Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.:İYİLİKLERİ KAYAYA YAZ:. (2 Kullanıcı)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: .:İYİLİKLERİ KAYAYA YAZ:.

ÇOK GÜZELDİ GERÇEKTEN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SELAMETLE.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
:D
ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
ÇÖLDE YOLCULUK EDEN İKİ ARKADAŞ HAKKINDA BİR HİKAYE ANLATILIR. YOLCULUĞUN BİR AŞAMASINDA İKİ ARKADAŞ TARTIŞIRLAR. BİRİ ÖTEKİNE BİR TOKAT AŞK EDER. TOKAT YİYENİN CANI ÇOK YANAR AMA TEK KELİME ETMEZ VE KUM ÜZERİNE ŞU SÖZLERİ YAZAR : '' BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA TOKAT ATTI.'' YIKANABİLECEKLERİ BİR VAHAYA RASTLAYANA DEK YÜRÜMEYİ SÜRDÜRÜRLER. TOKADI YİYEN, YIKANIRKEN BATAĞA SAPLANIR. BOĞULMAK ÜZEREYKEN ARKADAŞI TARAFINDAN KURTARILIR. BOĞULMAK ÜZERE OLAN ARKADAŞ TAM SELAMETE ÇIKTIKTAN SONRA BİR KAYA PARÇASI ÜZERİNE AYNEN ŞU SÖZLERİ YAZAR : ''BUGÜN EN SEVDİĞİM ARKADAŞIM HAYATIMI KURTARDI. '' TOKADI VURAN VE SONRA EN İYİ ARKADAŞININ HAYATINI KURTARAN KİŞİ ONA ŞÖYLE DER : '' SENİN CANINI YAKTIĞIMDA BUNU KUM ÜZERİNE YAZDIN, AMA ŞİMDİ KAYAYA YAZIYORSUN, NEDEN?''

ÖBÜR ARKADAŞ ONA ŞÖYLE CEVAP VERİR : '' BİRİ BİZİ İNCİTTİĞİNDE BUNU KUM ÜZERİNE YAZMALIYIZ Kİ BAĞIŞLAMA RÜZGARI ESTİĞİNDE ONU SİLEBİLSİN. AMA BİRİ BİZE BİR İYİLİK YAPARSA ONU KAYAYA KAZIMALI Kİ, ONU HİÇBİR RÜZGAR YOK EDEMESİN. ''

İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYAYA YAZMAYI ÖĞRENİN.

DENİLİR Kİ,
ÖZEL BİRİNİ BULMAK BİR DAKİKANIZI ALIR, ONU DEĞERLENDİRMENİZ BİR SAAT İÇİNDE OLUR. ONU SEVMEK İÇİN BİRGÜN YETER.
AMA SONRA UNUTABİLMEK İÇİN BİR ÖMRÜN GEÇMESİ GEREKİR.

ALİYE NE DİYEBİLİRİMKİ.ÇOK GÜZEL.ÇOK HOŞ Bİ HİKAYE...AMA ŞÖYLE DİYEYİM İNCİNMELERİMİZİ UNUTAMIYORUZ..YA BEN AÇIKCASI BECEREMİYORUM.KİNDAR BİRİ DEĞİLİM.ASLA.ÖYLE OLMAKTA İSTEMEM.BENİ İNCETENLERE KARŞI O KADAR GÜLER YÜZLÜ DAVRANIRIMKİ HİÇ BENİ İNCİTMEMİŞLER GİBİ.AMA KALBİM Bİ SÜRE SIZLAR YANİ.UMARIM BENİ ANLIYOSUNDUR.YA BEN GENE UZATTIM GALİBA.:D

GERÇEK DOSTLARI BULABİLMEK UMUDUYLA...EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK..ALLAH RAZI OLSUN..

ya yaz kardeşim, böyle triplere girme allah aşkına.. ben siz paylaştıkça mutlu oluyorum.. evet kardeşim haklısın.. bazen affetmek nefsimize ağır geliyor ama seven affeder.. B)B):D:D

YA KESİNLİKLE SEVEN AFFEDER.BENDE KATILIYORUM AMA.NEREYE KADAR.AFFET AFFET BU SEFER KENDİNDEN ÖDÜN VERMEYE BAŞLIYOSUN.BU SENİ DAHA ÇOK İNCİTİYOR.Kİ KARŞINDAKİ DE ONA VERDİĞİN DEĞERİ ANLAMIYOR.SENİN AFFETMEN DE Bİ İŞE YARAMIYOR.:(:( BU YÖNDEN KALBİM BİRAZ KIRIK.

sevgili kardeşim, sevmek gerçekten kolay bir şey değil.. sevmek, bir insanı iyiyken sevip hatalarında terk eden kişi değildir. biz de zaten değerimizi anlamayacak insanlarla değil, değerimizi anlayacak insanları bulmaya çalışacağız.benim de kalbim birçok şeyden öylesine kırık ki, ama yine de umudumu yitirmiyorum kardeşim.. Rabbim bizim gibilerin de karşısına iyi birilerini çıkaracak inş. kırıklıkların için üzülme, onlardan ders almaya çalış, ve herşeye rağmen iyi ki bunları yaşadım de..

İNŞAALLAH.NE KADAR GÜZEL İFADE ETMİŞSİN.DEĞERİMİZİ ANLAYACAK İNSANLAR KARŞIMIZA ÇIKARSIN RABBİM.BENDE UMUDUMU YİTİRMİYORUM AMA.İŞTE AMASI VAR.YA ÇOK DOLUYUM BEN.KIRIKLARIMDAN DERS ALMAYA ÇALIŞACAM ALLAHIN İZNİYLE....SAĞOL.ÇOK SAĞOL...

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
merhaba irem kardeşim
ya kırıla kırıla bir aralar melankolik- depresif oldum; aslında ne kadar böyle olsam da bir umut hep var içimde. olmasa zaten birçok şeyde ayakta durmak zorlaşırdı. umut etmek de kolay değil aslında.derin kırılmaların ardından gülebilmek o kadar kolay olmuyor kardeşim.. inşallah bu yazı bana da ibret olur da, biraz daha ümitlenmem için, sağol irem..B)B)B)

MERHABALAR ALİYE..
YA İNAN BANA BEN ARTIK O UMUDU YİTİRDİM.AMA GENE DE RABBİM UMUTLARIMIZI ÜMİTLERİMİZİ BİZE KAYBETTİRMESİN HİÇBİR ZAMAN İNŞAALLAH..GÖNÜLDEN GÜLMEYİ BİZE NASİP ETSİN..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
merhaba irem kardeşim
ya kırıla kırıla bir aralar melankolik- depresif oldum; aslında ne kadar böyle olsam da bir umut hep var içimde. olmasa zaten birçok şeyde ayakta durmak zorlaşırdı. umut etmek de kolay değil aslında.derin kırılmaların ardından gülebilmek o kadar kolay olmuyor kardeşim.. inşallah bu yazı bana da ibret olur da, biraz daha ümitlenmem için, sağol irem..B)B)B)

MERHABALAR ALİYE..
YA İNAN BANA BEN ARTIK O UMUDU YİTİRDİM.AMA GENE DE RABBİM UMUTLARIMIZI ÜMİTLERİMİZİ BİZE KAYBETTİRMESİN HİÇBİR ZAMAN İNŞAALLAH..GÖNÜLDEN GÜLMEYİ BİZE NASİP ETSİN..

neden bu kadar karamsarsın kardeşim, anlatmak ister misin? seni dinleyebilirim

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
merhaba irem kardeşim

MERHABALAR ALİYE..

BOŞVER GÜZEL KARDEŞİM.BANA KALSIN...:( ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE Bİ TEKLİFTE BULUNDUĞUN İÇİN.İYİKİ VARSIN.İYİKİ BURDASIN.İYİKİ BENİMLESİN.GÖSTERDİĞİN YAKINLIKTAN NASIL MEMNUN KALDIM ANLATAMAM.B) B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
ireme yazdı:
aliye_aliye yazdı:
merhaba irem kardeşim

MERHABALAR ALİYE..

BOŞVER GÜZEL KARDEŞİM.BANA KALSIN...:( ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE Bİ TEKLİFTE BULUNDUĞUN İÇİN.İYİKİ VARSIN.İYİKİ BURDASIN.İYİKİ BENİMLESİN.GÖSTERDİĞİN YAKINLIKTAN NASIL MEMNUN KALDIM ANLATAMAM.B) B)

ESTAĞFURULLAH KARDEŞİM NE DEMEK, PAYLAŞMAK İSTERSEN HER ZAMAN KONUŞABİLİRİZ, TABİ İSTERSEN KARDEŞİM.. ASLINDA BEN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM, EMİN OL BEN DE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORUM. ÇOK MUTLU OLDUM SENİ TANIDIĞIM İÇİN. GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM.BU DURUMDA BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIĞIN İÇİN.SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ÇOK MUTLUYUM.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SENİN GİBİ Bİ DOSTU KARŞIMA ÇIKARDI.ELHAMDÜLİLLAH...SEN SEVİYORUM ALİYE...

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

EVDEYİM BEN ŞUAN.İŞİM YOK YANİ.AMA ÇIKICAM BİRAZDAN.ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN.BAŞARILAR DİLİYORUM....GİRERSEM GÖRÜŞÜRÜZ TEKRAR.SELAMETLE..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ireme yazdı:
EVDEYİM BEN ŞUAN.İŞİM YOK YANİ.AMA ÇIKICAM BİRAZDAN.ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN.BAŞARILAR DİLİYORUM....GİRERSEM GÖRÜŞÜRÜZ TEKRAR.SELAMETLE..

inşallah görüşürüz kardeşim,Allah yar ve yardımcın olsun inş. benim vizelere daha var, sadece bir ön hazırlık yapıyım dedim. Allaha emanet ol kardeşim.. selam ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
MG8462b.jpg

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim RAHMAN razı olsun çok güzel ve hepimizin ders çıkartması gereken bir paylaşım

Acaba şöyle dönüp çevremize baktığımızda biz düştüğümüzde elimizden tutup kaldıracak kaç vefalı dostumuz var ? hiç merak ettikmi

Mevla bizler hakiki kara gün dostları nasip etsin selam ve dua ile a.e.o.

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun çok anlamlı bir konuydu çok sağol...

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYAYA YAZMAYI ÖĞRENİN.

DENİLİR Kİ,
ÖZEL BİRİNİ BULMAK BİR DAKİKANIZI ALIR, ONU DEĞERLENDİRMENİZ BİR SAAT İÇİNDE OLUR. ONU SEVMEK İÇİN BİRGÜN YETER.
AMA SONRA UNUTABİLMEK İÇİN BİR ÖMRÜN GEÇMESİ GEREKİR.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
ÇOK GÜZEL, BİR O KADARDA MANİDAR.
PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a kardeşim RAHMAN razı olsun çok güzel ve hepimizin ders çıkartması gereken bir paylaşım

Acaba şöyle dönüp çevremize baktığımızda biz düştüğümüzde elimizden tutup kaldıracak kaç vefalı dostumuz var ? hiç merak ettikmi

Mevla bizler hakiki kara gün dostları nasip etsin selam ve dua ile a.e.o.

Ve aleyküm selam Abim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun..Bu soruyu düşündüğümüzde aklımıza muhakkak ki her türlü ihtimal gelir..Ama ne olursa olsun hak dost olan bir Rabbimiz c.c var..Vekil ve Dost olarak O yeter..Duanıza amin inşallah abim..Rabbimiz c.c her zaman hayırlı ve sevdiği insanlarla karşılaştırsın bizleri inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt