Selamun aleyküm.. çok güzel bir paylaşım elinize sağlık
ve aleyküm selam, sağolasınız. selametle..
Selamun aleyküm.. çok güzel bir paylaşım elinize sağlık
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:G
benim de ençok ufo hoşuma gitti..hortumcuymuş bu ufo..siteyi alıp gitmiş..ama sonuçta hidayete erdiyse iyi..:K
selam ve dualarımla..
EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim..
İyi ki varsınız kardeşlerim..neler neler oluyormuş da haberimiz yokmuş..Biz de Admin ve Erkan Bey'lere çok güvenip ortalığı boş bırakmışız..Neyse en kötüsü yüzmeyi çok iyi bilmiyor oluşum ' Az daha boğuluyordum ! Bi kardeş sağolsun imdadıma yetiştide son anda forumun su almayan bölümüne kendimi zor attım..Üffff..neyse..ucuz atlattık bu sefer...:K
Allah(CC) razı olsun çok güzel olmuş..Ellerinize-emeğinize sağlık..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.:B
allah razı olsun niğdeli abla çok güzel olmuş a.e.o
Emeklerinize sağlık kardeşim çok güzel olmuş:G selametle...
Hepsi çok Güzeldi
Allah razi olsun kardesim çok güzeldi :K :K
:K inanmiyorum yaa:K bende ciddi anlamda ddedim kendi kendime neler oluyor buralarda haberim yok.. :K
bu saattede güldürebildiniz ya..
şimdi kendi kendime gülüyorumda anemler deli sanacaklar yaa....:K
düşüncenize ve emeğinize sağlık.....
ALLAHA EMANET OLUNUZ
HAY ALLAH (c.c) ömrünüzü bereketli eylesin inş...
gecenin bi yarısı ve ben pc takmışım kulaklığı, tıkladım , protoscuların bi sesi geldi ki ....
bian irkilmişim,ama hepsi çok güzeldi
saol kardeş emeğime yüreğine RAHMET İNŞ...
selamun aleyküm. Hepinizin hoşgörüsüne sığınarak son günlerde forumda olanları paylaşıyorum..
FORUM PROTESTO EDİLDİ
YARAMAZ BİR HACKER ÇOCUK KONULARI KARALADI
YÖNETİCİ KARDEŞİM NEREDESİNİZ, FORUMU SU BASTI..
BİR UFO FORUMA SALDIRDI AMA HİDAYET ERİP GİTTİ
BU OLANLARDA KİMİN PARMAĞI VAR BİLİNMİYOR
Ben de cok begendim..
çok güzeldi... eğlenceli...
kardeş saolsın
ELLERİNE SAĞLIK ÇOK EĞLĞNCELİYDİ.
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
s.a kardeş çok mükemmel olmuş. emeğine ve bilgine sağlık.dua ile Allaha emanet olun.
selamün aleyküm eline sağlık allah razı olsun rabbime emanet olun
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM NELER OLMUŞ BU SİTEYE VAH VAH BOĞULAN VARMI KARDEŞİM BAK BAK FORUMU PROTESTO BİLE ETMİŞLER:K RABBİM SİZİ SEVDİĞİ KULLARININ ARASINA ALSIN İNŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ KARDEŞİM EMEKLERİNİZE SAĞLIK RABBİM EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI DARDA BIRAKMIYARAK VERSİN İNŞALLAH SELAM VE BAKİ DUA İLE KARDEŞİM
KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN KARDEŞİM