Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Islam Açısından Flört (3 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Isminizi Bilmiyorum Ama:)sizdnde Razi Olsun Mevlam..amin Inş.benimde Sahsen çok Eksiğim Var.ama Inan Hiç Flörtüm Olmadi:):):)neyse Allah Inşallah öğrendiklerimizle Amel Etmeyi Nasip Etsin....yaradana Emanet Olunuz...

Kaan Erdem

Yönetici
sayın kardeşim il olarak belirtmesek daha hayırlı olucaktır.siz şehrin göbeğinden bahsederken çark .....desi daha mı hayırlı ve hayalı.yer yada bucak farkeder mi?edep haya kalmamışsa.

selam ve dua ile kalın.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Isminizi Bilmiyorum Ama:)sizdnde Razi Olsun Mevlam..amin Inş.benimde Sahsen çok Eksiğim Var.ama Inan Hiç Flörtüm Olmadi:):):)neyse Allah Inşallah öğrendiklerimizle Amel Etmeyi Nasip Etsin....yaradana Emanet Olunuz...

BU YAZIYI BANAMI YAZDINIZ SİZ NEWİN ABLACIĞIM
NEYSE EĞER BANAYSA
BENİM İSMİM ESMA AMA SİZ BANA HAFIZKIZ DESENİZ DAHA MAKBULE GEÇER
BİR İNSANA KIRK DEFA Bİ ŞEY SÖLENİRSE O İNSAN ÖYLE OLURMUŞ
SİZDE MEVLAYA EMANET OLUN İNŞ.

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
selamüaleyküm kardeim çok güzel şeylerden bahsetmişsin ama tabiki anlayana biz sadece uyarırız ama istediklerini kendileri yapar ve cezası varsa da er geç öderler kardeş selam ve dua ile a.e.o.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sayın kardeşim il olarak belirtmesek daha hayırlı olucaktır.siz şehrin göbeğinden bahsederken çark .....desi daha mı hayırlı ve hayalı.yer yada bucak farkeder mi?edep haya kalmamışsa.

selam ve dua ile kalın.

SAKARYANIN GÖBEĞİ DERKEN ARTIK HAYASIZLIK OKADAR ARTMIŞKİ,SADECE KÖŞE BUCAKLARDA DEĞİL ALENİ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPILIYOR DEMEK İSTEMİŞTİM..YOKSA TABİİ HAKLISINIZ.BAHSETTİĞİM YERLERDEN BİRİDE CADDE BOZACI BELKİ BİLİRSİNİZ BİR SAKARYALI OLARAK....

AEOLUNUZ..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
BU YAZIYI BANAMI YAZDINIZ SİZ NEWİN ABLACIĞIM
NEYSE EĞER BANAYSA
BENİM İSMİM ESMA AMA SİZ BANA HAFIZKIZ DESENİZ DAHA MAKBULE GEÇER
BİR İNSANA KIRK DEFA Bİ ŞEY SÖLENİRSE O İNSAN ÖYLE OLURMUŞ
SİZDE MEVLAYA EMANET OLUN İNŞ.

EVET SANAYDI.HAFIZ DEĞİLMİSİN SEN?BEN SENİ HAFIZ BİLİYORDUM.ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ İSTEDEĞİMİ VERİRİM DİYOR...İNALLAH BİRGÜN NASİP EDER.SANIRIM CENNETTE BİR TAC TAKILCAKMIŞ HAFIZLARA...BENCE HAFIZLIK ÖZEL Bİ YETENEK ÖZEL YETENEĞİDE ALLAH HERKESE NASİP ETMİYOR...SİZDE AEOL.MEMNUN OLDUM BU ARADA HAFIZ KISS:)

huzurr-evii

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razi olsun kardesimmm..boyle guzel ve gercekten de gunumuzun en onemli problemlerinden birini paylastigin icinn..
Rabbim nefsislerimize hakim olmamiza yardim etsin İnsallahh
slm ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim. çok Güzel Bir Konu. Okudukça Hoşuma Gitti. Ne Güzel Benimde Hiç Flörtüm Olmadi Allaha C.c. çok şükür.ne Güzel Ya Keşke Bütün Kizlarimiz Uygulayabilse. Söylediklerini,bence Namus Bize Emanet Edilen Bir şey. Bu Emanete En Güzel En Temiz Bir şekilde Korumak Bizim Vazifemiz. Bunu Sunmakta Bize Düşüyor. Temiz Bir şekilde. Neyse Kardeşim Allaha Emanet Ol. Allah Senden Razi Olsun Konun çok Hoşuma Gitti. Hayirli Günler

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
EVET SANAYDI.HAFIZ DEĞİLMİSİN SEN?BEN SENİ HAFIZ BİLİYORDUM.ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ İSTEDEĞİMİ VERİRİM DİYOR...İNALLAH BİRGÜN NASİP EDER.SANIRIM CENNETTE BİR TAC TAKILCAKMIŞ HAFIZLARA...BENCE HAFIZLIK ÖZEL Bİ YETENEK ÖZEL YETENEĞİDE ALLAH HERKESE NASİP ETMİYOR...SİZDE AEOL.MEMNUN OLDUM BU ARADA HAFIZ KISS:)

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLARSANIZ DAHA İYİ ANLARSINIZ CNM ABLACIĞIM
http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/53570-arkadaslar-hafizliga-basliyorum-da.html

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim. çok Güzel Bir Konu. Okudukça Hoşuma Gitti. Ne Güzel Benimde Hiç Flörtüm Olmadi Allaha C.c. çok şükür.ne Güzel Ya Keşke Bütün Kizlarimiz Uygulayabilse. Söylediklerini,bence Namus Bize Emanet Edilen Bir şey. Bu Emanete En Güzel En Temiz Bir şekilde Korumak Bizim Vazifemiz. Bunu Sunmakta Bize Düşüyor. Temiz Bir şekilde. Neyse Kardeşim Allaha Emanet Ol. Allah Senden Razi Olsun Konun çok Hoşuma Gitti. Hayirli Günler

VE ALEYKUM SELAM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.İNŞ.FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR..SADECE KIZLAR DEĞİL ERKEKLERİMİZDE UYGULAYABİLSE:)SİZDE AEOLUN

lolzy

Kayıtlı Kullanıcı
temas?

temas?

peki namus sadece cinsel iliski anlaminami geliyor? namus'un sinirlari ney? herhangi bir temas namussuzlukmu oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt