Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet.gen.tr 265. Hatim (2 Kullanıcı)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun , asıl yanlışı ben yaptım Rabbim beni affetsin
sözü devam etmem yanlıştı hislerim bende kalmalıydı , çok acı çektim cezbe dedikleri bu mu?
araya nefsim girmiş o yüzden saçmalamışım kusuruma bakmayın , hata benim hata
yok olmak istedim ...huzurum kaçtı demek yanlıştı benim sözlerimi kaale almayın ne olur?
ben kim aşık olmak kim? toprak olsaydım yetmezmiydi?

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
Ne yapalım benimde boynum bükük olsun, canlar sağ olsun
alınması için bir hafta, okunması için bir hafta verilse üçüncü hafta çok mu geç ?
aslında itiraf edeyim? ben ikiyerden alıyorum da ondan yetişemiyorum bizim cüz açılalı birkaç ay oldu bir ordan bir burdan alıyordum
hele o can insan başlayınca yarışa katılır gibi takip etmeye çalışıyordum , yetişemem ki o hafız :a15:
benimse ezber gibi bir yasin tebareke amme ....
hayırlısı olsun , hayırda yarışalım da , iyi ama pastanın çoğunu kapıyorlar bize de bir dilim olsun?:a26:
unutmayın ziyafet sofrası, ah isterim hepsi benim olsun( yapamıyorsun sana oh olsun)olsun
canım şu an açtığımız hatmin süresi yirmi gün yani uzun bir süre iki yıl önce bu zamanlarda olan hatimlere baktım o zamandan beri yirmi hatim yapmışız çok az. normalde bir hatim grubumuz vardı haftada bir cüz okurduk geçen yıl grubu tamamlayamadık maalesef. ben burdan ayrı hiç hatim yapmıyorum yani ramazan ayında bile okuduğum hatmi burdaki açtığım hatimlere paylaştırıp okuyorum. inşallah sitemizin diğer moderatör ve üyeleri de katılır ama zorlayamayız kimseyi. siteyi ve hatimleri sahiplendiğim için böyle durum. ben Osman kardeşimin arkadaşları tek tek üye olup siteye yazmasalarda onları üye olarak görüyorum. gerçekten çok sıkıntı çektim haftalarca güncelleyip hatmi zorla tamamladığımız olurdu kardeşlerime lafım yok çalışıyorlar işe gidiyorlar bir şey diyemem Erhan Mavci Kalbun kesir kardeşlerim uzun zamandır bizimle onlarda sahiplendiler sağolsunlar inşallah bu Rabbimin inayeti... şimdide karanlıktan sonraki aydınlık zamanı; sıkıntıdan sonraki rahatlama zamanı (inşallah uzun olur :))

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun senden, tabiki cabamız, gayemiz hayırda yarışıp Kur-an okunmasına teşviş etmek
sevdirmek, ısındırmak, bu rahmet pınarlarından yararlanmalarına ugraşmak ...değil mi ya ?
Rabbi ile kim konuşmak isterse buyursun
Ya Rab bağışla ne olur , bu garip etti buyurursun?
Kur-an'a davet Hakka davet isteyen buyursun, ayrımcılık yok! sen kimsin yok !hak katında biriz, farkımız yok
Garip yeter ! yetmez Rabbim yetmez ne desem yetmez bu ateş sönmez sönmesin sonsuza kadar ruhum seni ansın
yine ağlıyorum bak, bize gülmek yakışmaz aşıklar hüzünlü olur, yarıne kavuşamayan hep düşünceli olur anladım bu dünya bana yaramaz

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli Zümra kardeşimiz yukardıki yazınızı okuduk Sizinde buyurduğunuz gibi Hafız kardeşlerimiz hepsi tek tek siteye üye olamaz ancak hepsinin adına sözcü olarak Kur'an ve Hatim haricinde hiçbir konuya karışmamak şartı ile Hocamızın Vekili çok kıymetli abimiz İslam hocamız bana izin verdi,Aslında bu izin Rahmetli İbrahim hocamız tarafından verildiği için İslam hocam bu izni devam ettiriyor.Şimdi Site üyesi kardeşlerimize sorarız 20 tane hafız, 15 tane hafızlık çalışan kardeşimiz ve bir okadar da Kur'an talebesi mevcutu olan gurbumuzu site üyesi olarak kabul etmelerinde bir sakınca varmıdır.Bizler yetişmiyen hatimleri tamamlıyalım kimsenin hakkına girmiyelim Veyahut,sizler uygun görürseniz her hafta üç veyahutda dört hatim indirip site üyesi kardeşlerimizin Ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına bağışlanmak üzere sizlere bildirelim sizlerde duasını yapınız.Netice olarak Şunu bildirmek isteriz Sitenizin 35 tane Mükkemmel Kur'an okuyan hatim gurubunuz var ve hepsi her an hizmete hazırdır,ben osman kardeşiniz de gurubumuzun sözcüsü olarak siteyle irtibat sağlıyorum.Zaten her kardeşimizin üye omlası mümkün değil öyle kardeşlerimiz varki değil bilgisayar almak........İşte bu kardeşlerimizin de ihtiyaçları Hocamızın pırlanta kalpli oğlu tarafından her ay karşılanmaktadır,İnanınız sizin tarafından okunmak üzere cüzler bildirildiği zaman burada bütün kardeşlerimiz ben okuyacağım diye adeta kapışıyorlar.Ve bazen kendilerine cüz kalmıyanlar da küsüyorlar.Gurubumuzda'ki kardeşlerimiz için bir İslâmi siteye Kur'an okumak çok büyük mutluluk kardeşlerimiz ufacık şeylerden büyük mutluluk duyan Allah'ın kullarıdır.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızı arz ederiz.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
estagfirullah , şerefle baştacımızsınız, hep sizlere okutmanın azabını yaşıyorum
o zaman bir fikir kardeşlemiz çok sevinir isteyene ve sırayla haftada bir hatim yapsanız çünkü duaya muhtacız
bu arada hatim sonunu da alırsınız , bizler de yetişiriz malum hafız değiliz
isim listesi yapalım sıra ile isteyene başlatalım inşallah
sizden ve kardeşlerimizden Allah ebeden razı olsun
hayatımda yaşarken aldıgım en güzel hediyeyi sunana selam olsun

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
estagfirullah , şerefle baştacımızsınız, hep sizlere okutmanın azabını yaşıyorum
o zaman bir fikir kardeşlemiz çok sevinir isteyene ve sırayla haftada bir hatim yapsanız çünkü duaya muhtacız
bu arada hatim sonunu da alırsınız , bizler de yetişiriz malum hafız değiliz
isim listesi yapalım sıra ile isteyene başlatalım inşallah
sizden ve kardeşlerimizden Allah ebeden razı olsun
hayatımda yaşarken aldıgım en güzel hediyeyi sunana selam olsun

Selamun Aleykum

Sayın Melissa26 sizin fikriniz çok güzel eğer site yönetimi kabul ederse bir liste yapınız biz her gün iki hatim indirelim ve liste sırasına göre her gün bildirelim ayrıca hatimlerden kalan cüzleride tamamlıyalım.Bizi üzen Zümra kardeşmiz günlerce çağrı yapıyor Hatimler uzuyor halbuki hemen kapışılsa nekadar hoş olur,fakat olmuyor tabiki diğer kardeşlerimizde çalışıyor yorgun argın evlerine geliyor onlarda haklı.Siz öncülük ediniz yönetimle kordinasyonu yapınız biz her an hazırız ve bekliyoruz.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum osman kardeşim..
Son olarak dağıtılmak üzere 1.2.3.4.5. cüzlerimiz kaldı..
Size bildirmek istedim.. Allah celle celaluhu razı olsun..
Rabbim okuduklarınızın ecrini kat kat versin.
Her iki dünyada da hayırlar versin..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
İslamiyet.gen.tr 265. Hatim

İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz

Euzubillahimineşşeydanirracim
Bismillahirrahmanirrahim

Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için..,
Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için..,
Cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye için okuyoruz...
Allah celle celaluhu kabul eylesin...
AMİNNN...

1.cüz................aczekul
2.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
3.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
4.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
5.cüz................mir erhan
6.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
7.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
8.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
9.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
10.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
11.cüz...............kalbun kesir
12.cüz...............kalbun kesir
13.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
14.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
15.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
16.cüz...............mavci*
17.cüz...............mavci*
18.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
19.cüz...............
zümra*
20.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
21.cüz...............
nemire hocamızın hatim grubu* 22.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 23.cüz........... ...nemire hocamızın hatim grubu* 24.cüz...............canan1903
25.cüz...............
nemire hocamızın hatim grubu* 26.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 27.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 28.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 29.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 30.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*

hatimin duası 3 Mayıs 2013 cuma günü koyulacaktır

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykum Selam

Kıymetli kardeşimiz bildirdiğiniz cüzler derhal okunmaya başlanmıştır.Bitirip size bildiriceğiz.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

Değerli kardeşimiz; 1,2,3,4 ve 5. cüzler okunmuştur bilgilerinize arz olunur.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Kıymetli kardeşimiz bildirdiğiniz cüzler derhal okunmaya başlanmıştır.Bitirip size bildiriceğiz.

Selam ve saygılarımızla.

Selamun Aleykum

Değerli kardeşimiz; 1,2,3,4 ve 5. cüzler okunmuştur bilgilerinize arz olunur.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu..
Yüce Rabbim okuduklarınızı katında kabul eylesin.. Ecrini kat kat versin inşaAllah..
Ağzınıza sağlık.. Allah celle celaluhu razı olsun.. Dualarımızdasınız İnşaAllah..

Selam ve dua ile..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
İslamiyet.gen.tr 265. Hatim

İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz

Euzubillahimineşşeydanirracim
Bismillahirrahmanirrahim

Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için..,
Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için..,
Cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye için okuyoruz...
Allah celle celaluhu kabul eylesin...
AMİNNN...

1.cüz................aczekul*
2.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
3.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
4.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
5.cüz................mir erhan
6.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
7.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
8.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
9.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
10.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
11.cüz...............kalbun kesir*
12.cüz...............kalbun kesir*
13.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
14.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
15.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
16.cüz...............mavci*
17.cüz...............mavci*
18.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
19.cüz...............
zümra*
20.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
21.cüz...............
nemire hocamızın hatim grubu* 22.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 23.cüz........... ...nemire hocamızın hatim grubu* 24.cüz...............canan1903
25.cüz...............
nemire hocamızın hatim grubu* 26.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 27.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 28.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 29.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu* 30.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*

hatimin duası 3 Mayıs 2013 cuma günü koyulacaktır

Aczekul

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli arkadaşlar 2.cüz'üde bitiriyorum..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Melissa26 sizin fikriniz çok güzel eğer site yönetimi kabul ederse bir liste yapınız biz her gün iki hatim indirelim ve liste sırasına göre her gün bildirelim ayrıca hatimlerden kalan cüzleride tamamlıyalım.Bizi üzen Zümra kardeşmiz günlerce çağrı yapıyor Hatimler uzuyor halbuki hemen kapışılsa nekadar hoş olur,fakat olmuyor tabiki diğer kardeşlerimizde çalışıyor yorgun argın evlerine geliyor onlarda haklı.Siz öncülük ediniz yönetimle kordinasyonu yapınız biz her an hazırız ve bekliyoruz.

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu
değerli osman abimiz sizden bir ricada bulunmak istiyorum.okunması gereken bazı cüzler var.ben okumasını bilmiyorum ama dağıtma görevi bana düştü.okuyabilirseniz eğer nisan ayı sonuna kadar 10.-11.-12.-13.-14.-15. cüzlerin yetişmesi lazım.bana bildirebilirseniz okuyup okumayacağınızı sevinirim.rabbim razı olsun şimdiden,okuduklarınızın ecrini fazla fazla versin,selametle dua ile allaha emanet olun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli arkadaşlar 2.cüz'üde bitiriyorum..
Allah kabul etsin saygıdeğer kardeşim Allahım ecrini kat kat versin inşallah size de sağlık huzur versin RAbbim.
2.cüzü de recep ayı hatimlerine yazıyorum oradan yeni cüzde alabilirsiniz isterseniz

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmetullah..
11. ve 12. cüzlerim okunmustur.
Rabbim kabuL eyLesin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hatmin dua3 Mayıs 2013 cuma günü koyulacaktır..

Okuyanlar
OKUNDU diye bildirsinler inşAllah..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmetullah..
11. ve 12. cüzlerim okunmustur.
Rabbim kabuL eyLesin..
aleyküm selam ve rahmetullah ve beraketühü canım kardeşim amin inşallah kabul olsun Allahım hatalarımızı affetsin. yuvalarımıza huzur bereket yağmur gibi yağsın inşallah.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ve rahmetullah ve beraketühü canım kardeşim amin inşallah kabul olsun Allahım hatalarımızı affetsin. yuvalarımıza huzur bereket yağmur gibi yağsın inşallah.

Amiin ablacım. Allah c.c. razı olsun.. Rabbim cümlemizin yuvasında huzur ve bereketi eksik etmesin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
49499kyb53hodamiq4.gif

Hatmin duası
3 Mayıs 2013
cuma günü koyulacaktır..

Okuyanlar

OKUNDU
diye bildirsinler inşAllah..

49499kyb53hodamiq4.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt