Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr de neler oluyor!!! (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm...

süper.....süper.......süper.......

ilk defa ilgi ile ve tebessümle bir foruma takıldım kaldım...

emeğinize sağlık...

kaliteli ve seviyeli forumunuzu tebrik ediyorum...

selametle...

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM BİZİ AİLECE :K:KÇOK GÜLDÜRDÜN EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH BİZİ GÜLDÜRDÜĞÜN GİBİ SENİ DE GÜLDÜRSÜN.RABBİME EMANET OL..:K

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
ya Biran Kortum çok Güzel Ve Komik......................................a E O

genius

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.. çok güzel bir paylaşım elinize sağlık

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
HEMEN GÜVENLİK KUVVETLERİNE HABER VERMELİ SİTEYİ ÇOK KÖTÜ BASMIŞLAR SİTENİN İŞİ BİTMİŞ SULAR İÇİNDE BALIKLAR YÜZÜYOR KENDİMİ DENİZİN DİBİNDE ZANNETTİM NOT şaka bir yana tek kelimeyle harika olmuş ELLERİNE SAĞLIK

selamun aleyküm Hafize annemiz,
evet buna acil bir çare bulmamız gerekiyor, sitenin durumu vahim:D
Beğenmiş olmanıza sevindim annem. Selam ve dua ile. hayırlı geceler..:H

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:G
benim de ençok ufo hoşuma gitti..hortumcuymuş bu ufo..siteyi alıp gitmiş..ama sonuçta hidayete erdiyse iyi..:K
selam ve dualarımla..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim..

İyi ki varsınız kardeşlerim..neler neler oluyormuş da haberimiz yokmuş..Biz de Admin ve Erkan Bey'lere çok güvenip ortalığı boş bırakmışız..Neyse en kötüsü yüzmeyi çok iyi bilmiyor oluşum ' Az daha boğuluyordum ! Bi kardeş sağolsun imdadıma yetiştide son anda forumun su almayan bölümüne kendimi zor attım..Üffff..neyse..ucuz atlattık bu sefer...:K

Allah(CC) razı olsun çok güzel olmuş..Ellerinize-emeğinize sağlık..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.:B

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Canım kardeşim çok güzeldi emeğinize sağlık
ya bu bebeğin imza atmadığı yer kalmadı:A halen atmakta gitti ana sayfa tüh :K

hayırlı akşamlar selam ve dua ile....

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu canım kardeşim. Teşekkür ederim kardeşim, beğenmiş olmanıza sevindim..evet yaramaz ama çok çalışkan bir bebek bu :K yorulmak bilmiyor maşaAllah:D Size de hayırlı, nurlu geceler güzel kardeşim..Selam ve dua ile..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun niğdeli abla çok güzel olmuş a.e.o

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamun Aleyküm Canim Kardeşim.Allah C.c. Razi Olsun çok Güldüm, Rab'bim Senide Güldürsün Inşaallah..şu Protestoculara Bayildim :K Eline Sağlik Canim Kardeşim.selametle Inşaallah.dualarimdasin....

Ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim. amin, ecmain inşaAllah kardeşim..Beğenmiş olmana sevindim:evet Dualarına amin canım kardeşim, Rabbimiz c.c. yüzümüzden gülümsemeyi eksik etmesin inşaAllah..Ben de en çok protestocuları ve bebeği beğendim kardeşim;).. sen de acizane dualarımdasın inşaAllah..Selam ve duaların en güzeli ve bakisiyle, muhabbetle.. B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canim Kardeşim. çok Komik Olmuş Eline Sağlik Rabbimde Senin Yüzünü Güldürsün Inşallah. Hele O Bebeğe Bayildim.biraz Karaladi Siteyi Ama Olun çok şirindi. Rabbimize Emanet Ol Güzel Kardeşim.

ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim. amin, ecmain inşaAllah kardeşim:) Herkes o yaramazı beğenmiş galiba:evet Beğenmene sevindim güzel kardeşim..
Sen de Yüce Rabbimize c.c. emanetsin inşaAllah..selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim emeğinize sağlık olsun inşAllah..gerçekten çok hoş,güzel bir çalışma,paylaşım olmuş..aman sitemize zeval gelmesin de çocuk dolaşadursun oralarda:Kgerçekten çok güzeldi sağolun kardeşim beğenerek ve de tebessüm ederek izledik..Rabbim razı olsun kardeşim,Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

ve aleyna aleyküm selam Recep kardeşim. Sağolasınız. Haklısınız kardeşim, sitemize bişey olmasın inşaAllah :evet Rabbim c.c. sizden de razı olsun her daim inşaAllah. Siz de Rabbimize c.c. emanet olun..selam ve dualar ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt