Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr de neler oluyor!!! (2 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:G
benim de ençok ufo hoşuma gitti..hortumcuymuş bu ufo..siteyi alıp gitmiş..ama sonuçta hidayete erdiyse iyi..:K
selam ve dualarımla..

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu güzel kardeşim.

Beğenmenize sevindim kardeşim..Tüm konuları bir anda yutmuş, ermesin mi:D

selam ve dua ile. fii emanillah..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim..

İyi ki varsınız kardeşlerim..neler neler oluyormuş da haberimiz yokmuş..Biz de Admin ve Erkan Bey'lere çok güvenip ortalığı boş bırakmışız..Neyse en kötüsü yüzmeyi çok iyi bilmiyor oluşum ' Az daha boğuluyordum ! Bi kardeş sağolsun imdadıma yetiştide son anda forumun su almayan bölümüne kendimi zor attım..Üffff..neyse..ucuz atlattık bu sefer...:K

Allah(CC) razı olsun çok güzel olmuş..Ellerinize-emeğinize sağlık..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.:B

ve aleyna aleyküm selam Talip amcam. amin, ecmain olsun inşaAllah..
aman dikkat edin Talip amcam, Allah c.c. korusun.. size ihtiyacı var tüm yeğenlerinizin :B
gülümseten yorumunuz için çok teşekkür ederim değerli amcam..Beğenmiş olmanıza da çok sevindim.. Rabbim c.c. sizden her daim razı ve hoşnut olsun inşaAllah.. Selam ve acizane dualar ile. Fii emanillahi Teala..:H

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
bu saattede güldürebildiniz ya..

şimdi kendi kendime gülüyorumda anemler deli sanacaklar yaa....:K

düşüncenize ve emeğinize sağlık.....

ALLAHA EMANET OLUNUZ

Beğenmiş olmanıza sevindim yasemin kardeşim..evet kardeşim, bazen ben de "ekrana bakıp bakıp niye gülüyorsun" sorusuyla karşı karşıya kalıyorum :K Siz de Rabbimize c.c. emanetsiniz inşaAllah..
Geceniz hayırlı olsun inşaAllah..selam ve dua ile.. B)

icveat

Kayıtlı Kullanıcı
HAY ALLAH (c.c) ömrünüzü bereketli eylesin inş...
gecenin bi yarısı ve ben pc takmışım kulaklığı, tıkladım , protoscuların bi sesi geldi ki ....
bian irkilmişim,ama hepsi çok güzeldi
saol kardeş emeğime yüreğine RAHMET İNŞ...​

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
HAY ALLAH (c.c) ömrünüzü bereketli eylesin inş...​

gecenin bi yarısı ve ben pc takmışım kulaklığı, tıkladım , protoscuların bi sesi geldi ki ....
bian irkilmişim,ama hepsi çok güzeldi

saol kardeş emeğime yüreğine RAHMET İNŞ...

selamun aleyküm kardeşim. Evet protestocular çok gürültü yapmışlar gerçekten:)
Allah c.c. razı olsun. güzel duanız için çok teşekkür ederim. Rabbimizin c.c. bereketi,rahmeti ve ihsanı da sizin üzerinize olsun her daim inşaAllah..Selam ve dua ile..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. Hepinizin hoşgörüsüne sığınarak son günlerde forumda olanları paylaşıyorum..

FORUM PROTESTO EDİLDİ

YARAMAZ BİR HACKER ÇOCUK KONULARI KARALADI

YÖNETİCİ KARDEŞİM NEREDESİNİZ, FORUMU SU BASTI..

BİR UFO FORUMA SALDIRDI AMA HİDAYET ERİP GİTTİ

BU OLANLARDA KİMİN PARMAĞI VAR BİLİNMİYOR

SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM NELER OLMUŞ BU SİTEYE VAH VAH BOĞULAN VARMI KARDEŞİM :KBAK BAK FORUMU PROTESTO BİLE ETMİŞLER :KRABBİM SİZİ SEVDİĞİ KULLARININ ARASINA ALSIN İNŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ KARDEŞİM EMEKLERİNİZE SAĞLIK RABBİM EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI DARDA BIRAKMIYARAK VERSİN İNŞALLAH SELAM VE BAKİ DUA İLE KARDEŞİM
KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN KARDEŞİM:evet

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

s.a kardeş çok mükemmel olmuş. emeğine ve bilgine sağlık.dua ile Allaha emanet olun.

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim. Beğenmenize sevindim..siz de sağolun..Fii emanillah

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM NELER OLMUŞ BU SİTEYE VAH VAH BOĞULAN VARMI KARDEŞİM BAK BAK FORUMU PROTESTO BİLE ETMİŞLER:K RABBİM SİZİ SEVDİĞİ KULLARININ ARASINA ALSIN İNŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ KARDEŞİM EMEKLERİNİZE SAĞLIK RABBİM EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI DARDA BIRAKMIYARAK VERSİN İNŞALLAH SELAM VE BAKİ DUA İLE KARDEŞİM

KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN KARDEŞİM

ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim..uzun zaman olmuş kardeşim, unutmuşum forumu hakkınızı helal edin..beğenmiş olmanıza sevindim can bacım.Allah razı olsun yorumunuz ve samimi dualarınız için. Mevla Teala size de, bu acize etmiş olduğunuz duaların misli mislini versin, sizi dünyada da ahirette de azize eylesin inşaAllah cennete yolcumuz (inşaAllah;)) ..sizi emanet edilenlerin en güzeline emanet ediyorum inşaAllah değerli kardeşim..selam, baki dua ve muhabbetle inşaAllah B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt