Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Islam Açısından Flört (2 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Islam Açısından Flört

A.S allahın adil sıfatı var sen kendini ötekilerle bir tutma.Şöyle bişey var insanların birbirlerine cinsel obje olarak bakması nekadar kötü dimi?İşte islam bunu önlemek için böyle bir yol gösteriyor.3.bir kişi:)

AMMAR79

Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar herkes flört denilen kavrama çok sıcak bakmıyo iyi güzelde cafelerde parklarda yollarda flört edenler kim? Ayrıca yazıya yorum yazan kardeşlerimizin çoğunun yaşı çok genç henüz çok heyecanlılar fikirlerini beyan ederken daha sakin olmalılar...Bu arada yazı sahibi nevin rumuzlu kardeşim ciddi konularda kopyala yapıştır yapıyosun...:D

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

evet yapıyorum sonuçta o fikirlere katılmasam yapmam
hem uzun uzun yazmaya üşeniyorum:)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

Yabancı kadını görüp, azab-ı ilahiden korkarak, başını ondan çevirene Allahü teâlâ ibadetin tadını duyurur
(Hadisi Şerif)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

Bugun chat odasi acip oradan islami hizmet edecegini sanan gaflet icindeki aciz ve bicare insanlar chatten meded ummaya devam ediyorlar.

- Chat odasina giren bir cok kisi tanismak ve karsi cinsden birini bulmak icin giriyor.

- Niyeti evlilik olmasada bir bayan yahut bay oraya girdiginde gayesi kendince mesru buldugu bu pislik ile karsi cinsle sohbet ederek kendini tatmin etmeye calisiyor!!!

- Kasaptan bir parca düser gibi ciger bekleyen kediler gibi chat odasina girerler bir enayi düserde tavlarim misali oralarda dolasiyor.

IYI NIYET ASLA YOK!!

Sinek kücüktür mide bulandirir. Senin kücük gördügün bir cok aileyi yikiyor. Bir cok gencin hayallerini bitiriyor. Zinaya yol actigi icin chat sitesi yapan herkes ahirette agir bir hesap vereceklerdir. Onlarin bu ziyaretci cekme hit kazanma hevesleri yani dünyalik menfaatlerinin bedelini cok agir ödeyeceklerdir..

CHAT MINDARDIR... Hala sitende chat sayfasi mi var?

Iyi birsey yapamiyorsan bari cehennemi garantileyek isler pesinde kosma

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

meftun61 yazdı:
mtekik yazdı:
meftun61 yazdı:
S.A YA KARDEŞLERİM ÇOK GÜZEL KONUŞTUNUZDA BEN KENDİMİ ÇOK ÇOK SUÇLU HİSSETTİM.BİZDE SÖZLÜMLE BULUŞUP KONUŞUYORUZ.NE BİLEYİM YALNIZ Bİ YERDEN OTURUYORUZ.AMA ALLAHIN İZNİYLE İKİMİZİNDE DÜŞÜNCESİNDE KESİNLİKLE EVLİLİK VAR.ALLAH KORUSUN NİYETİMİZDE FLÖRT DEĞİL İNANIN BENDE NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMİYORUM.BİZ EVLENMEK İÇİN SADECE ARADAKİ ENGELLERİN KALKMASINI BEKLİYORUZ.ASKERLİK İŞ MADDİYAT GİBİ.YA BEN KORKUYORUM BUDAMI ZİNAYA GİRİYO.:(:(:(

A.S. ABLAM,
EVET MAALESEF YAPTIĞINIZ YANLIŞ OLMUŞ OLUYOR. KENDİMİZİ ALLAH C.C. YOLUNDA SADIK KULLARDAN OLMAK İSTİYORSAK, BUNLARA DİKKAT EDECEZ.
KALDIKİ İSLAM EVLENECEK KİŞİLERİN BİRBİRLERİNİ TANIMALARI İÇİN GÖRÜŞMELERİNE ENGEL KOYMAMIŞTIR, SADECE ÜÇÜNCÜLERİNİN ŞEYTAN OLACAĞINI BİLDİĞİ İÇİN ONUN YERİNE SİZİN TANIDIKLARINIZDAN BİRİNİ KOYMUŞTUR. BİRDE NİYETMİZ CİDDİ DİYORSUN DA,
AMA ABLA KİMİN NE ZAMANA ÇIKACAĞINI BİLİYORMUYUZ. ALLAH C.C. BİZLER İÇİN NE KADAR ÖMÜR TAKTİR ETMİŞ KİM BİLENİLİR Kİ. KALDIKİ SİTEDE DE OKUMUŞSUNDUR BİR ÇOK ARKADAŞ SÖZLÜMÜ KAYBETTİM DİYE FORUM AÇTI.
K.SE.O

S.A ABİM ÇOK DOĞRU BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM NE TAVSİYE EDERSİN ABİM LÜTFEN SÖYLE BAN.:(:(:(

A.S. ABLAM,
BAK ABLAM, MADEM SÖZLÜSÜN, MADEM BİRBİRİNİZİ SEVİYORSUNUZ, MADEM EVLENMEK İÇİN ARADAKİ ENGELLERİ AŞMAKLA MEŞGULSÜNÜZ VE DE BİRBİRİNİZİ TANIMAK İSTİYORSUNUZÇ ÖYLEYSE ABİNE KULAK VER
1- BU KARDEŞİMİZLE GÖRÜŞMELERİN ÇOK SIK OLMASIN, MESELA EN FAZLA HAFTADA BİR OLABİLİR. (ÇÜNKÜ MUHABBETİN ÇOĞUNU EVLİLİĞE SAKLAMAK LAZIM)

2- GÖRÜŞMELERDE YANINIZDA BİRİSİ MUTLAKA OLSUN (KARDEŞİN OLABİLİR, ARKADAŞIN OLABİLİR. )

3- GÖRÜŞMELERİNİZ GENEL OLARAK EVLİLİKTEN BEKLENTİLERİNİZ OLSUN Kİ, BİRBİRİNİZİN EVLİLİKLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ÖĞRENMİŞ OLURSUNUZ.

İNŞALLAH YETERLİ CEVAP OLMUŞTUR.
EKSİK YER VARSA BİLDİĞİMİZ KADAR İLE CEVAPLAYALIM.
K.S.E.O.

AM_MA_R

Kayıtlı Kullanıcı

SAPOL KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞB)

AM_MA_R

Kayıtlı Kullanıcı

SAPOL KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞB)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

sen bana ne dediğinin farkındamısın sapol dedin 2 kere:D
Bişey değil ammar kardeş;)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

İNŞ.SONUNDA PİŞMAN OLACAĞIMIZ ŞEYLER YAPMAYIZ ECMAİN AMİN

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. flört evliliği öldürüyor diye düşünüyorum.çevreme baktığım zaman duyuyoruz ki kız ile oğlan 7 sene çıkmış (flört etmiş yada herneyse) evleniyor vede anlaşamayıp ayrılıyor.evlenmeden önce konuşup severek evleniyor fakat evliliğin 3,yada4, ayında boşanıyorlar.benim aklım almıyor bunları

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. flört evliliği öldürüyor diye düşünüyorum.çevreme baktığım zaman duyuyoruz ki kız ile oğlan 7 sene çıkmış (flört etmiş yada herneyse) evleniyor vede anlaşamayıp ayrılıyor.evlenmeden önce konuşup severek evleniyor fakat evliliğin 3,yada4, ayında boşanıyorlar.benim aklım almıyor bunları

sa bende çok şahit oldum bunlara hep nefsani şekilde hareket eden zihniyetin ürünleri...Benim midem kaldırmıyor.Görüşme konusuna bişey diyemiyorum ama elele tutuşmak yalnız başlarına seyahat etmek...Çok içimden gelerek söylüyorumki ALLAH bunlardan cümlemizii muhafaza eymesin.AMİN...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm
kardeşim çok faydalı bir konuya deginmişsiniz
Evli çiftlerin üzerinde yapılan araştırmalar görücü usulü ile evlenenlerin daha mutlu ve boşanma oranının daha az olduğunu göstermiştir.islamda kesinlikle flörtün yeri yoktur.rabbim gaflette olanlara hidayet nasip etsin
emeginize saglık
selametle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim günümüz koşullarına göre çok önemli bir konuyu çok güzel bir şekilde açıklamışsınız ALLAH sizden razı olsun. evet karşılaştığınız durumlar her yerde yaşanan olaylardandır. ama bunlar artık toplumumuzca normal karşılaşılan durumlardır ki bu da toplumun artık çöküşünün bir göstergesidir. çoğu insan bunu normal bulmakta kendilerini tanıyorlar adına çok yanlış ilişkiler oluşmaktadır. ALLAHım bizlere yanlışlık yaptımasın. Efendimizin uyarılarınız unutturmasın...ALLAH razı olsun. selam ve dua ile...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
kardeşim çok faydalı bir konuya deginmişsiniz
Evli çiftlerin üzerinde yapılan araştırmalar görücü usulü ile evlenenlerin daha mutlu ve boşanma oranının daha az olduğunu göstermiştir.islamda kesinlikle flörtün yeri yoktur.rabbim gaflette olanlara hidayet nasip etsin
emeginize saglık
selametle

VE ALEYKÜM SELAM EVET DEDİKLERİNİZE KATILIYORUM...AEOLUNUZ

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim günümüz koşullarına göre çok önemli bir konuyu çok güzel bir şekilde açıklamışsınız ALLAH sizden razı olsun. evet karşılaştığınız durumlar her yerde yaşanan olaylardandır. ama bunlar artık toplumumuzca normal karşılaşılan durumlardır ki bu da toplumun artık çöküşünün bir göstergesidir. çoğu insan bunu normal bulmakta kendilerini tanıyorlar adına çok yanlış ilişkiler oluşmaktadır. ALLAHım bizlere yanlışlık yaptımasın. Efendimizin uyarılarınız unutturmasın...ALLAH razı olsun. selam ve dua ile...

HERŞEY BİRYANADA KAPALI İNSANLARIN BUNLARI YAPMALARINA İNANAMIYORUM İÇKİ İÇENLER VAR BİLE DENİZDE BİKİNİ GİYENLER..ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN BİZLERİDE ONLARDAN ETMESİN..bÖYLE DURUMLARA DÜŞMEKTEN ALLAHA SIĞINIYORUM ESSELAMU ALEYKUM...

birsen83

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam, bu güzel yazı için Allah razı olsun.ancak bu şekilde günah işleyen kapalı arkadaşlarımazın zannetmiyorumki isteyerek kapandılar. aile baskısı ile kapanmış olmalılarki kapanmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar.iş bize düşüyor kız çocuklarımızı dini konularda çok iyi eğiterek yetiştirmeli. erkek çocuklarıda aynı şekilde eğitmeliyiz.
Allaha emanet olun.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam, bu güzel yazı için Allah razı olsun.ancak bu şekilde günah işleyen kapalı arkadaşlarımazın zannetmiyorumki isteyerek kapandılar. aile baskısı ile kapanmış olmalılarki kapanmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar.iş bize düşüyor kız çocuklarımızı dini konularda çok iyi eğiterek yetiştirmeli. erkek çocuklarıda aynı şekilde eğitmeliyiz.
Allaha emanet olun.

S.A ÇOK SAĞOL BİRSEN SENDENDE RAZI OLSUN...DOĞRUDUR HAKLISINIZ...Kİ ZİNA SUÇ OLMAKTAN ÇIKTI..YANİ BİR NEVİ MEŞRULAŞTI..SİZDE ALLAHA EMANET OLUN

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Nevin Ablaciğim Emeğine Sağlik Mevlam Razi Olsun O Insanlarida Hidayete Erdirsin Inşallah Tüm Herkeside Muhafaza Etsin Böyle Kötü şeyler Yaşamaktan Tekrar Selamün Aleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt