dindaremine
Kayıtlı Kullanıcı
Yani bunu yapanın ellerine saglık:B:B:B:B
HEMEN GÜVENLİK KUVVETLERİNE HABER VERMELİ SİTEYİ ÇOK KÖTÜ BASMIŞLAR SİTENİN İŞİ BİTMİŞ SULAR İÇİNDE BALIKLAR YÜZÜYOR KENDİMİ DENİZİN DİBİNDE ZANNETTİM NOT şaka bir yana tek kelimeyle harika olmuş ELLERİNE SAĞLIK
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Canım kardeşim çok güzeldi emeğinize sağlık
ya bu bebeğin imza atmadığı yer kalmadı:A halen atmakta gitti ana sayfa tüh :K
hayırlı akşamlar selam ve dua ile....
Biz güldük Allah'ta sizi güldürsün. Bebek çok şekerdi :K :H
Es Selamun Aleyküm Canim Kardeşim.Allah C.c. Razi Olsun çok Güldüm, Rab'bim Senide Güldürsün Inşaallah..şu Protestoculara Bayildim :K Eline Sağlik Canim Kardeşim.selametle Inşaallah.dualarimdasin....
Selamun Aleykum Canim Kardeşim. çok Komik Olmuş Eline Sağlik Rabbimde Senin Yüzünü Güldürsün Inşallah. Hele O Bebeğe Bayildim.biraz Karaladi Siteyi Ama Olun çok şirindi. Rabbimize Emanet Ol Güzel Kardeşim.
Selamin Aleyküm Kardeş....süper Olmuş ....ellerine Sağlik....
:B:K:s.a kardeşim eline emeğine sağik tek kelimeyle harika selam ve dua ile a.e.o. :H
selamun aleyküm niğdeli kardeşim emeğinize sağlık olsun inşAllah..gerçekten çok hoş,güzel bir çalışma,paylaşım olmuş..aman sitemize zeval gelmesin de çocuk dolaşadursun oralarda:Kgerçekten çok güzeldi sağolun kardeşim beğenerek ve de tebessüm ederek izledik..Rabbim razı olsun kardeşim,Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm