esselamü aleyküm 5000 daha alıyorum
Vealeykumselam Allah razı olsun maşallah maşallah subhanallah sana içten bi dua edeyim Allah gönlüne göre versin a.e.ol:G
Selam Aleyküm kardeşlerim almış olduğum 5 taneyi okuduğum gibi 10.000 tanede teyzeme okuttum tekrar okumaya başlıyorum Rabbim kabul etsin bizleri affedip huzuruna layık etsin Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak hepimize doğruden cennetinden bir köşk nasip etsin inşallah.AMİN..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selam ve dua ile..Bu kampanya bitince ihlas şerif okuyabilirmiyiz özellikle arefe günü 1.000 tane okumak çok sevapmış yinede siz bilirisniz kardeşlerim ben sadece bir öneri sundum.Allah'a emanet olun Allah sonumuzu hayırlara vesile etsin.
hayırdır abı bıttımı kampanya
4.900 ben alıyorum düz hesap 20.000 kalsın selametle
Allah kabul etsin bzi once cevdet abi yapsın dedık oda istemedi bizde kasım abiyle konustuk emegı cok olan sensin bu yuzden duayı kım yapsın sen sec olurmu_?
t.ederim Allah razı olsun Cevdet abımız yapsaydı çok iyi olurdu ama istemediyse birşey diyemeyiz tabikide ilk sayfaya baktım en cok okuyan
LEYLA BELGİN adlı kardeşimiz var eğer sizde uygun görürsenz ben duayı onun yapmasını rica ediyorum tabi kendısıde bizi kırmazda evet derse sizlerde onaylarsanız bu kardeşimiz yapsın derım ben hayırlı geceler selametle
sizinki doğru yol değil hepiniz içinize kapanmışsınız. Sen cennete benden dahamı yakınsın ey kardeşim?
Allah size doğru yolu göstersin.