üzülüyorum gerçekten, bizler birer tane alıp okumalıyız
sadece hatmi hafız kardeşlerimize okutuyoruz , utanıyorum Ya Rab bizlere yardım et
böyle olmamalı diye düşünüyorum hani beş altı cüz kalır onlar tamamlar , böyle her sefer onlar okuyacaksa ne anlamı var paylaşmanın?
sesli düşünüyorum çözüm bulamıyorum
canım açılan hatimlerden bir cüz almaya çalışıyorum şimdi hızlandı hamd olsun artık kardeşlerimin sinerjisiyle ben de daha fazla okuyorum. sen önceki hatimden çok almıştın ondan bitirememişsindir. bundan sonra tek alalım gerisini kardeşlerimize verelim. ben Allahım nolursun hayırlı insanlar gelsin hatmimize katılsın hatimler ilerlesin derken üzülürken Allahım yirmi tane hafız kardeşimi karşıma çıkardı ondan binlerce kere hamd ediyorum. Kuranı Kerim sayfamız hızlandı sayfamıza hareket neşe geldi. inşallah önceki kardeşlerim koşkun, kurşun kalem, Kurana sevdalı, cakdoc, elifeslem, su eda, arzu daha niceleri onlarda geri dönerler o zaman çok daha güzel olacak. inşallah beşyüzüncü hatimi görmeyi çok istiyorum.
Esselamualeykum...
melissa kardeşimizi gayet iyi anlıyorum...
Önemli olan hatimi çok ağızların okuması...
Forumdaki kardeşlerimizin 1 cüz de olsa sevaba ortak olması...
Katılımın sağlanması...
Zümra kardeşimizin de isteği; kısa zamanda hatmin bitirilmesi ve daha çok hatim yapılması...
İki si de hayırlı ve güzel fikir...
Ben de melissa kardeşimiz gibi düşünüyorum ve Zümra kardeşimize de hak veriyorum...
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Selam ve dUA ile...