Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

◊ KALBİN Nerede İse Orası SENİNLEDİR ◊ (3 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
amin,amin,amin
selamun aleyküm
Rabbim senden razı olsun kardeşim.
yine başımı öne eğdiren,içimi sızlatan,utanarak okuduğumve
kandine gel diye suratıma inen sert bir tokat
çok güzel bir paylaşımdı
ALLAH A emanet olun
hayırlı geceler

Ve aleyküm selam değerli kardeşim.
Allah c.c razı olsun sizden de ebeden inşallah..
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..Hayırlı geceler.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
[size=+2]Bir kalbi kalp yapan, o kalbin içinde hayat bulanlardır… [/size]

selamun aleykum kardeşim,
okumamıza vesile olduğunuz yazı için Rabbim sevabınızı yazsın,
sevdiklerinize komşu eylesin. kalbten imanımızı, sevgisini eksik etmesin. Gönül evimizi Sahibi, sevdikleriyle doldursun inşaAllah. hayatını ümmetine veren Güzeller güzelinin ümmetine kabulü duasıyla...
selam ve muhabbetle...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hayırlı geceler kardeşim emeğine güzel yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı RABBİM ebeden razı olsun.Bilmezdim önceleri gerçekten sevmenin ne demek olduğunu hep düşünürdüm ALLAH anıldığında yada PEYGAMBERİMİZ anıldığında nasıl kalp titredi nasıl ağlardı insan hani bir Ayet var tam meali aklımda değil yalış yapmaktan ALLAHA sığınırım ''O MÜMİNLER Kİ ALLAH ANILDIĞI ZAMAN KALPLERİ TİTRER '' böyle insanlara hep hayret ederdim ben sadece sevdiğimi söylerdim o insanların hali bana garip gelirdi sonra bir gece RABBİME yalvardım bana sevmeyi öğret diye O VEDUD OLAN RABBİM ki lutfetti duama icabet etti ve ben sevmeyi öğrendim kalbimin titrediğini hissettim Hamdü Senalar olsun zerreler adedince dilerim ve dilenirim ki RABBİM BİZLERİ SEVDİLLERİNDEN EYLESİN VE SEVDİKLERİYLE BERABER EYLESİN EN SEVDİĞİ EN SEVGİLİYLE KOMŞU OLMAYI VE ONUNLA BULUŞMAYI NASİB EYLESİN

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
inş kişi sevdigiyle beraberdir sözünden bizlerde faydalanırız Rabbim bizleri o sevgileri n en güseline layık olan kulundan ayırmasın bizleri...HİÇ BİRİMİZİ ALİYECİM

Amin inşallah Hafize Annem..Allah c.c razı olsun bu güzel dualarınız için. En Güsel'in;) sevgisine mazhar olabilenlerden ve En Sevgili'ye komşu olabilenlerden eylesin Rahman c.c bizleri inşallah..Amin.

Selam ve baki dualar ile Rabbimize emanetsiniz inşallah..:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah sizi Cennette komşu yapsın

Allah sizi sevdiklerinizle komşu yapsın…

ellerine saglık aliye kardeşim allah razı olsun

Amin amin inşallah Sevgi Ablacım.
Kalbi aminler bu güzel dualarınıza, ecmain olsun inşallah..Bilmukabele..

Allah c.c sizden de razı olsun, selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz inşallah..B)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Birbirlerini seven dostlar için edilen bir duâ vardır. “Allah sizi Cennette komşu yapsın” denir onlara…

AMİN AMİN AMİN.SELAM VE DUA İLE

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah sizi Cennette komşu yapsın

amin amin amin amin

selamünaleyküm ALİYE kardeşim. ALLAH sende razı olsun. Sevabınızı hanenize ziyadesiyle yazsın inşaallah. Çok güzel bir paylaşımdı.
Evet bizde, bizleri hiç aklından çıkarmayan EFENDİMİZ(sas)i her an olsun hatırlayabiliyor muyuz....

Ben: HAYIR HAYIR
ALLAHım bizi Sevginden, RESULünün sevgisinden mahrum etme...
amin

ALLAHa emanet olunuz saygıdeğer kardeşim
selam ve dua ile...

B)

Ve aleyküm selam muhterem hocam.
Sizin de yüreğinize sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun sizden de ebeden sevabınızı ve ecrinizi en hayırlısı ile size lütfeylesin inşallah..Değerli yorumunuz bizleri de bu konuda düşünmeye ve kendimizi muhakeme etmeye sevk etti değerli hocam.. İnşallah bizler de her dem, Resulün aşkıyla demlenenlerden, her anımızda O'nu yaşayanlardan ve O'nsuz kalmak, O'ndan uzak olmak korkusuyla ahiret adına bir şeyler yapmaya koyulanlardan oluruz..Rabbimiz c.c, Efendimizin Gül Cemalinden ayırmasın bizleri inşallah..Amin..Güzel yorumunuz için teşekkür ederim muhterem hocam..Rabbimize emanet olun..Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun..Selam ve baki dua ile inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim.

~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Birbirlerini seven dostlar için edilen bir duâ vardır. “Allah sizi Cennette komşu yapsın” denir onlara…

AMİN...AMİN...AMİN...

Es Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye ...

Eline emeğine yüreğine gönlüne sağlık kardeşim çok temiz ve saf duygularınla hazırladığın bu paylaşım tek kelime ile harika RAHMAN razı olsun yazdığın harfler adedince sana iki cihanda Rahmet Mağfiret ve ecir ihsan eylesin Kardeşim.MEVLA bizler Kendisin Hakiki Kul Efendimiz (s.a.v.) e hakiki Ümmet Büyüklerimize de Manevi Kardeş olmayı nasip ve niyaz eylesin inşaALLAH AMİN...

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Orhan abimiz.
Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Değerli yorumunuz ve güzel dualarınız için çok teşekkür ederim..Rahman c.c sizin de kıymetli hizmetlerinizin ecrini katında size lütfeylesin inşallah..Güzel dualarınıza kalbi aminler.. Resul-ü Kibriya'ya komşu ve refik olanlardan eylesin Rabbimiz c.c bizleri inşallah..Selam ve dua ile Rabbimize emanetsiniz. Allah c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..Selametle kalın.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim .
AMİN AMİN AMİN.
emeğine sağlık çok sağ olasın .
RABBİME EMANET OLASIN SELAM VE DUA İLE KALIN.
efendimaq2.jpg

S

SıDıKA/MeKKe

ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK CAN KARDEŞİM.
RABBİM TÜM ALLAH YOLUNDAN GİDENLERİ CENNETİNDE KOMŞU YAPSIN
İNŞALLAH...
:)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE ABLACIĞIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR KONUYDU MEWLAM CÜMLEMİZİ CENNETİNDE RASULULLAH(s.a.v) YE KOMŞU EYLESİN
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

Ve aleyküm selam güzel kardeşim benim. Tüm kalbimizle amin inşallah bu güzel duaya..Allah c.c razı olsun, yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel kardeşim..Selam ve baki dua ile Rabbimize emanet olun..B)B)

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us

Amin Ecmain İnşALLAH
yüregi güzel kardeşim yine çok güzel bir paylaşım Rabbim senden razı olsun inşALLAH...
DuaLarLa...

İsmini hatırlayamadığım bir sahabe Peygamberimize bakarken birden ağlamaya başlar… Peygamberimiz (asm) sorar: “Neden ağlıyorsun?” Gözleri yaşlı sahabe cevap verir: “Ey Allah’ın sevgilisi, sen Peygambersin, bir gün bizler öleceğiz. Sen Rabbine kavuşacaksın ve Cennete gideceksin; ama bizim ne olacağımız belli değil… Ben öldükten sonra, bir daha seni hiç göremezsem diye korkuyorum… Beni ağlatan bu…”

Duygulanır Efendimiz (asm), “Üzülme” der: “Üzülme, çünkü kişi sevdiği ile beraberdir… Orada da öyle olacaktır…” ,,

Amin
Allah razı olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm kardeşim AMİN!...
Allah(cc.) bizleri hayırlı kullarından eylesin. Paylaşımınız için Rabbimiz sizden bol bol razı olsun

Ve aleyküm selam abi.
Amin ecmain cümlemizden inşallah..Teşekkürler yorumunuz için. Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMI HAYIRLISIYLA KABUL EDİP HEPİMİZE CENNETİNDEN BİR KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİNİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN RABBİM.
ALLAH HEPİMİİZN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK NASİP ETSİN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

Allah c.c sizden de razı olsun güzel kardeşim inşallah..Bu güzel dualarınıza can-ı gönülden amin.. Çok teşekkür ederim. Rahman c.c hakkımızda hayırlı olan dualarımıza, hayırlısı ile icabet buyursun inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile Leyla kardeşim.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Amin kardeşim. Allah razı olsun. Selam ve baki dua ile kalın

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden ve daimen kardeşim. Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim.. Eklediğiniz ayet-i kerimelerle konumuzu tamamladınız. Allah c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Rabbimiz c.c tesirli eylesin.. Rabbimiz c.c bizleri Gönüller Sultanı'na komşu eylesin inşallah..Rabbimize emanet olun kardeşim. Selam ve baki dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt