Ahmed_1907 yazdı:
ÖRNEK ALINMASI GEREKİR
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..
Farukemre yazdı:
Çok güzel bir yazı bu yazıyı inşaallah siteme yapıştırcağım,
ellerinize sağlık kardeşim
meryem81 yazdı:
allah c.c razı olsun güzelbir konuya değinmişsiniz haklısınız gençlerimiz özelliklede kızlarımız çok meraklı bu chat işine halbuki chat te geçircekleri zamanı kuran okuyarak meal okuyorak veyahut zirk ile geçierseler daha iyi olmazmıı teknolojiden yaralaıcaz elbette fakat bu chat demek değildir öyle değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
md_cezire yazdı:
selamun aleykum yüreğine sağlık kardeşim gerçekten yaraya parmak basmışsınız rabbim bizi cennem ateşinden muhafaza etsin. dua ve selam ile...B)
alemdar1985 yazdı:
Allah razı olsun. ama bu insanlara da kızmamak gerek. çünkü bu ortamı hazırlayan sebeplere de bakmamız lazım. örneğin bu gibi örnek ve güzel sitelerde profildeki bilgilerimizi saklamamız ve bu insanlara karşı biraz daha tavırlı davranmamız gerekiyor. ama maalesef bunlar yapılmayınca sıkıntı yaşanıyor. inşallah bu kardeşler de bu sitelerin değerini ve gerçek amaçlarını anlarlar. selam ve dua ile..
YeSHiL yazdı:
Allah razı olsun çok güzel bi konu. çok güzel dile getirmişsin... gerçekten çağın en berbat hastalıklarından biri Allah herkese hidayet versin. farkında olmadan içine sürükleneceğimiz bütün kötülüklerden korusun...
EFE625 yazdı:
slm mrb nasılsınız ben sizler çook iyi birisiniz ben peygamber efendimiz,i çook seviyorum