Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet.gen.tr 265. Hatim (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
üzülüyorum gerçekten, bizler birer tane alıp okumalıyız
sadece hatmi hafız kardeşlerimize okutuyoruz , utanıyorum Ya Rab bizlere yardım et
böyle olmamalı diye düşünüyorum hani beş altı cüz kalır onlar tamamlar , böyle her sefer onlar okuyacaksa ne anlamı var paylaşmanın?
sesli düşünüyorum çözüm bulamıyorum

canım açılan hatimlerden bir cüz almaya çalışıyorum şimdi hızlandı hamd olsun artık kardeşlerimin sinerjisiyle ben de daha fazla okuyorum. sen önceki hatimden çok almıştın ondan bitirememişsindir. bundan sonra tek alalım gerisini kardeşlerimize verelim. ben Allahım nolursun hayırlı insanlar gelsin hatmimize katılsın hatimler ilerlesin derken üzülürken Allahım yirmi tane hafız kardeşimi karşıma çıkardı ondan binlerce kere hamd ediyorum. Kuranı Kerim sayfamız hızlandı sayfamıza hareket neşe geldi. inşallah önceki kardeşlerim koşkun, kurşun kalem, Kurana sevdalı, cakdoc, elifeslem, su eda, arzu daha niceleri onlarda geri dönerler o zaman çok daha güzel olacak. inşallah beşyüzüncü hatimi görmeyi çok istiyorum.

Esselamualeykum...
melissa kardeşimizi gayet iyi anlıyorum...
Önemli olan hatimi çok ağızların okuması...
Forumdaki kardeşlerimizin 1 cüz de olsa sevaba ortak olması...
Katılımın sağlanması...
Zümra kardeşimizin de isteği; kısa zamanda hatmin bitirilmesi ve daha çok hatim yapılması...
İki si de hayırlı ve güzel fikir...
Ben de melissa kardeşimiz gibi düşünüyorum ve Zümra kardeşimize de hak veriyorum...
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Selam ve dUA ile...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
Ne yapalım benimde boynum bükük olsun, canlar sağ olsun
alınması için bir hafta, okunması için bir hafta verilse üçüncü hafta çok mu geç ?
aslında itiraf edeyim? ben ikiyerden alıyorum da ondan yetişemiyorum bizim cüz açılalı birkaç ay oldu bir ordan bir burdan alıyordum
hele o can insan başlayınca yarışa katılır gibi takip etmeye çalışıyordum , yetişemem ki o hafız :a15:
benimse ezber gibi bir yasin tebareke amme ....
hayırlısı olsun , hayırda yarışalım da , iyi ama pastanın çoğunu kapıyorlar bize de bir dilim olsun?:a26:
unutmayın ziyafet sofrası, ah isterim hepsi benim olsun( yapamıyorsun sana oh olsun)olsun

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
evet, gördüm ama nasıl oldu bilmem site dışında buldum kendimi

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın melissa bizi iki dakika beklerseniz ve sonra avatarımıza bakarsanız lütfen işaret veriniz çünkü derhal sileceğiz sonra gerisini izah ederiz. işaret bekliyoruz

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlısı ne ise o olsun, alıştık nasılsa kader de ne var ise o olsun itirazım yok hiçbirşeye ama yüreğim darlandı yine
ne derim bilirmisin? Rabbim lütfen , ...o bilir daha ne olsun?

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlısı ne ise o olsun, alıştık nasılsa kader de ne var ise o olsun itirazım yok hiçbirşeye ama yüreğim darlandı yine
ne derim bilirmisin? Rabbim lütfen , ...o bilir daha ne olsun?

Avatarımıza bakınız ve işaret veriniz derhal sileceğiz canımız hocamız Halil İbrahim hocam

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun, ne muradın varsa versin Rabbim

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli kardeşimiz benim tarafımdan gizlice çekilmiş çok sevdiği Kur'an'ı okurken çekilmiş elimizdeki tek resim.

Selam ve saygılarımızla.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun, Rabbim en güzel mertebeye getirsin sizleri
Selam olsun canlara ...Ya Rab beni affet hani demiştim benim gibi deliyi kimsevsin utandırdın yine Rabbim sana şükürler olsun

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun, Rabbim en güzel mertebeye getirsin sizleri
Selam olsun canlara ...Ya Rab beni affet hani demiştim benim gibi deliyi kimsevsin utandırdın yine Rabbim sana şükürler olsun
ah diyebilsem , diyemem neler söylendi ? size biraz kızdı ama yine de affetti bende bunu silecem

Sizi anlıyoruz efendim bize niye kızdığını mahsuru yoksa bildirseniz de kendimizi düzeltsek,Sizin bir hak aşığı olduğunuzu bilmekteyiz ve size sonsuz saygımız var siz bize hocamızın yadigârısınız efendim.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
resmi gösterdiğiniz için ama şaka ile bak şimdi nasıl bilmem ? aslında bu bana armagan kafaya takmayın
Bu rabbimden olan ...herşey onun izniyle Allah istemeseydi olmazdı
bana yeter fazla bakma dedi , sorarı o keratalara dedi ama şaka idi sorun yok Allah razı olsun o bunu istedi Rabbim biliyor bana teselli

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sana şükürler olsun bu garibi utandırıyorsun
Rabbinden olana razı geliyorsun
İşte o an hediyeni alıyorsun
Ya Rab buna şükür için ne buyurursun ?
lütfen ! İbrahimin secdelerinden olsun yani geceleri teheccude buyursun

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
resmi gösterdiğiniz için ama şaka ile bak şimdi nasıl bilmem ? aslında bu bana armagan kafaya takmayın
bana yeter fazla bakma dedi , sorarı o keratalara dedi ama şaka idi sorun yok Allah razı olsun o bunu istedi Rabbim biliyor bana teselli

Sayın Melissa sizin hocamızın gönül dostu olduğunuzu bildiğimiz için ben bütün mesuliyeti üzerime alarak bu hareketi yaptım ,yoksa yalnış bir şeymi yaptım eğer öyle ise Allah'a sığınırım.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
göstermesydiniz nerdeyse kalbim çatlayacaktı buna razı olurmuydunuz?
Rabbim izin vermese olmaz ,

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

eğer hocam kızdıysa yine ey Rabbimin osman kulu ne yapıyorsun demiştir,ancak biz onu çok seven gönül dostu olan vede hak dostu olan çok kıymetli bir kardeşimize onu tanıttık .

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İzah edeyim efendim hocamızın tuttuğu notlardan okuduğumuza göre aynen değiştirmeden yazıyoruz.

Melissa26 bir hak aşığı çilesi çok ancak kalbi hak aşkı ile yanmakta dilerizki Rabbimiz kendisini dünyada ve ahıretde bize kardeş eylesin.

İşte aynen böyle not düşmüş efendim.Bu sebebten hocamızın gönül dostu bizimde başımız üstüne sonsuz saygımız var efendim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt