Son günlerde okuduğum en güzel, en hoş yazılardandı. Elin, kolun ağrımasın. Selametle...
"DENİLİR Kİ,
ÖZEL BİRİNİ BULMAK BİR DAKİKANIZI ALIR, ONU DEĞERLENDİRMENİZ BİR SAAT İÇİNDE OLUR. ONU SEVMEK İÇİN BİRGÜN YETER.
AMA SONRA UNUTABİLMEK İÇİN BİR ÖMRÜN GEÇMESİ GEREKİR."selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...
(bir kitapta okumuştum :evet unutma! unutulan hiç bir zaman unutanı unutmaz...)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
paylaşım için teşekürler keşke bütün arkadaşlar böyle olsa Allah'a (c.c) emanet olun hayırlı günler.....
Selamün Aleyküm
Allah (c.c.) Razi Olsun... Cok Anlamli Paylasimin Icin... Emegine Saglik...
Gercekten Cok Zor Bu Zamanda Gercek Dostlari Bulmak....Rabbim Yardimcimiz Olsun...iyi Insanlarla Karsilasmayi Nasip Etsin....a.e.o
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM YİNE ÇOK GÜZEL BİR KONU RABBİM MÜKAFATINI VERSİN İNŞALLAH RABBİM GERÇEK DOSTLARDAN EYLESİN İNŞALLAH RABBİM RAZI OLSUN DAİMİ DUAMDASIN GÜZEL KARDEŞİM EMANETİN SAHİBİNE EMANET OL DAVASININ SAHİBİ MÜCAHİDE KARDEŞİM:H
Allah razı olsun Gercekten herkese karşı böyle olmuş olaylar tek taraflı halolmuş olur..
B)..............:H
Selemü alayküm,emeğinize sağlık güzel bir paylaşımdı,Allah c.c. razı olsun.
ÇÖLDE YOLCULUK EDEN İKİ ARKADAŞ HAKKINDA BİR HİKAYE ANLATILIR. YOLCULUĞUN BİR AŞAMASINDA İKİ ARKADAŞ TARTIŞIRLAR. BİRİ ÖTEKİNE BİR TOKAT AŞK EDER. TOKAT YİYENİN CANI ÇOK YANAR AMA TEK KELİME ETMEZ VE KUM ÜZERİNE ŞU SÖZLERİ YAZAR : '' BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA TOKAT ATTI.'' YIKANABİLECEKLERİ BİR VAHAYA RASTLAYANA DEK YÜRÜMEYİ SÜRDÜRÜRLER. TOKADI YİYEN, YIKANIRKEN BATAĞA SAPLANIR. BOĞULMAK ÜZEREYKEN ARKADAŞI TARAFINDAN KURTARILIR. BOĞULMAK ÜZERE OLAN ARKADAŞ TAM SELAMETE ÇIKTIKTAN SONRA BİR KAYA PARÇASI ÜZERİNE AYNEN ŞU SÖZLERİ YAZAR : ''BUGÜN EN SEVDİĞİM ARKADAŞIM HAYATIMI KURTARDI. '' TOKADI VURAN VE SONRA EN İYİ ARKADAŞININ HAYATINI KURTARAN KİŞİ ONA ŞÖYLE DER : '' SENİN CANINI YAKTIĞIMDA BUNU KUM ÜZERİNE YAZDIN, AMA ŞİMDİ KAYAYA YAZIYORSUN, NEDEN?''
ÖBÜR ARKADAŞ ONA ŞÖYLE CEVAP VERİR : '' BİRİ BİZİ İNCİTTİĞİNDE BUNU KUM ÜZERİNE YAZMALIYIZ Kİ BAĞIŞLAMA RÜZGARI ESTİĞİNDE ONU SİLEBİLSİN. AMA BİRİ BİZE BİR İYİLİK YAPARSA ONU KAYAYA KAZIMALI Kİ, ONU HİÇBİR RÜZGAR YOK EDEMESİN. ''
İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYAYA YAZMAYI ÖĞRENİN.
DENİLİR Kİ,
ÖZEL BİRİNİ BULMAK BİR DAKİKANIZI ALIR, ONU DEĞERLENDİRMENİZ BİR SAAT İÇİNDE OLUR. ONU SEVMEK İÇİN BİRGÜN YETER.
AMA SONRA UNUTABİLMEK İÇİN BİR ÖMRÜN GEÇMESİ GEREKİR.
selamunaleykum
emeğıne sağlık guzel yureklı kardeşım
affetmek
buyuk bır erdemlık
yapabılene ne mutlu
ıyılıkleri kayaya yazalım kı daım unutmayalım dedığın gıbı
ozel bırını bulmak cok zor ozel ınsanlar az bencebulduğun an da sakın bırakma
pekı bızler ozel mıyız?
ben sıradanım
ama sen ozelsın bence
nerden mı bılıyom
ıçım dedı:evet
pekı unutlurmuyuz? bılemıyorum allah unutturmasın dılıyorum
allaha emanet ol,
selam ve dua ıle
Ve aleyküm selam Gül gönüllü, can, candan hocam.. Asıl özel olan sizsiniz..O kadar mütevazi ve içtensiniz ki.. Rahman c.c o güzel gönlünüze göre versin iki cihanda da inşallah.. Keşke her öğretmen sizin gibi olabilse değerli hocam..Siz gerçekten çok farklısınız.. Rabbimiz c.c karşısınıza hep güzel insanlar çıkarsın inşallah. Bu güzel yorumunuz çok duygulandırdı.. Sizin hüsnü zannınızdır, siz güzel görüyorsunuz değerli hocam.. Rahman c.c razı olsun sizden ebeden inşallah.. Sizin gibi çok değerli bir hocayla tanıştığım için çok mutluyum.. Örnek bir tevazunuz, içtenliğiniz var..Rahman c.c ömrünüz boyunca ve de ahirette sizi hayır ve güzelliklerden ayırmasın inşallah değerli hocam.. Her daim dualarımdasınız. Çok teşekkür ederim her şey için size..Gönlünüzün güzelliği ve berraklığınca olsun her şey inşallah..B)
Rabbimiz c.c'nin ihsan, inayet ve mağfireti hep sizinle olsun inşallah..Selam, baki dua ve sevgi ile Kalplerimizin asıl sahibine EMANETİMSİNİZ..B)
![]()
ÇÖLDE YOLCULUK EDEN İKİ ARKADAŞ HAKKINDA BİR HİKAYE ANLATILIR. YOLCULUĞUN BİR AŞAMASINDA İKİ ARKADAŞ TARTIŞIRLAR. BİRİ ÖTEKİNE BİR TOKAT AŞK EDER. TOKAT YİYENİN CANI ÇOK YANAR AMA TEK KELİME ETMEZ VE KUM ÜZERİNE ŞU SÖZLERİ YAZAR : '' BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA TOKAT ATTI.'' YIKANABİLECEKLERİ BİR VAHAYA RASTLAYANA DEK YÜRÜMEYİ SÜRDÜRÜRLER. TOKADI YİYEN, YIKANIRKEN BATAĞA SAPLANIR. BOĞULMAK ÜZEREYKEN ARKADAŞI TARAFINDAN KURTARILIR. BOĞULMAK ÜZERE OLAN ARKADAŞ TAM SELAMETE ÇIKTIKTAN SONRA BİR KAYA PARÇASI ÜZERİNE AYNEN ŞU SÖZLERİ YAZAR : ''BUGÜN EN SEVDİĞİM ARKADAŞIM HAYATIMI KURTARDI. '' TOKADI VURAN VE SONRA EN İYİ ARKADAŞININ HAYATINI KURTARAN KİŞİ ONA ŞÖYLE DER : '' SENİN CANINI YAKTIĞIMDA BUNU KUM ÜZERİNE YAZDIN, AMA ŞİMDİ KAYAYA YAZIYORSUN, NEDEN?''
ÖBÜR ARKADAŞ ONA ŞÖYLE CEVAP VERİR : '' BİRİ BİZİ İNCİTTİĞİNDE BUNU KUM ÜZERİNE YAZMALIYIZ Kİ BAĞIŞLAMA RÜZGARI ESTİĞİNDE ONU SİLEBİLSİN. AMA BİRİ BİZE BİR İYİLİK YAPARSA ONU KAYAYA KAZIMALI Kİ, ONU HİÇBİR RÜZGAR YOK EDEMESİN. ''
İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYAYA YAZMAYI ÖĞRENİN.
DENİLİR Kİ,
AMA SONRA UNUTABİLMEK İÇİN BİR ÖMRÜN GEÇMESİ GEREKİR.
SELAMUNALEYKUM GUZEL YUREKLI KARDEŞIM
ŞIMDI NE YAZAYIM BILMIYORUM BEN BOYLE UST USTE GUZEL SOZLERE ALIŞKIN DEĞILIM
INAN KI COK AMA COK MUTLU OLDUM KALBIM BILEM SEVINDI:evet
ALLAH RAZI OLSUN BU GUZEL SOZLER ICIN DUALARINA BINLERCE DEĞIL MILYONLARCA KERE AMIN DIYORUM
IYI KI VARSIN ALIYE
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH GONLUNUN GUZELIĞINI HAYATINDA DAIM ETSIN
ALLAH KAT KAT FAZLASINI VERSIN
ALLAH HAYATINDA HAYIRLAR ICINDE GECIRMENI NASIP ETSIN OZEL ARKADAŞIM
ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE
s.a eline sağlık allah razı olsun