Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

ferhan1

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

allah razı olsun böyle ince msjlar verdiğiniz için şu zamanda gençlik okadar kötü bir durumdaki Allah hayamızı elimizden alıp hayvanlaştırmasın çünkü insanla hayvanı ayıran enbüyük özellik HAYADIR HAYIRLI GÜNLER KOLAY GELSİN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ferhan1 yazdı:
allah razı olsun böyle ince msjlar verdiğiniz için şu zamanda gençlik okadar kötü bir durumdaki Allah hayamızı elimizden alıp hayvanlaştırmasın çünkü insanla hayvanı ayıran enbüyük özellik HAYADIR HAYIRLI GÜNLER KOLAY GELSİN

katılıyorum kardeşim.. çok haklısınız.. bizi biz yapan pek bir şey kalmadı zaten.. insani değerlerden uzaklaşıyor insanlar.. rabbim kimseyi şaşırtmasın inş. Allah razı olsun güzel yorumunuz için.. üyeliğiniz de hayırlı olsun bu arada.hoşgeldiniz. selam ve dua ile

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

doğru söze ne denir ALLAH ıslah etsin cümlemizi

mavibulut

Kayıtlı Kullanıcı

güzel bi yazı olmuş bi konu üzerinde bilgi alış verişi yapmak isterim seninle.ben yeni üye oldum inşl. daha sık görüşürüz allaha emanet olun selamlar

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun aliye kardeş çok güzel bir konuya değinmişsiniz.

hurrem_Sultan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH hepinizden razı olsun gerçektende bunların olma olasılığı çok yüksek ama tabi insanoğlunun bu tarzdan bakışı biraz farklı en azından ben işin bu yanını hiç düşünmemiştim, bana bu bir mesaj niteliğinde oldu en azından ben öyle algılama gereği duydum. ama şunuda demeliyim ki gerçekten burda cemaat isimlerinin açıklanması çok kötü olmuş okurken kendimi tutamadım çok üzüldüm acaba o bölümler silinemez mi? çünkü dediğiniz gibi bilen bilmeyen bu cemaatleri değerlendirirken yanlış not verebilir. birazda buna siz vesile olabilirsiniz, bunun ise vebalı çok büyüktür Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşALLAH

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

hurrem_Sultan yazdı:
ALLAH hepinizden razı olsun gerçektende bunların olma olasılığı çok yüksek ama tabi insanoğlunun bu tarzdan bakışı biraz farklı en azından ben işin bu yanını hiç düşünmemiştim, bana bu bir mesaj niteliğinde oldu en azından ben öyle algılama gereği duydum. ama şunuda demeliyim ki gerçekten burda cemaat isimlerinin açıklanması çok kötü olmuş okurken kendimi tutamadım çok üzüldüm acaba o bölümler silinemez mi? çünkü dediğiniz gibi bilen bilmeyen bu cemaatleri değerlendirirken yanlış not verebilir. birazda buna siz vesile olabilirsiniz, bunun ise vebalı çok büyüktür Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşALLAH

selamün aleyküm kardeşim. teşekkür ederim yorumunuz için.. ben siteden olduğu gibi aktardım buraya ve değiştirmek istemedim. çünkü metnin orjinali, kaynağı belli. giren bir şekilde oradan da okuyor ve öğreniyor. burada cemaat karalanmıyor, o cemaatlerin ehli olduklarını söyleyenler eleştiriliyor.. kabul edersiniz ki her cemaatten her türlü insanlar olabiliyor. cemaat bir insanın ne olduğunun göstergesi olarak değerlendirilemez.. tek başına bir insanı değerlendirmeye de yeterli değildir. uyarınızı dikkate alacağım..
selametle kalın

hurrem_Sultan

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
hurrem_Sultan yazdı:

selamün aleyküm kardeşim. teşekkür ederim yorumunuz için.. ben siteden olduğu gibi aktardım buraya ve değiştirmek istemedim. çünkü metnin orjinali, kaynağı belli. giren bir şekilde oradan da okuyor ve öğreniyor. burada cemaat karalanmıyor, o cemaatlerin ehli olduklarını söyleyenler eleştiriliyor.. kabul edersiniz ki her cemaatten her türlü insanlar olabiliyor. cemaat bir insanın ne olduğunun göstergesi olarak değerlendirilemez.. tek başına bir insanı değerlendirmeye de yeterli değildir. uyarınızı dikkate alacağım..
selametle kalın

aleykümselam başka söze ne hacet diye düşünüyor bir hadisi şerifi paylaşmayı uygun görüyorum.

"İşlenen bir günah, âlime bir, cahile iki olarak yazılır. Âlim, günahı için azap olunur. Cahil ise hem günahı, hem de öğrenmediği için azap olunur." Deylemi

burda işlenen bir günah aile bir cahile iki denilmesindeki maksat cemaatler içinde bulunan kişilerin işlemiş olduğu günah alimine bir kendisine ise iki olarak verilir. ALLAHU TEALA esirgesin inşALLAH

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

hurrem_Sultan yazdı:
aliye_aliye yazdı:
hurrem_Sultan yazdı:

selametle kalın

aleykümselam başka söze ne hacet diye düşünüyor bir hadisi şerifi paylaşmayı uygun görüyorum.

"İşlenen bir günah, âlime bir, cahile iki olarak yazılır. Âlim, günahı için azap olunur. Cahil ise hem günahı, hem de öğrenmediği için azap olunur." Deylemi

burda işlenen bir günah aile bir cahile iki denilmesindeki maksat cemaatler içinde bulunan kişilerin işlemiş olduğu günah alimine bir kendisine ise iki olarak verilir. ALLAHU TEALA esirgesin inşALLAH

amin inşallah, Allah razı olsun katkınız için.. selametle kalınB)B)B)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm yazınız gerçekleri çok güzel anlatıyor bazı insanlar içlerindeki gizli duyguları nefsinin hilesine kapılarak sanal alanda meşrulaştırmaya çalışıyor bu tarz chatleşmelere bende karşıyım ama gerçek Allah dostlarıyla(aynı cinslerin birbirleriyle) irtibat kurmak isterdim dünyanın bir ucundan yeni insanlar tanımak..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sevdegonca yazdı:
selamün aleyküm yazınız gerçekleri çok güzel anlatıyor bazı insanlar içlerindeki gizli duyguları nefsinin hilesine kapılarak sanal alanda meşrulaştırmaya çalışıyor bu tarz chatleşmelere bende karşıyım ama gerçek Allah dostlarıyla(aynı cinslerin birbirleriyle) irtibat kurmak isterdim dünyanın bir ucundan yeni insanlar tanımak..

Allah (c.c) razı olsun inş. kardeşim.. haklısınız, yorumunuza katılıyorum.. bunu gerekli de buluyorum birçok açıdan.. benim de şu an avrupadan ve arap ülkelerinden görüştüğüm çok güzel yürekli ve iyi müslüman arkadaşlarım var.. gerçekten böyle insanları tanımak güzel.. selam ve dua ileB)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun arkadaşım çok güzel bir konu B)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm hayırlı cumalar hepimizden Allah razı olsun bu mübarek günde aliye kardeş seninde cümlemizinde Allahü teala hayırlı dileklerimizi versin sevdiği kulları arasına alsın dün islami chatlerden birine tıkladım konuşmaları izlerken tek hissettiğm içimin kirlendiği bir şahsıda konuşmadan attırdım biraz rahatladım Allahım bizi senin yolunda samimi olanlarla tanıştır ve onlardan ayırma selametle dualarınızı bekliyorum

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sevdegonca yazdı:
selamün aleyküm hayırlı cumalar hepimizden Allah razı olsun bu mübarek günde aliye kardeş seninde cümlemizinde Allahü teala hayırlı dileklerimizi versin sevdiği kulları arasına alsın dün islami chatlerden birine tıkladım konuşmaları izlerken tek hissettiğm içimin kirlendiği bir şahsıda konuşmadan attırdım biraz rahatladım Allahım bizi senin yolunda samimi olanlarla tanıştır ve onlardan ayırma selametle dualarınızı bekliyorum

ve aleyküm selam kardeşim.. her ne kadar bu chat olayını ''islami'' gibi kelimlerle meşrulaştırmaya çalışsalar da, chat gerçekten bir ''murdar''dır.. hiçbir şey aklamayaz onu... bu yazıyı alıntı yaptığım sitede de chat'in bir murdar olduğu yazıyordu.. gerçekten böyle bir şey olsa gerek.. daha murdar olanı da, bunu, islami bir kisveye büründürmeye çalışmaktır.. Rabbim bu zihniyetteki herkesi ıslah eylesin inş. size de hayırlı cumalar kardeşim.her zaman dualarda buluşuyoruz inş.. Allaha emanet olun. selametle kalın inş...B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt