Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK '' (9 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
Dualara Canı gönülden Amin..Amin..Amin...
Allah Celle Celalühu dualarımızı kabul etsin inşallah
Rabbim bütün kardeşlerimden razı ve hoşnut olsun
İnşallah
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)​

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
" Bugün, bu vakitte, İslamiyet.gen.tr sitemizde Dualarda TEK YÜREK olarak kime dua ediliyorsa onlar için okuyorum Ya Rabbi...
Kabul eyle Ya Rabbi...
Kardeşlerimizin dualarını niyetleriyle birlikte kabul eyle Ya Rabbi...
Aminnn...
"

Her namazdan sonra dualarımı böyle yapıyorum inşallah...
Allah Celle Celalühu dualarımızı kabul eylesin...
AMİNNN...

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip eylesin...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah...

Allah Celle Celalühu yaptığımız ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul eylesin inşallah...
AMİNNN...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim .sonundakampanyamıza tekrar katılabildim.bende listeye katılmak istiyorum ve her gün sıradaki kardeşimiz için dua etmek istiyorum.sizler içinde uygunsa tabi .ALLAHA emanet olun

mavci

Yönetici
Aminnn...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN...

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ....

tüm islam alemine hayırlı haftalar diliyorum ...
ramazan ayımız şimdiden hayırlara vesile olsun ... allaha emanet olunuz ...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam değerli abimiz
Rabbim razı olsun..
Dualarınıza canı gönülden amin..amin..amin..
Ramazan_ı Şerfimiz mübarek olsun
Selametle kalın
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim .sonundakampanyamıza tekrar katılabildim.bende listeye katılmak istiyorum ve her gün sıradaki kardeşimiz için dua etmek istiyorum.sizler içinde uygunsa tabi .ALLAHA emanet olun

Ve aleyküm selam canım..
selam ve baki dualarımlaB)
Selamünaleyküm ...

İslamiyet.gen.tr ailesi olarak , dualarımızda Tek Yürek olmak amacıyla bir çalışma başlatıyoruz inşaAllah.

Listemiz günlük olarak oluşturulacaktır.
Vakit namazlarımızdan sonra ya da günün herhangi bir anında listede yer alan kardeşlerimize gönlümüzden geçenlerle duamızı edeceğiz inşaAllah.
Bugün dualarını yaptığını belirten kişiler , yarınki dua listemizde yer almış olacak.
Yani ne kadar çok çalışırsak o kadar çok dua alacağız... :a15:

'' Dualarda Tek Yürek '' olalım inşaAllah.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

" Bugün, bu vakitte, İslamiyet.gen.tr sitemizde Dualarda TEK YÜREK olarak kime dua ediliyorsa onlar için okuyorum Ya Rabbi...
Kabul eyle Ya Rabbi...
Aminnn...
"

AMİNNN...

Allah Celle Celalühu hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda nasip eylesin...

Allah Celle Celalühu yaptığımız ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul eylesin inşallah...
AMİNNN...

canı gönülden amin..amin..amin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aminnn...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ya Rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!

Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.AMİN​

Z

ZÜHRE_

[sıze="3"]
ya rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer bilmeden müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Imanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey rabbim!

Ya rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya rabbi!

ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, allah birdir ve yine şehadet ederim ki, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) o'nun elçisidir demeyi nasip et.amin​
[/sıze]
amin amin amin dualara devam

mavci

Yönetici
Kabul eyle Ya Rabbi...
Aminnn...
"

AMİNNN...

AMİNNN...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"]
ya rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer bilmeden müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ya rabbi!

Imanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey rabbim!

Ya rabbi!

Ya rabbi!

ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, allah birdir ve yine şehadet ederim ki, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) o'nun elçisidir demeyi nasip et.amin​
[/sıze]

yürekten amin amin amin..........
Allah razı olsun.selametle kalın.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
Dualara Canı gönülden Amin..Amin..Amin...
Allah Celle Celalühu dualarımızı kabul etsin inşallah
Rabbim bütün kardeşlerimden razı ve hoşnut olsun
İnşallah
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)​

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün alwyküm kardeşlerim bende okudum bugünkü kardeşimiz için.RABBİM inşallah tüm dualarımızı kabul eder ve kötülüklerden korur.diğer dua okuayan kardeşlerimiz içinde yürekten bir amin.ALLAHA emanet olun

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm...

selamünaleyküm...

veee.... Ramazan ayının ilk günü için dua listemiz açılmıştır. :a15:
Buyrun ,siz de Dua Listemizde yerinizi alın.:a12:

11.Ağustos.Çarşamba günü Dua Listesi :

Mavci
Su-Eda
Serap8191
Leyla1
Kardelele
Koskun
Zühre
Gevher

kardelen1711

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı ramazanlar olsun inşallah.Rabbim cümlemizin ibadetlerini kabul etsin.Nefsimizle baş etmeyi nasip etsin.Listenize ekleyebilirmisiniz.Allah'a emanet olun selam ve dua ile

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
veee.... Ramazan ayının ilk günü için dua listemiz açılmıştır. :a15:
Buyrun ,siz de Dua Listemizde yerinizi alın.:a12:

11.Ağustos.Çarşamba günü Dua Listesi :

Mavci
Su-Eda
Serap8191
Leyla1
Kardelele
Koskun
Zühre
Gevher

yaşasın listemiz belli olmuş .çok sevindim anlatamam sevincimi mübarek ramazana kavuşma sevinci bir yandan bir yandan sizlerden canım ailemden dualar alacağım.ve dualar edeceğim.birazdan başlıyorum dua etmeye.RABBİM tüm dualarımızı kabul etsin kardeşlerim.ALLAHA emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt