Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kalbdenkalbe mesajlar(şifa duası) (1 Kullanıcı)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kalbdenkalbe mesajlar(şifa duası)

ALLAH HASTA KULLARINA ŞAFİ İSMİNDEN ŞİFALAR NASİP EYLER İNŞALLAH..B)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Hz. Âise (r.a.)''den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;

"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim

amin inşallah kardeşim.
ALLAH CC ŞİFA VERSİN TÜM HASTALARA

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

AMİNNN KARDEŞİM. RABBİM MADDİ VE MANEVİ ŞİFALAR NASİP ETSİNN....CÜMLEMİZE...

mause67

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepimize Ve Sevdiklerimize. Tüm Müslümanlarin Hastaliklarina şifalar Versin. Ancak Zor Durumda Böyle Dualari Ariyoruz Ve Dua Ediyoruz Değilmi. Işte Bende öyle Yaptim. Cok Sevdiğim Biri Cok Agir Denecek Kadar Hasta. Onun Için Duaediyordum. Rabbimden Dilerim Ki Sesimi Duyacaktir. Hepimizin Sesini Duysun Isterim. Saglikla Ve Duayla Yaşayin. Amin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
binbir çeşit dualar

binbir çeşit dualar

Arkadaşlar dua köşesindeki arkadaşlarımızın paylastıgı duaları bu başlık altında toplayacağız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt