Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Isim Ariyorum:)) (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ey Rabbimiz, bizi ve soyumuzdan gelecekleri namazı devamlı kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamızı kabul et” (İbrahim: 40)

Selamün Aleyküm Hacı adayı (inşallah) Murat Abimiz..
Çok sevindim bu güzel habere:).. Rahman c.c, İslam'a hizmetkar bir evlat eylesin, sizlere bağışlasın inşallah.. Rabbimiz c.c sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Pınar Yengemize de dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallah..Hayırlı olsun Murat abimiz. Doğduğu zaman haberlerini inşallah bekleriz.. Benim de acizane önerebileceğim isimler : ''Muhammed, Talha, Mürare ve Fatih..'' Rahman c.c, Hz. İbrahim (a.s) Efendimiz'in de bu mübarek duasına mazhar eylesin yeni doğacak evladınızı inşallah.. Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını YARADAN nasip eder inşaALLAH.benim önerim Yusuf yada Miraç'tır.sizin seçiminize kalmış.SELAM VE DUA İLE..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...
AMİNNNN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...CÜMLESİNİN EVLATLARI ANALI BABALI BÜYÜR İNŞALLAH...LİSTEYE EKLENMİŞTİR İSİMLER...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rabbim sizeve ümmeti muhammede hayırlı evlatlar nasip etsin inş hattab huzeyfe

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...DUALARIN İÇİN AMİNNNN İNŞALLAH...BUNLARDA ÇOK GÜZEL İSİMLER YAZDIM LİSTEYE...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...RAHMANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;641154' Alıntı:
Allah mübarek eylesin Allaha hayırlı kul, Peugambere hayırlı ümmet size hayırlı evlad eylesin..
beğendiğim isimleri yazım : Ali , Haydar, Hasan ,Hüseyn, Abdülkadir, Mustafa

AMİNNN...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM...BUNLARIDA YAZDIM...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam allah sağlıklı nasıp etsın
allah hayırlı ve ınançlı nasıp etsın ınşaallah
en sevdığım ısım yusuf
allaha emanet olun
AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...LİSTEYE EKLEDİM KARDEŞİM İSMİ...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz, bizi ve soyumuzdan gelecekleri namazı devamlı kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamızı kabul et” (İbrahim: 40)

Selamün Aleyküm Hacı adayı (inşallah) Murat Abimiz..
Çok sevindim bu güzel habere:).. Rahman c.c, İslam'a hizmetkar bir evlat eylesin, sizlere bağışlasın inşallah.. Rabbimiz c.c sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Pınar Yengemize de dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallah..Hayırlı olsun Murat abimiz. Doğduğu zaman haberlerini inşallah bekleriz.. Benim de acizane önerebileceğim isimler : ''Muhammed, Talha, Mürare ve Fatih..'' Rahman c.c, Hz. İbrahim (a.s) Efendimiz'in de bu mübarek duasına mazhar eylesin yeni doğacak evladınızı inşallah.. Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz.

VE ALEYKÜM SELAM HACI BACIM...
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...DUALARINA CANI GÖNÜLDEN AMİNNNN...RABBİM SANA VE OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...O GÜZEL DUYGUYU RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...İNŞALLAH HABER VERİRİM...BU İSİMLERDE ÇOK GÜZEL LİSTEYE EKLEDİM BUNLARIDA:)...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
batın esmaül hüsnadan bir yakınım koymuştu

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi Rabbimiz hayırlı uzun ömürlü çocuklar nasip eylesin ...
benim sevdiğim dört tane erkek ismi var
abdullah
resul
eyüp
biride burak o da sizde varmışşş:K zaten
hayırlı uğurlu olsun abi hayırlı cumalar

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi Rabbimiz hayırlı uzun ömürlü çocuklar nasip eylesin ...
benim sevdiğim dört tane erkek ismi var
abdullah
resul
eyüp
biride burak o da sizde varmışşş:K zaten
hayırlı uğurlu olsun abi hayırlı cumalar
VE ALEYKÜM SELAM TUBA KARDEŞİM...AMİN GÖNÜLDEN DUALARINA...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN... EVET ÇOK GÜZEL İSİMLER...SAĞOLSUN KARDEŞLERİMİZ O KADAR GÜZEL İSİMLER YAZDILARKİ ŞİMDİ SEÇMEMİZ DAHA ZOR OLACAK:K...RAHMANA EMANET OL...SENİNDE BÜTÜN MÜSLÜMANLARINDA CUMASI MÜBAREK OLSUN...SELAMUN ALEYKÜM...

Quran

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Hayırlı evlat versin kardeş; kendi oğluma bu isimleri takamadım ama içimde her zaman uhde kalmıştır.
FURKAN VEYA YASİN bunların anlamını açıklamaya gerek varmı?

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Hayırlı evlat versin kardeş; kendi oğluma bu isimleri takamadım ama içimde her zaman uhde kalmıştır.
FURKAN VEYA YASİN bunların anlamını açıklamaya gerek varmı?
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...AMİN KARDEŞİM...İNŞALLAH RABBİM SANADA BU İSİMLERDEN BİRİNİ VEREBİLECEĞİN Bİ EVLAT NASİP EDER...RABBİM BÜYÜK O İSTEYİNCE HERŞEY OLUR...YARADANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM

YNLB

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende bebeğime isim arıyorum cinsiyeti daha belli değil kız olursa zeynep azra da kesin kararlıyız ama erkek ismi bulamıyoruz

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve sonra hey gidi günler dersin eskiye yolculuk yaptımda abavv didim onca zaman nasılda geçmiş murat abimin 3. yavrucağı doğdu ben büyümüş evlenmişimde çocuğum olcakta isim yazma konusuna yazıyorumda yazıyorum hey gidi günler hey :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ve sonra hey gidi günler dersin eskiye yolculuk yaptımda abavv didim onca zaman nasılda geçmiş murat abimin 3. yavrucağı doğdu ben büyümüş evlenmişimde çocuğum olcakta isim yazma konusuna yazıyorumda yazıyorum hey gidi günler hey :D

hey gidi günler heyy :)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
hey gidi günler heyy :)

hee heyy yaa sorma gitsin kardeşim sen o zamanlar heralde ilk okul 4 teydin :D :D :D
i

bu akıllı halin :D
bigstock-Male-Student-Working-At-Desk-I-38771890.jpg

Şekil A da görüldüğü üzre aklın bir karış havada :D :D

8ebfb4075105971c47021692579a0b37.jpg

herkes makineye bakarken sen nereye bakıyordunki acep :D :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
abi şu ikinci fotoğraf tam benlik hatta ben yazılıda düşüncelere dalar arka sayfadaki soruları görmeden sınav biterdi hey gidi günler hey :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
sen nerden biliyorsun abi :Do değil de konu nerelere geldi ya :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt