahım! Gecenin bir saatinde, sogukta, karni ac ve bir kosede olmeyi bekleyen musluman kardesim “ben burada bu haldeyken benden bir duasini bile esirgeyen musluman kerdesimden hesabimi soracam gunu bekliyorum” diyorsa bunun hesabini nasil veririz Allahim! Bizlere bu suuru nasip eyle Allahim!

Devletimizi idare eden, kalbinde iman tasiyan butun yöneticilerimizin de yuzunu kara cikarma, onlara bu dine hizmet etmeye muvaffak kil Ya Rabbi !

Sahabe efendilerimiz gibi dunyanin her bucagina hizmet askiyla hicret eden gonul erlerini sen muzaffer eyle Allah'ım!

Ya rabb! Sana rab diyorum çünkü sen hepimizin terbiye edicisisin, bizleri agir seylerle terbiye etme Allahim!

Son nefesimizde kelimei sehadetle buyrun « Eshedu el la ilahe illallah ve eshedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh » diyerek bu dunyadan goc etmeyi, imanin ve İslamin dogru temiz ve nurlu yolundan ayrilmadan goc etmeyi cumlemize nasip eyle Ya Rabbi !

Gozumuzun, kulagimizin kalbimizin ve diger butun azalarimizin serlerinden bizleri koru.

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, bizleri ve aile fertlerimizi sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle !

Kabul olmayacak dua ile sana el kaldirmaktan insanliga ve İslamliga faydali olmayan bilgiden, bir muslumana yakismayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana siginiyoruz, bizleri de koru Ya Rabbi !

Cennetinle camelinle bizleri muserref eyle ve duamizi yuce dergahinda kabul eyle Ya Rabbi !

Hulasa dualarin ozu ; sevgili Peygamberimizin senden istedigi hayirli islerin tamamini biz de Senden istiyoruz, bizlere de nasip eyle Ya Rabbi !

Sevgili Peygamberimiz’in sana sigindigi butun serlerden, fitne, fesat ve nifaktan bizde Sana siginiyoruz, hepimizi koru Allah’im !

Hatim duasina katilan katilmayan herkesin gunahlarini genis magfiretinle affeyle ya rabbi

Bizlere hicbir zaman dusunemedigimiz kadar buyuk ve genis nimetler ihsan eyle ya rabbi

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Bu hatime katilan arkadaslarla beraber cenette de komsu olmayi nasip eyle ya Rabbi

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u Teala’nin rizasi icin. Elfatiha.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
YÜREĞİNE SAĞLIK
"ALLAH" RAZI OLSUN
RABBİM CÜMLEMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATINA NAİL EYLESİN.
B)AMİN...B)AMİN...B)AMİN...B)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)Amin!B)B)
Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Ey Yuce Rabbimiz !

AMİN,AMİN,AMİN.
RABBİM RAZI OLSUN,DUANIN HER KELİMESİNE MİSLİNCE SEVAB YAZSIN.ELLERİNE VE YÜREGİNE SAGLIK.SELAMETLE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt