Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

ben burda okuduğum bişey daha gözüme daha bir çarptı erkek nuır cemaatindeyim diyor burda cemmate yakışmayan bir ifade gördüm.tabiki herkes görevini hakkıyla ihya etiyor ama keşke böyle şeyler olmasa cemaati karalamışlar resmen.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

M DENIZ yazdı:
S.A ALİYE KARDEŞ GENE HERZAMANKİ GİBİ ÇOK GÜZEL Bİ KONU SEÇMİŞSİN ALLAH RAZI OLSUN. İLK OKUDUĞUMDA BAYAĞIBİ GÜLDÜM. AMA GERÇEKTEN BU TÜR OLAYLAR O KADAR ÇOK OLUYORKİ BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK ÇOK ZOR HELEKİ BU DEVİRDE. İNSANLAR ARTIK EVLENECEK DİNİ BÜTÜN KIZ NEDE ERKEK BULABİLİYOLAR. AMA PROBLEM YANLIŞ YERDE ARIYOLAR. ALLAH ZATEN HERŞEYİ GÖRÜR İNSANLARIN İÇ GÜZELLİĞİNE GÖRE RABBİM Bİ EŞ NASİP EDER ZATEN BUNU DÜŞÜNSELER ZATEN BÖYLE ŞEYLERLE NE VAKİT KAYBEDERLER NEDE GÜNAHA GİRERLER. HERŞEYİ ALLAHTAN İSTEMEK YETER. A.E.O S.A

ve aleyküm selam kardeşim..Allah sizden de razı olsun inşallah.. yorumunuz için çok teşekkür ederim. selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

umeyye yazdı:
s.a kardeşim ALLAH razı olsun kesinniklen çok güzel bir konuya değindin
malesef kendini bilmez kişiler aradıklarını başka yerlerde bulamayınca
islami cehet adı altında arıyorlar bu insanları dinlen uzktan yakından
alakaları bile yok :mad: ondan bundan duydukları derme catma bilğileriyle
amaçalrına ulaşmaya çalışıyorlar

MEVLA canı gönülden inanan kardeşlerimizi nefsin şeytanın ve şeytanlaşmış insanların şerrinden kötü emellerinden muhafaza eylesin AMİN A.E.O

ve aleyküm selam kardeşim.. Allah razı olsun yorum için.. kardeşim, Allah'a emanet ol.. selametle kal

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. aliye kardeşim eline yüreğine sağlık şimilerde belkide gerekli bir konu ama işin açıkçası pek anlamam bu msn sohbetlerinden nasıl gelişir nasıl olur ama.bu alıntı olan yazıdaki cemaat ifadeleri rahatsız etti beni.iki cemaattede bu kapasitede insanlar olduğunu sanmıyorum.heleki ismailağa cemaati diye ifade edilen cemaate kara çarşaflılar gözüyle bakılması beni üzdü.zaen cemaat olma şuuruna varan bir insan böyle şeyler yapmaz sanırım. o yüzden bu yazıdaki diyalogları abartılı buldum.hatta birazda maksadını aşmış olabileceğini düşünüyorum.
insanları sanal alemde sohbet etmenin zararlarını gösterelim derken cemaat insanlarını rencide etmeye dönüşmüş.
müslümana her daim ferasetli olmak yakışır.Rabbim istikametten ayırmasın.nefsimize ve şeytana uydurmasın Allaha emanet olun

eng-yas

Yasaklı Kullanıcı

evet arkadaşım burada bazı arkadaşlar maalesef mesenelere girip konuşuyorlar ondan sonrada çirkin laflar üretiyorlar ben bir ikitanesini öğrendim ve isimlerini biliyorum buradan onları açıklayacağım bayan olduğunu söyleyebilirim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Artık kelimelerin kifayetsiz kaldığına şimdi inandım bu nasıl bir zihniyettir ki, zevkü safa aleminin yolcusu insanlar. Bu nasıl bir zihniyettir ki nefisleri geceler gibi çökmüş beyinlerine, bu nasıl bir zihniyettir ki karanlıktan kokrmak yerine Felak ve Nas okumak yerine İyice zifiri karanlık yapıyorlar...

Camaat açıklamasına gelicne tepebin tası attı, Yazıklar olsun bu zihniyetin körükleşmiş vahşileşmiş emsalleri olan bu şuursuz insan nisbettelerine...Cemaatim dediği cematin Hakkını layıkıyla veremedikleri gibi birde övünüyorlar bu cemaattenim diye vay bee, Yazıklar olsun, kendini bilmez elemsiz sapkınlığına. Din adına yapılan Bu uğurda geceyi gündüze katan Alimlerimizede mi saygı yok, Onların ne zorluklarla İslamı yaydığı yaymaya çalıştığı Ehli cematlere işte böyle iftiralar atılıyor...

Yılların asırlara seslenen alimlerine savındıkları davada ki samimiyetlerine böyle inanmazlar ama, inanmayan inanamayan kisveler bu yalanları söylenlere çaput bağlamışcasına umut bağlamış inanmış, biz ne cemaatler gördük demişlerdir peki savunduğu cemaatin hakkını böyle mi? öder insan....

Kendilerini emellerini isteklerini bilmeyen kişiler Mahşeratta bunun hesabını verirken böyle cemaat isimleri kullanan dolandırıcı insanlar Alimlerle yüzleşecek ama hangi yüzle orasını Allah bilir. çok yazık İslamı sohbette islami cemaatlerin karalanması Ne denli doğru olabilirki... O bayan akıllı biri olmuş olsaydı, Mensup olduğu cemaat hakkında ona sorular sorardı Zaten maksat islami cet değilmiydi?. Bocaladığı ortaya çıktığında iğrenç sahte yüzler de ortaya çıkacaktır buna inanıyorum yazık yaaa Sabah sabah keyfim kaçtı..

ve aleyküm selam kardeşim.. yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, katıldığımı belirtmek isterim.Allah razı olsun inşallah.. selametle kal kardeşim

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mabet_bekcisi yazdı:
ben burda okuduğum bişey daha gözüme daha bir çarptı erkek nuır cemaatindeyim diyor burda cemmate yakışmayan bir ifade gördüm.tabiki herkes görevini hakkıyla ihya etiyor ama keşke böyle şeyler olmasa cemaati karalamışlar resmen.

S.A.KARDEŞİM BAŞTA BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM AMA SONRA BİR DE ŞÖYLE BAKTIM OLAYA.ETKİLEMEK İÇİN SAYGIN CEMAATLERDEN SEÇMİŞLER.BİRİNİ ETKİLEMEK İÇİN HELEKİ İSLAMİ AÇIDANSA,BÖYLE SAYGIN CEMAATLERDENİM DENMİŞ DİYE DÜŞÜNDÜM.TABİ YİNE DE BU DEĞERLİ İSİMLERİN BÖYLE BİR KONUDA YERALMSI HİÇ HOŞ GELMİYOR İNSANA.A.E.O.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
KARDEŞİM GÜZEL KONU BELKİ ÇOGU İNSANIMIZ BU GİBİ DURUMLARA DÜŞÜYOR SONUÇTA HERKESİN AKLI VAR FİKRİ VAR AMAÇ GERÇEGİNİN DIŞINA ÇIKTIGI ZAMAN HAYVANİ İÇGÜDÜLER ORTAYA ÇIKIYOR FİTNEYE SEBEBİYET VERİYOR... ORDA BAHSEDİLEN ERKEK CEMAAT İSMİ KULLANMIŞ ÇOK ZORUMA GİTTİ MALASEF ÇÜRÜK MEYVEYMİŞ NEFSE YENİK DÜŞMÜŞ... ALLAH(CC) HİDAYET VERSİN NE DİYEYİM...

ve aleyküm selam kardeşim.. Allah razı olsun yorumunuz için.. cemaat ismi, alıntıda da geçtiği gibi taktik icabı kullanılıyor işte, güven uyandırmak v.s Allah hidayet versin inşallah. selametle kalın

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK HAKLISIN RABBİM BİZİ NEFSİMİZLE ŞEYTANLA YALNIZ BIRAKMASIN
AMİN AEO

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

cakamo yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Artık kelimelerin kifayetsiz kaldığına şimdi inandım bu nasıl bir zihniyettir ki, zevkü safa aleminin yolcusu insanlar. Bu nasıl bir zihniyettir ki nefisleri geceler gibi çökmüş beyinlerine, bu nasıl bir zihniyettir ki karanlıktan kokrmak yerine Felak ve Nas okumak yerine İyice zifiri karanlık yapıyorlar...

Camaat açıklamasına gelicne tepebin tası attı, Yazıklar olsun bu zihniyetin körükleşmiş vahşileşmiş emsalleri olan bu şuursuz insan nisbettelerine...Cemaatim dediği cematin Hakkını layıkıyla veremedikleri gibi birde övünüyorlar bu cemaattenim diye vay bee, Yazıklar olsun, kendini bilmez elemsiz sapkınlığına. Din adına yapılan Bu uğurda geceyi gündüze katan Alimlerimizede mi saygı yok, Onların ne zorluklarla İslamı yaydığı yaymaya çalıştığı Ehli cematlere işte böyle iftiralar atılıyor...

Yılların asırlara seslenen alimlerine savındıkları davada ki samimiyetlerine böyle inanmazlar ama, inanmayan inanamayan kisveler bu yalanları söylenlere çaput bağlamışcasına umut bağlamış inanmış, biz ne cemaatler gördük demişlerdir peki savunduğu cemaatin hakkını böyle mi? öder insan....

Kendilerini emellerini isteklerini bilmeyen kişiler Mahşeratta bunun hesabını verirken böyle cemaat isimleri kullanan dolandırıcı insanlar Alimlerle yüzleşecek ama hangi yüzle orasını Allah bilir. çok yazık İslamı sohbette islami cemaatlerin karalanması Ne denli doğru olabilirki... O bayan akıllı biri olmuş olsaydı, Mensup olduğu cemaat hakkında ona sorular sorardı Zaten maksat islami cet değilmiydi?. Bocaladığı ortaya çıktığında iğrenç sahte yüzler de ortaya çıkacaktır buna inanıyorum yazık yaaa Sabah sabah keyfim kaçtı..
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM;SANA GERÇEKTEN HAYRANIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUNKİ HER DURUMDA HAKTAN YANA OLAN NURLU DURUŞUNU GÖSTERİYORSUN.SANA İMRENİYORUM KARDEŞİM İNŞALLAH AHİRET İYİ HALLERDE KARŞILAIR RABBİMİN CENNETİNE GİRER ORDADA KOMŞU OLURUZ.DEDİKLERİNE HARFİYEN KATILIYORUM ALLAH CÜMLEMİZİ YALNIZ AŞKIYLA YANAN KULLARINDAN ETSİN İNŞALLAH .ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM!B)

B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Resul_Acer yazdı:
Allah razı olsun gerçekten çok güzel bir örnek..Allah onlarıda hidayete erdirsin...Düşündürmeyi nasip eylesin inşallah.Amin.......................B)B)B)

amin inşallah kardeşim.. Rabbim hidayet, akıl, fikir versin. Selametle kalın

MAVI DUSLER

Kayıtlı Kullanıcı

evet yazı güzel ve doğruluk payı %/100 ama söylermisiniz bunları bilmeyerek yapan varmı bilerek ve isteyerek yapılıyor her iki tarafta razı ne olacağını biliyor ki bilmeseler veya istemeseler böyle bir diolog bile geçmez aralarında evet pegamber efendizimizn o mübarek sözü noktalıyor bizim sözlerimizi bu konu için sözlerin en güzeline efendimize bırakıyorum sözü HZ.peygamber: (a.s)" kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır " başka söze ne gerek.....

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

MAVI DUSLER yazdı:
evet yazı güzel ve doğruluk payı %/100 ama söylermisiniz bunları bilmeyerek yapan varmı bilerek ve isteyerek yapılıyor her iki tarafta razı ne olacağını biliyor ki bilmeseler veya istemeseler böyle bir diolog bile geçmez aralarında evet pegamber efendizimizn o mübarek sözü noktalıyor bizim sözlerimizi bu konu için sözlerin en güzeline efendimize bırakıyorum sözü HZ.peygamber: (a.s)" kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır " başka söze ne gerek.....

S.A.KARDEŞİM BEN DE AYNI ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM.HİÇ CHAT MİDİR NEDİR YAPMADIM.NİYE YAPILIR ANLAMAM.BEN TANIDIK BİLDİK İNSANLARA GÜVENMEZKEN,NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİN BİR ADAMLA NE DİYE KONUŞURSUN?BURDA BAYANLARI SUÇLUYORUM.KENDİLERİNİ KORUMALARI LAZIM.CHAT ORTAMALRINDAKİ TEHLİKELERİ BİLMEYEN YOK.BAKTIN Kİ BİRİ AMACI DIŞINA ÇIKIYOR,MUHATAP OLMA.YA DA HİÇ YAPMA.A.E.O.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

METINENES yazdı:
SAYIN DİN KARDEŞLERİM SİZE ÖZELLİKLE BAYAN ARKADAŞLARA RİCA EDİYORUM. FORUMLARDA BİR KONU ÜZERİNE TARTIŞIRKEN KİM OLURSA OLSUN SADECE O KİŞİNİN GÖRÜŞÜNÜ ALIN. SAKIN OLA CEVAP YAZMAYIN YOKSA SİTE YÖNTİCİLERİNİN UYARDIĞI GİBİ ÜZÜCÜ HALLERE DÜŞEBİLİRSİNİZ.LÜTFEN DİKKATLİ OLUN.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.. SELAMETLE KALIN..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gecem yazdı:
aliye_aliye yazdı:
ERKEK: s.a
KADIN: a.s
ERKEK: nasılsın kardeşim?
KADIN: elhm iyiyim ya siz?
ERKEK: Allaha hamdu senalar olsun binlerce kez..
KADIN: amin inş.
ERKEK: nerelisiniz?
KADIN: niye sordunuz?
ERKEK: sohbet etmek için ortak konular yakalamak lazım o açıdan yani..
KADIN: özel konulara girmiyorum kusura bakmayın (kendini ağırdan satan kadın tipi)
ERKEK: siz beni yanlış anladınız kardeş ben sadece islami konularda fikir alışverişi yapmak istiyorum.
KADIN: buyrun o zaman konu belirleyin?
ERKEK: peki konumuz izdivaç olsun mu?
KADIN: olabilir.
ERKEK: İslamda evlilik sünnet midir farz mıdır sizce?
KADIN: kişiden kişiye değişir, kimine sünnettir kimine farzdır.
ERKEK: evet haklısınız .Peki eşinizde arayacağınız vasıflar nelerdir?
KADIN: öncelikle dindar olmalı, ruh güzelliği olmalı, fedakar, vefakar ve cefakar olmalıdır.
ERKEK: anlıyorum efendimiz sav de öncelikle dindar olanı seçmemiz gerektiğini öğütlüyor.
KADIN: evet ya ben evleneceğim kişide ilk arayacağım özellik kesinlikle dinine bağlı olmasıdır, yoksa evlenmem (sanki başka isteği yok hanımefendinin nasıl da bi cumlede özetleyiverdi)
ERKEK: bu arada cemaat ehli misiniz?
KADIN: evet ya siz?
ERKEK: ben de.(beynamaz cemaatindendir aslında)
KADIN: kime bağlısınız?
ERKEK: nur cemaatindenim ya siz?
KADIN: İsmailağa bağlısıyım
ERKEK: hmm. maşallah (çattın oğlum kara çarşaflıya)
KADIN: Ne iş yapıyordunuz?
ERKEK: özel bi şirkette satış temsilcisiyim (24 saatin 12 saatini chatte kız tavlamakla harcarım diyecek değil ya)
KADIN: allah muvaffak etsin helal kazançlar nasip etsin ins.
ERKEK: allah razı olsun, siz ne ile meşgul olursunuz?
KADIN: ben de işte başörtüsünden dolayı okumadım evdeyim (halbuki ya üniversiteyi kazanamamıştır ya da hiç okumamıştır taktiğe bakın.. hizaya gelin islam mücahidesi!)
ERKEK: ne kadar güzel.. demek inancınızdan taviz vermediniz (tahayyül kuşatmıştır erkeği, karşısında hayallerinin mücahidesi bi eş adayı!)
KADIN: yaaa özel sorular sormayın lütfen ben buraya dini bilgi edinmek için giriyorum başka bi isteğim yok.(nazına tükürdüğümün taktisyeni)
ERKEK: peki konumuza dönelim o zaman.. peygamber efendimizin, sahabe-i kiramın evlilikleri gibi bi evlilik düşünebiliyor musunuz?
KADIN: nerdeeee tırnakları bile olamayız, hangi kadın aişe ve hatice validelerimiz gibi sevilmek istemez ki (tava gelen mucahide! tiplemesi)
ERKEK: anlıyorum ama onları örnek alıp onlar gibi sevmeyi sevilmeyi deneyebiliriz, onlar bizler için birer rehberdir (sadede gelen erkek tiplemesi)

KADIN: evet haklısınız?
ERKEK: kaç yaşındasınız?
KADIN: 23 (şehvet bilinci esir alınca hayaller ayyuka çıkar ve özel konu faslı kapanır)
ERKEK: ben de 26, sizi görebilir miyim? çok iyi birine benziyorsunuz? (nihayet asıl mevzu gelmiştir ve erkek, niyetini ortaya koymuştur)
KADIN: hayır. kimseye görünmem (hanım kardeşimiz kendini ağırdan satar)
ERKEK: bana güvenmiyor musunuz?sokakta, çarşıda ne idüğü belirsiz sarhoş ve berduşlar sizi görebiliyor ve benim onlar kadar bile değerim yok öyle mi? (biraz da duygu sömürüsü lazım)
KADIN: peki ama bi seferliğine.. başka görünmem ısrar etmeyin lütfen (böylelikle asıl maksatlar hasıl olmuştur)

İste bu diyaloglar islami chat odalarındaki haller..gerisini zihinlerinizde siz ekleyin.Tabi bu sözler iki kişi arasında gibi görunse de aynı sözler belki 100 kişiye söyleniyor.Günlük yaşantısında 'selamun aleyküm' demekle yetinen zevat, chatte: 'ALLAHIN selamı, rahmeti bereketi, ihsanı ve ikramatı üzerine olsun' gibisinden uzun selamlar eşliğinde mukaddesatı, nefsi arzuları, için hoyratça kullanabiliyor, bir başka deyişle dini istismar ediyor.İki ayrı cinsin saatlerce konuşup hiç nefsani konuşmayacakları diye bir şey söz konusu olabilir mi?Asla ve kat'a olamaz.Bu diyaloglara site radyosu, dini sohbet, ve ezgilerle malesef asr-ı şeriflerle katkıda bulunuluyor.Düşünün, kuran eşliğinde namzetler, cilveler (maazallah).Bu tür sohbetlere imkan sağlayan chat odalarına p...lik yapıyorlar desek ağır bi itham olur mu acaba? HZ.peygamberin (a.s) : ' kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır..'' sözünün hakikatini misallendirdiğimiz chat diyaloğunda görüyoruz.Şu hadisi hatırlatmakta fayda var, buyuruluyor ki: Her kim ahiret işiyle dünyalık menfaatini temin ederse ahirette nasibi yoktur.Bu tur diyaloglarda ALLAH ve RASULUNUN adi, değisik cemaat ve tarikatların isimleri şehevi arzulara kurban edilmektedir.Yalan ve riya chat odalarının ayrılmaz ikilisidirler...Hal böyleyken duygusal sarhoşluga kapılmış adeta transa geçmiş chatseverlerin asılsız safsataları ne kadar ka'le alınır, düşünmek lazım vesselam.RABBİMİZ BİZİ BİR AN BİLE OLSA NEFSİMİZE BIRAKMA. AMİN.AMİN.AMİN.

ALINTIDIR
ALLAH RAZI OLSUN

cümlemizden inşallah güzel kardeşim.Allaha emanet ol. selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sevvalmina yazdı:
SELAMÜNELEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM ÇOK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN ÖZELLİKLE BAYAN KARDEŞLERİM LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN MUHAMMED KARDEŞİMİN DEDİKLERİNE TAMAMEN KATILIYORUM

ve aleyküm selam ablam..Allah razı olsun, faydalı olabilir inşallah, ibretlik olması açısından..
Allah razı olsun, selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

aska mecnun yazdı:
cakamo yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM;SANA GERÇEKTEN HAYRANIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUNKİ HER DURUMDA HAKTAN YANA OLAN NURLU DURUŞUNU GÖSTERİYORSUN.SANA İMRENİYORUM KARDEŞİM İNŞALLAH AHİRET İYİ HALLERDE KARŞILAIR RABBİMİN CENNETİNE GİRER ORDADA KOMŞU OLURUZ.DEDİKLERİNE HARFİYEN KATILIYORUM ALLAH CÜMLEMİZİ YALNIZ AŞKIYLA YANAN KULLARINDAN ETSİN İNŞALLAH .ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM!B)

Aleykümselam;

Allah'ın sonsuz Rahmeti, fevzi, bereketi, ihsanı üzerinde olsun kardeşim.. Allah razı olsun Bu güzel temennilerin beni sevindirdi. Allah zulcelel'de seni sevindirsin inşAllah Rabbim bizleri yolundan ayırmasın..

Dua'na yürekten Amin diyorum...Rabbim hayırlara vesile olmamızı beraber nasıp etsin inşAllah, Allah yar ve de yardımcınız olsun Allah'a emanet olun selam ve dua ile B)B)

B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

RECEB BOZKUS yazdı:
aliye_aliye yazdı:
ERKEK: s.a
KADIN: a.s
ERKEK: nasılsın kardeşim?
KADIN: elhm iyiyim ya siz?
ERKEK: Allaha hamdu senalar olsun binlerce kez..
KADIN: amin inş.
ERKEK: nerelisiniz?
KADIN: niye sordunuz?
ERKEK: sohbet etmek için ortak konular yakalamak lazım o açıdan yani..
KADIN: özel konulara girmiyorum kusura bakmayın (kendini ağırdan satan kadın tipi)
ERKEK: siz beni yanlış anladınız kardeş ben sadece islami konularda fikir alışverişi yapmak istiyorum.
KADIN: buyrun o zaman konu belirleyin?
ERKEK: peki konumuz izdivaç olsun mu?
KADIN: olabilir.
ERKEK: İslamda evlilik sünnet midir farz mıdır sizce?
KADIN: kişiden kişiye değişir, kimine sünnettir kimine farzdır.
ERKEK: evet haklısınız .Peki eşinizde arayacağınız vasıflar nelerdir?
KADIN: öncelikle dindar olmalı, ruh güzelliği olmalı, fedakar, vefakar ve cefakar olmalıdır.
ERKEK: anlıyorum efendimiz sav de öncelikle dindar olanı seçmemiz gerektiğini öğütlüyor.
KADIN: evet ya ben evleneceğim kişide ilk arayacağım özellik kesinlikle dinine bağlı olmasıdır, yoksa evlenmem (sanki başka isteği yok hanımefendinin nasıl da bi cumlede özetleyiverdi)
ERKEK: bu arada cemaat ehli misiniz?
KADIN: evet ya siz?
ERKEK: ben de.(beynamaz cemaatindendir aslında)
KADIN: kime bağlısınız?
ERKEK: nur cemaatindenim ya siz?
KADIN: İsmailağa bağlısıyım
ERKEK: hmm. maşallah (çattın oğlum kara çarşaflıya)
KADIN: Ne iş yapıyordunuz?
ERKEK: özel bi şirkette satış temsilcisiyim (24 saatin 12 saatini chatte kız tavlamakla harcarım diyecek değil ya)
KADIN: allah muvaffak etsin helal kazançlar nasip etsin ins.
ERKEK: allah razı olsun, siz ne ile meşgul olursunuz?
KADIN: ben de işte başörtüsünden dolayı okumadım evdeyim (halbuki ya üniversiteyi kazanamamıştır ya da hiç okumamıştır taktiğe bakın.. hizaya gelin islam mücahidesi!)
ERKEK: ne kadar güzel.. demek inancınızdan taviz vermediniz (tahayyül kuşatmıştır erkeği, karşısında hayallerinin mücahidesi bi eş adayı!)
KADIN: yaaa özel sorular sormayın lütfen ben buraya dini bilgi edinmek için giriyorum başka bi isteğim yok.(nazına tükürdüğümün taktisyeni)
ERKEK: peki konumuza dönelim o zaman.. peygamber efendimizin, sahabe-i kiramın evlilikleri gibi bi evlilik düşünebiliyor musunuz?
KADIN: nerdeeee tırnakları bile olamayız, hangi kadın aişe ve hatice validelerimiz gibi sevilmek istemez ki (tava gelen mucahide! tiplemesi)
ERKEK: anlıyorum ama onları örnek alıp onlar gibi sevmeyi sevilmeyi deneyebiliriz, onlar bizler için birer rehberdir (sadede gelen erkek tiplemesi)

KADIN: evet haklısınız?
ERKEK: kaç yaşındasınız?
KADIN: 23 (şehvet bilinci esir alınca hayaller ayyuka çıkar ve özel konu faslı kapanır)
ERKEK: ben de 26, sizi görebilir miyim? çok iyi birine benziyorsunuz? (nihayet asıl mevzu gelmiştir ve erkek, niyetini ortaya koymuştur)
KADIN: hayır. kimseye görünmem (hanım kardeşimiz kendini ağırdan satar)
ERKEK: bana güvenmiyor musunuz?sokakta, çarşıda ne idüğü belirsiz sarhoş ve berduşlar sizi görebiliyor ve benim onlar kadar bile değerim yok öyle mi? (biraz da duygu sömürüsü lazım)
KADIN: peki ama bi seferliğine.. başka görünmem ısrar etmeyin lütfen (böylelikle asıl maksatlar hasıl olmuştur)

İste bu diyaloglar islami chat odalarındaki haller..gerisini zihinlerinizde siz ekleyin.Tabi bu sözler iki kişi arasında gibi görunse de aynı sözler belki 100 kişiye söyleniyor.Günlük yaşantısında 'selamun aleyküm' demekle yetinen zevat, chatte: 'ALLAHIN selamı, rahmeti bereketi, ihsanı ve ikramatı üzerine olsun' gibisinden uzun selamlar eşliğinde mukaddesatı, nefsi arzuları, için hoyratça kullanabiliyor, bir başka deyişle dini istismar ediyor.İki ayrı cinsin saatlerce konuşup hiç nefsani konuşmayacakları diye bir şey söz konusu olabilir mi?Asla ve kat'a olamaz.Bu diyaloglara site radyosu, dini sohbet, ve ezgilerle malesef asr-ı şeriflerle katkıda bulunuluyor.Düşünün, kuran eşliğinde namzetler, cilveler (maazallah).Bu tür sohbetlere imkan sağlayan chat odalarına p...lik yapıyorlar desek ağır bi itham olur mu acaba? HZ.peygamberin (a.s) : ' kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır..'' sözünün hakikatini misallendirdiğimiz chat diyaloğunda görüyoruz.Şu hadisi hatırlatmakta fayda var, buyuruluyor ki: Her kim ahiret işiyle dünyalık menfaatini temin ederse ahirette nasibi yoktur.Bu tur diyaloglarda ALLAH ve RASULUNUN adi, değisik cemaat ve tarikatların isimleri şehevi arzulara kurban edilmektedir.Yalan ve riya chat odalarının ayrılmaz ikilisidirler...Hal böyleyken duygusal sarhoşluga kapılmış adeta transa geçmiş chatseverlerin asılsız safsataları ne kadar ka'le alınır, düşünmek lazım vesselam.RABBİMİZ BİZİ BİR AN BİLE OLSA NEFSİMİZE BIRAKMA. AMİN.AMİN.AMİN.

ALINTIDIR
s.aleyküm yazık yazık..KENDİ ADİ DÜŞÜNCELERİNE,YÜCELER YÜCESİ DİNİMİZ İSLAMİYETİ ALET EDENLERE YAZIKLAR OLSUN..ALLAH BİZLERİ ÖYLELERİNDEN UZAK ETSİN..

ve aleyküm selam kardeşim evet çok yazık malesef.. Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. amin duanıza.. Allah razı olsun. selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt