Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

tuana_istanbul

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

ben bu siteye yeni üye oldum gözüme bu başlık çarptı .Eline sağlık bu konuyu gerçek boyutuyla ele aldığın için . Allah razı olsun

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

selamun ALEYKUM ONCELIKLE COK GUZEL GERCEKTEN EMEGINE SAGLIK VE BISE SORCAKTIM BU GERCEKMI OLDU ?

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

tuana_istanbul yazdı:

ben bu siteye yeni üye oldum gözüme bu başlık çarptı .Eline sağlık bu konuyu gerçek boyutuyla ele aldığın için . Allah razı olsun

hoşgeldiniz kardeşim, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.. Allah sizden de razı olsun.. selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

trabzonlu20 yazdı:
selamun ALEYKUM ONCELIKLE COK GUZEL GERCEKTEN EMEGINE SAGLIK VE BISE SORCAKTIM BU GERCEKMI OLDU ?

ve aleyküm selam kardeşim.. Allah razı olsun sizden de.. evet bu olay gerçek.. bunu alıntı yaptığım sitenin editörü, islami chat sitelerindeki diyaloglarından biri olduğunu yazmıştı makale olarak.. bunlar gerçek diyaloglardır.

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
trabzonlu20 yazdı:

ve aleyküm selam kardeşim.. Allah razı olsun sizden de.. evet bu olay gerçek.. bunu alıntı yaptığım sitenin editörü, islami chat sitelerindeki diyaloglarından biri olduğunu yazmıştı makale olarak.. bunlar gerçek diyaloglardır.
S.A. ANLADIMM SAOL:)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

trabzonlu20 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
trabzonlu20 yazdı:

S.A. ANLADIMM SAOL:)

ve aleyküm selamB)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
ERKEK: s.a
KADIN: a.s
ERKEK: nasılsın kardeşim?
KADIN: elhm iyiyim ya siz?
ERKEK: Allaha hamdu senalar olsun binlerce kez..
KADIN: amin inş.
ERKEK: nerelisiniz?
KADIN: niye sordunuz?
ERKEK: sohbet etmek için ortak konular yakalamak lazım o açıdan yani..
KADIN: özel konulara girmiyorum kusura bakmayın (kendini ağırdan satan kadın tipi)
ERKEK: siz beni yanlış anladınız kardeş ben sadece islami konularda fikir alışverişi yapmak istiyorum.
KADIN: buyrun o zaman konu belirleyin?
ERKEK: peki konumuz izdivaç olsun mu?
KADIN: olabilir.
ERKEK: İslamda evlilik sünnet midir farz mıdır sizce?
KADIN: kişiden kişiye değişir, kimine sünnettir kimine farzdır.
ERKEK: evet haklısınız .Peki eşinizde arayacağınız vasıflar nelerdir?
KADIN: öncelikle dindar olmalı, ruh güzelliği olmalı, fedakar, vefakar ve cefakar olmalıdır.
ERKEK: anlıyorum efendimiz sav de öncelikle dindar olanı seçmemiz gerektiğini öğütlüyor.
KADIN: evet ya ben evleneceğim kişide ilk arayacağım özellik kesinlikle dinine bağlı olmasıdır, yoksa evlenmem (sanki başka isteği yok hanımefendinin nasıl da bi cumlede özetleyiverdi)
ERKEK: bu arada cemaat ehli misiniz?
KADIN: evet ya siz?
ERKEK: ben de.(beynamaz cemaatindendir aslında)
KADIN: kime bağlısınız?
ERKEK: nxx cemaatindenim ya siz?
KADIN: İxxxxxxxxxx bağlısıyım
ERKEK: hmm. maşallah (çattın oğlum kara çarşaflıya)
KADIN: Ne iş yapıyordunuz?
ERKEK: özel bi şirkette satış temsilcisiyim (24 saatin 12 saatini chatte kız tavlamakla harcarım diyecek değil ya)
KADIN: allah muvaffak etsin helal kazançlar nasip etsin ins.
ERKEK: allah razı olsun, siz ne ile meşgul olursunuz?
KADIN: ben de işte başörtüsünden dolayı okumadım evdeyim (halbuki ya üniversiteyi kazanamamıştır ya da hiç okumamıştır taktiğe bakın.. hizaya gelin islam mücahidesi!)
ERKEK: ne kadar güzel.. demek inancınızdan taviz vermediniz (tahayyül kuşatmıştır erkeği, karşısında hayallerinin mücahidesi bi eş adayı!)
KADIN: yaaa özel sorular sormayın lütfen ben buraya dini bilgi edinmek için giriyorum başka bi isteğim yok.(nazına tükürdüğümün taktisyeni)
ERKEK: peki konumuza dönelim o zaman.. peygamber efendimizin, sahabe-i kiramın evlilikleri gibi bi evlilik düşünebiliyor musunuz?
KADIN: nerdeeee tırnakları bile olamayız, hangi kadın aişe ve hatice validelerimiz gibi sevilmek istemez ki (tava gelen mucahide! tiplemesi)
ERKEK: anlıyorum ama onları örnek alıp onlar gibi sevmeyi sevilmeyi deneyebiliriz, onlar bizler için birer rehberdir (sadede gelen erkek tiplemesi)

KADIN: evet haklısınız?
ERKEK: kaç yaşındasınız?
KADIN: 23 (şehvet bilinci esir alınca hayaller ayyuka çıkar ve özel konu faslı kapanır)
ERKEK: ben de 26, sizi görebilir miyim? çok iyi birine benziyorsunuz? (nihayet asıl mevzu gelmiştir ve erkek, niyetini ortaya koymuştur)
KADIN: hayır. kimseye görünmem (hanım kardeşimiz kendini ağırdan satar)
ERKEK: bana güvenmiyor musunuz?sokakta, çarşıda ne idüğü belirsiz sarhoş ve berduşlar sizi görebiliyor ve benim onlar kadar bile değerim yok öyle mi? (biraz da duygu sömürüsü lazım)
KADIN: peki ama bi seferliğine.. başka görünmem ısrar etmeyin lütfen (böylelikle asıl maksatlar hasıl olmuştur)

İste bu diyaloglar islami chat odalarındaki haller..gerisini zihinlerinizde siz ekleyin.Tabi bu sözler iki kişi arasında gibi görunse de aynı sözler belki 100 kişiye söyleniyor.Günlük yaşantısında 'selamun aleyküm' demekle yetinen zevat, chatte: 'ALLAHIN selamı, rahmeti bereketi, ihsanı ve ikramatı üzerine olsun' gibisinden uzun selamlar eşliğinde mukaddesatı, nefsi arzuları, için hoyratça kullanabiliyor, bir başka deyişle dini istismar ediyor.İki ayrı cinsin saatlerce konuşup hiç nefsani konuşmayacakları diye bir şey söz konusu olabilir mi?Asla ve kat'a olamaz.Bu diyaloglara site radyosu, dini sohbet, ve ezgilerle malesef asr-ı şeriflerle katkıda bulunuluyor.Düşünün, kuran eşliğinde namzetler, cilveler (maazallah).Bu tür sohbetlere imkan sağlayan chat odalarına p...lik yapıyorlar desek ağır bi itham olur mu acaba? HZ.peygamberin (a.s) : ' kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır..'' sözünün hakikatini misallendirdiğimiz chat diyaloğunda görüyoruz.Şu hadisi hatırlatmakta fayda var, buyuruluyor ki: Her kim ahiret işiyle dünyalık menfaatini temin ederse ahirette nasibi yoktur.Bu tur diyaloglarda ALLAH ve RASULUNUN adi, değisik cemaat ve tarikatların isimleri şehevi arzulara kurban edilmektedir.Yalan ve riya chat odalarının ayrılmaz ikilisidirler...Hal böyleyken duygusal sarhoşluga kapılmış adeta transa geçmiş chatseverlerin asılsız safsataları ne kadar ka'le alınır, düşünmek lazım vesselam.RABBİMİZ BİZİ BİR AN BİLE OLSA NEFSİMİZE BIRAKMA. AMİN.AMİN.AMİN.

ALINTIDIR

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. YÜREĞİNE SAĞLIK.
BİR CÜMLEDE BEN EKLEYEYİM;

İYİ BİR NASİHAT;
AKILSIZI AKILLI YAPMAZ,
ANCAK;
AKILLI OLANI UYARIR, İKAZ EDER..!!

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Resulaydin yazdı:
aliye_aliye yazdı:
ERKEK: s.a
KADIN: a.s
ERKEK: nasılsın kardeşim?
KADIN: elhm iyiyim ya siz?
ERKEK: Allaha hamdu senalar olsun binlerce kez..
KADIN: amin inş.
ERKEK: nerelisiniz?
KADIN: niye sordunuz?
ERKEK: sohbet etmek için ortak konular yakalamak lazım o açıdan yani..
KADIN: özel konulara girmiyorum kusura bakmayın (kendini ağırdan satan kadın tipi)
ERKEK: siz beni yanlış anladınız kardeş ben sadece islami konularda fikir alışverişi yapmak istiyorum.
KADIN: buyrun o zaman konu belirleyin?
ERKEK: peki konumuz izdivaç olsun mu?
KADIN: olabilir.
ERKEK: İslamda evlilik sünnet midir farz mıdır sizce?
KADIN: kişiden kişiye değişir, kimine sünnettir kimine farzdır.
ERKEK: evet haklısınız .Peki eşinizde arayacağınız vasıflar nelerdir?
KADIN: öncelikle dindar olmalı, ruh güzelliği olmalı, fedakar, vefakar ve cefakar olmalıdır.
ERKEK: anlıyorum efendimiz sav de öncelikle dindar olanı seçmemiz gerektiğini öğütlüyor.
KADIN: evet ya ben evleneceğim kişide ilk arayacağım özellik kesinlikle dinine bağlı olmasıdır, yoksa evlenmem (sanki başka isteği yok hanımefendinin nasıl da bi cumlede özetleyiverdi)
ERKEK: bu arada cemaat ehli misiniz?
KADIN: evet ya siz?
ERKEK: ben de.(beynamaz cemaatindendir aslında)
KADIN: kime bağlısınız?
ERKEK: nxx cemaatindenim ya siz?
KADIN: İxxxxxxxxxx bağlısıyım
ERKEK: hmm. maşallah (çattın oğlum kara çarşaflıya)
KADIN: Ne iş yapıyordunuz?
ERKEK: özel bi şirkette satış temsilcisiyim (24 saatin 12 saatini chatte kız tavlamakla harcarım diyecek değil ya)
KADIN: allah muvaffak etsin helal kazançlar nasip etsin ins.
ERKEK: allah razı olsun, siz ne ile meşgul olursunuz?
KADIN: ben de işte başörtüsünden dolayı okumadım evdeyim (halbuki ya üniversiteyi kazanamamıştır ya da hiç okumamıştır taktiğe bakın.. hizaya gelin islam mücahidesi!)
ERKEK: ne kadar güzel.. demek inancınızdan taviz vermediniz (tahayyül kuşatmıştır erkeği, karşısında hayallerinin mücahidesi bi eş adayı!)
KADIN: yaaa özel sorular sormayın lütfen ben buraya dini bilgi edinmek için giriyorum başka bi isteğim yok.(nazına tükürdüğümün taktisyeni)
ERKEK: peki konumuza dönelim o zaman.. peygamber efendimizin, sahabe-i kiramın evlilikleri gibi bi evlilik düşünebiliyor musunuz?
KADIN: nerdeeee tırnakları bile olamayız, hangi kadın aişe ve hatice validelerimiz gibi sevilmek istemez ki (tava gelen mucahide! tiplemesi)
ERKEK: anlıyorum ama onları örnek alıp onlar gibi sevmeyi sevilmeyi deneyebiliriz, onlar bizler için birer rehberdir (sadede gelen erkek tiplemesi)

KADIN: evet haklısınız?
ERKEK: kaç yaşındasınız?
KADIN: 23 (şehvet bilinci esir alınca hayaller ayyuka çıkar ve özel konu faslı kapanır)
ERKEK: ben de 26, sizi görebilir miyim? çok iyi birine benziyorsunuz? (nihayet asıl mevzu gelmiştir ve erkek, niyetini ortaya koymuştur)
KADIN: hayır. kimseye görünmem (hanım kardeşimiz kendini ağırdan satar)
ERKEK: bana güvenmiyor musunuz?sokakta, çarşıda ne idüğü belirsiz sarhoş ve berduşlar sizi görebiliyor ve benim onlar kadar bile değerim yok öyle mi? (biraz da duygu sömürüsü lazım)
KADIN: peki ama bi seferliğine.. başka görünmem ısrar etmeyin lütfen (böylelikle asıl maksatlar hasıl olmuştur)

İste bu diyaloglar islami chat odalarındaki haller..gerisini zihinlerinizde siz ekleyin.Tabi bu sözler iki kişi arasında gibi görunse de aynı sözler belki 100 kişiye söyleniyor.Günlük yaşantısında 'selamun aleyküm' demekle yetinen zevat, chatte: 'ALLAHIN selamı, rahmeti bereketi, ihsanı ve ikramatı üzerine olsun' gibisinden uzun selamlar eşliğinde mukaddesatı, nefsi arzuları, için hoyratça kullanabiliyor, bir başka deyişle dini istismar ediyor.İki ayrı cinsin saatlerce konuşup hiç nefsani konuşmayacakları diye bir şey söz konusu olabilir mi?Asla ve kat'a olamaz.Bu diyaloglara site radyosu, dini sohbet, ve ezgilerle malesef asr-ı şeriflerle katkıda bulunuluyor.Düşünün, kuran eşliğinde namzetler, cilveler (maazallah).Bu tür sohbetlere imkan sağlayan chat odalarına p...lik yapıyorlar desek ağır bi itham olur mu acaba? HZ.peygamberin (a.s) : ' kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır..'' sözünün hakikatini misallendirdiğimiz chat diyaloğunda görüyoruz.Şu hadisi hatırlatmakta fayda var, buyuruluyor ki: Her kim ahiret işiyle dünyalık menfaatini temin ederse ahirette nasibi yoktur.Bu tur diyaloglarda ALLAH ve RASULUNUN adi, değisik cemaat ve tarikatların isimleri şehevi arzulara kurban edilmektedir.Yalan ve riya chat odalarının ayrılmaz ikilisidirler...Hal böyleyken duygusal sarhoşluga kapılmış adeta transa geçmiş chatseverlerin asılsız safsataları ne kadar ka'le alınır, düşünmek lazım vesselam.RABBİMİZ BİZİ BİR AN BİLE OLSA NEFSİMİZE BIRAKMA. AMİN.AMİN.AMİN.

ALINTIDIR

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. YÜREĞİNE SAĞLIK.
BİR CÜMLEDE BEN EKLEYEYİM;

İYİ BİR NASİHAT;
AKILSIZI AKILLI YAPMAZ,
ANCAK;
AKILLI OLANI UYARIR, İKAZ EDER..!!

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

Allah razı olsun kardeşim.. faydalı olur inşallah. selametle

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı

ZEYTİN 84:nasıl ya nasıl bir insan bunu düşünebliyor ? öyle işlerin yapıldığı binlerce site var niye dini bu işe karıştıryorsunuz?:mad::mad::mad:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

zeytin84 yazdı:
ZEYTİN 84:nasıl ya nasıl bir insan bunu düşünebliyor ? öyle işlerin yapıldığı binlerce site var niye dini bu işe karıştıryorsunuz?:mad::mad::mad:

Rabbimiz ıslah eylesin kardeşim.. sanki islamda kadın-erkek ilişkisinin ne şekilde olması gerektiği bilinmiyormuş gibi, bir de bu tür rezilliklere ihtiyaç olması gerektiğini savunanlar var, onları da Allah ıslah eylesin. selam ve selametle

acmesut6

Kayıtlı Kullanıcı

Aliye kardeşim iki kişi arasındaki bu muhabbeti millete sunmak yanlıştır.. ayrıca konustukları cumleler hakkında parantezler arasında yorum yapmıssın... Kulun ne dusundugunu bir kendisi bir de allah bilir.. Belki haklarında yanlıs dusunuyosun.. Kul hakkı kazanıyosun... cok ayıp!!

abdullah usame

Kayıtlı Kullanıcı

HERKEZİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGI DUYUYORUM ... ELHAMDÜLİLLAH HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ . B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

acmesut6 yazdı:
Aliye kardeşim iki kişi arasındaki bu muhabbeti millete sunmak yanlıştır.. ayrıca konustukları cumleler hakkında parantezler arasında yorum yapmıssın... Kulun ne dusundugunu bir kendisi bir de allah bilir.. Belki haklarında yanlıs dusunuyosun.. Kul hakkı kazanıyosun... cok ayıp!!

''kul hakkı kazanmak'' diye bir ifade yoktur kardeşim. olumsuz şeyler için ''kazanmak'' kelimesi kullanılmaz.. bir de paranteziyle, cemaat isimleriyle, konuşmasıyla, kısacası herşeyiyle, bu yazı alıntıdır.. o yorumlar bana ait değildir..böyle şeylerle uğraşmaya vaktim de yok kardeşim.. selametle

mecai

Kayıtlı Kullanıcı

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ilk msjımı böyle bi konuya atmak istedim. bencede insanların ne düşündükleri hissettikleri düşünülemez tartışılamaz ama konu özü bakımından gayet manalı bana göre. ayrıntıya takılmadan verilmek istenen msjı yakalarsak kendimize pay çıkartabiliriz. şahsen ben böyle olayları gördükce duydukca kendimden utanıyorum. böyle insanlarla aynı sıfatta anılmak inanın ızdırap verici. insanın nefsinin en güçlü yanı bu olsa gerek. en zor kısmı. bunu aşarsak diğer engeller daha kolay gelir gibi geliyor bana...

Anlatımında gaf varsa affola...

Selametle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

mecai yazdı:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ilk msjımı böyle bi konuya atmak istedim. bencede insanların ne düşündükleri hissettikleri düşünülemez tartışılamaz ama konu özü bakımından gayet manalı bana göre. ayrıntıya takılmadan verilmek istenen msjı yakalarsak kendimize pay çıkartabiliriz. şahsen ben böyle olayları gördükce duydukca kendimden utanıyorum. böyle insanlarla aynı sıfatta anılmak inanın ızdırap verici. insanın nefsinin en güçlü yanı bu olsa gerek. en zor kısmı. bunu aşarsak diğer engeller daha kolay gelir gibi geliyor bana...

Anlatımında gaf varsa affola...

Selametle...

hoşgeldiniz kardeşim, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah.. yorumunuz çok akılcı ve gerçekçi..Allah razı olsun hassasiyetiniz ve duyarlılığınız için.. yorum gerçekten çok güzel.. selametle kalın.

abdullah usame

Kayıtlı Kullanıcı

ALİYE KARDEŞ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ... BÖYLE ÖNEMLİ KONULARI GÜNDEME GETİRDİĞİN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ... ALLAH'A EMANET OLUN ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt