Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Isim Ariyorum:)) (1 Kullanıcı)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
A.s. Kardeşim. Allah (c.c.) Anali Babali Büyütsün. Benim Yigenimde Var ,ismi Muhammet. Ben En çok Muhammet Ismini Seviyorum. Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) Ismi Oldugu Için.bende Allah (c.c.) Nasip Ederse Muhammet Koymayi Istiyorum. Hayirli Günler. Allaha Emanet Olun.

AMİN KARDEŞİM GÜZEL DUALRIN İÇİN...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...BENDE ÇOK İSTEDİM AMA DEDİĞİM GİBİ BİRAZ SAKINCALI YÖNLERİ VARMIŞ...ONUN İÇİN VAZGEÇTİM...HAYIRLISI BAKALIM...SANADA HAYIRLI BEREKETLİ GÜNLER OLSUN...RABBİM İNŞALLAH SANADA İSMİNİ MUHAMMED KOYACAĞIN HAYIRLI Bİ ERKEK EVLAT NASİP EDER...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşiiiim hayırlısıyla sona ve yeni bi hayatın başlangıcına geliyoruz sanırım.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.benim epeydir çok hoşuma giden bi isim -HAKTAN-çok anlamlı geliyo bana çok seviyorum.aklınızda bulunsun.selametle kardeşim AEO

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam abiiii..maşAllah abim Rabbim sağlıklı,hayırlı bir evlat nasib etsin sana inşAllah..bak abi buraktan neler çektiğini sen biliyosun ben de biliyorum o yüzden ismini iyi düşün derim ben:Kacizane tavsiyem,hatrıma gelen ve de çok sevdiğim ''Bilal'' ismi geliyor aklıma..tabiki sizler bilirsiniz..Rabbim hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasib etsin inşAllah..burağı ben alırım artık siz onu büyütene kadar bizde dursun yaramaz falan ben idare ederim,anlaşırız biz onunlaRabbime emanet ol abi,selamun aleyküm

VE ALEYKÜM SELAM RECEBİM...AMİN RECEBİM RABBİM SANA VE BÜTÜN BEKAR KARDEŞLERİMİZE ÖNCE HAYIRLI Bİ EŞ SONRADA HAYIRLI 1-2-3...:)EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH...GERÇEKTEN ÇOCUKLAR İSMİNİN ÖZELİKLERİNİ ÇOK TAŞIRMIŞ SONRADAN ÖĞRENDİK TABİ BURAK ÇOK ÇEKTİRİYO BİZE SENDE GÖRÜYOSUN BURAYA GELİNCE ONUN İÇİN ŞİMDİ İSİM ARIYORUM:KTEKLİFİNİ HEMEN KABUL EDİYORUM İSTEDİĞİN KADAR KALSIN AMA BAK EN AZ BİR HAFTA SONRA GETİRMEK ŞARTI İLE ÖNCE GETİRİRSEN ALMA ONA GÖRE:K...SENDE ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) HAYIRLI EYLESİN..

ALLAH(cc) HAYIRLI EYLESİN..

EsSelamuAleyküm MURAT Kardeşim..

Allah(CC) her iki canınıza da hayırlısıyla kolaylıklar ihsan eylesin..

Fatıma(r.anhuma) Annemiz diyor ki;
Doğumum yaklaşınca Resulullah(SAV)..Ümmü Selame ile Zeyneb bint Cahş'la bana gelip..yanımda Ayet-el Kürsi..Felak ve Nas Sureleri ile A'raf Suresi-54. Ayetini okumalarını buyurdu..

A’râf Sûresi

54 -AYET : Şüphesiz sizin Rabbiniz, gökleri ve yeri altı gün içinde (altı evrede) yaratan ve Arş’a kurulan, geceyi, kendisini durmadan takip eden gündüze katan, güneşi, ayı ve bütün yıldızları da buyruğuna tabi olarak yaratan Allah’tır. Dikkat edin, yaratmak da, emretmek de yalnız O’na mahsustur. Âlemlerin Rabbi olan Allah’ın şanı yücedir.

Peygamber Efendimiz(SAV) çocuğa bazı hadislerde doğduğu gün..bazılarında ise yedinci gün isminin konulmasını..saçının traş edilmesini ve Akika kurbanının kesilmesini buyurmuşlardır..

Benim önerebileceğim isimlerde..BERAT-FERHAT-FARUK..

Allah(CC) yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..
Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ABİ BEBEĞİN İSMİNİ KAZIM KOY.....:B

KÂZIM: (Ar.) Er. 1. Öfkesini yenen kimse. Hırsını dizginleyen. 2. Kinini yenen.

ABİ ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH... BENİM NİE BU İSMİ YAZDIĞIMI BİLİYORSUNDUR:B BENCE BEĞENDİĞİNİZ BİKAÇ İSMİ YAZIN Bİ KAĞIDA SONRADE ELİNİZE HANGİ KAĞIT GELİRSE O KAĞITTAKİ İSİM OLSUN ....VALLA BİZ YEĞENE İSİM ARADIK ARADIK BULDUK AMA ARALARINDAN Bİ TÜRLÜ SEÇEMEDİK UFACICIK (ABİSİ 4 YAŞINDA) ELİF ECRİN OLSUN DEDİ ÖYLE OLDU ...... SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUN İNŞ. GERİSİ GELİR ABİ SELAMETLE KALASIN

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
______selamün aleyküm
maşallah subhanallah barekallah rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin kardeşim..analı babalı büyütsün inşallah

** enfal ** ismi aklıma geldi
selam ve dua ile___

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN CANI GÖNÜLDEN AMİN...CÜMLEMİZİN EVLATLARINI ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM RECEBİM...AMİN RECEBİM RABBİM SANA VE BÜTÜN BEKAR KARDEŞLERİMİZE ÖNCE HAYIRLI Bİ EŞ SONRADA HAYIRLI 1-2-3...EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH...GERÇEKTEN ÇOCUKLAR İSMİNİN ÖZELİKLERİNİ ÇOK TAŞIRMIŞ SONRADAN ÖĞRENDİK TABİ BURAK ÇOK ÇEKTİRİYO BİZE SENDE GÖRÜYOSUN BURAYA GELİNCE ONUN İÇİN ŞİMDİ İSİM ARIYORUMTEKLİFİNİ HEMEN KABUL EDİYORUM İSTEDİĞİN KADAR KALSIN AMA BAK EN AZ BİR HAFTA SONRA GETİRMEK ŞARTI İLE ÖNCE GETİRİRSEN ALMA ONA GÖRE...SENDE ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...
aleykümselam abii..tamam anlaştık abi burak bende kalcak misafirimiz yaşına girene kadar:K..yok yok biliyosun ben çocukları çok seviyorum..yaramaz,uslu farketmez yani çocuk olsun yeter yani:KAMİN abi güzel dularına can-ı gönülden AMİN diyorum abi:evet..hayırlısı olsun hakkımızda her zaman abi..darısı bizlere inşAllah..hayırlı akşamlar abi

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Abi Gözünüz aydın .. Allah Analı Babalı Büyütsün sizlere bağışlasın inşallah Hayırlı evlatlar olurlar :) ... Selam ve dua ile

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşiiiim hayırlısıyla sona ve yeni bi hayatın başlangıcına geliyoruz sanırım.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.benim epeydir çok hoşuma giden bi isim -HAKTAN-çok anlamlı geliyo bana çok seviyorum.aklınızda bulunsun.selametle kardeşim AEO
VE ALEYKÜM SELAM ABLALARIN BİTANESİ...AMİN ABLACIM İNŞALLAH CÜMLEMİZE NASİP ETSİN...EVET ABLAM BU İSİMDE ÇOK GÜZELMİŞ LİSTEYE EKLEDİM...SENDE RAHMANA EMANETSİN ABLAM...SELAMUN ALEYKÜM....

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamuAleyküm MURAT Kardeşim..

Allah(CC) her iki canınıza da hayırlısıyla kolaylıklar ihsan eylesin..

Fatıma(r.anhuma) Annemiz diyor ki;
Doğumum yaklaşınca Resulullah(SAV)..Ümmü Selame ile Zeyneb bint Cahş'la bana gelip..yanımda Ayet-el Kürsi..Felak ve Nas Sureleri ile A'raf Suresi-54. Ayetini okumalarını buyurdu..

A’râf Sûresi

54 -AYET : Şüphesiz sizin Rabbiniz, gökleri ve yeri altı gün içinde (altı evrede) yaratan ve Arş’a kurulan, geceyi, kendisini durmadan takip eden gündüze katan, güneşi, ayı ve bütün yıldızları da buyruğuna tabi olarak yaratan Allah’tır. Dikkat edin, yaratmak da, emretmek de yalnız O’na mahsustur. Âlemlerin Rabbi olan Allah’ın şanı yücedir.

Peygamber Efendimiz(SAV) çocuğa bazı hadislerde doğduğu gün..bazılarında ise yedinci gün isminin konulmasını..saçının traş edilmesini ve Akika kurbanının kesilmesini buyurmuşlardır..

Benim önerebileceğim isimlerde..BERAT-FERHAT-FARUK..

Allah(CC) yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..
Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
VE ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ ABİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN HEM DUALRIN İÇİN HEMDE TAVSİYELERİN İÇİN...İSİMLER ÇOK GÜZEL ABİ LİSTEYE YAZDIM İNŞALLAH... SİZLERDE RABBİME EMANET OLUN ABİ...ALLAH(C.C) BÜTÜN EVLATLARI ANALARINA BABALARINA BAĞIŞLASIN ONLARI SAĞLIKLI SIHATLİ İMANLI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN BİZLEREDE İNŞALLAH...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN ABİCİM...SELAM SAYGI VE DUA İLE...SELAMUN ALEYKÜM...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ABİ BEBEĞİN İSMİNİ KAZIM KOY.....:B

KÂZIM: (Ar.) Er. 1. Öfkesini yenen kimse. Hırsını dizginleyen. 2. Kinini yenen.

ABİ ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH... BENİM NİE BU İSMİ YAZDIĞIMI BİLİYORSUNDUR:B BENCE BEĞENDİĞİNİZ BİKAÇ İSMİ YAZIN Bİ KAĞIDA SONRADE ELİNİZE HANGİ KAĞIT GELİRSE O KAĞITTAKİ İSİM OLSUN ....VALLA BİZ YEĞENE İSİM ARADIK ARADIK BULDUK AMA ARALARINDAN Bİ TÜRLÜ SEÇEMEDİK UFACICIK (ABİSİ 4 YAŞINDA) ELİF ECRİN OLSUN DEDİ ÖYLE OLDU ...... SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUN İNŞ. GERİSİ GELİR ABİ SELAMETLE KALASIN
VE ALEYKÜM SELAM AYŞE BACIM...
EVET BİLİYORUM KAZIMI NİYE TAVSİYE ETTİĞİNİ:KANLAMI ÇOK GÜZELMİŞ ASLINDA...İNANIRMISIN BURAKTA ÖYLE YAPTIK KARAR VEREMEDİK KAĞIDA YAZIP ÇEKTİK...AMA BEN MIZIKÇILIK YAPTIM 2 DEFA DAHA YAPTIK NASİP İŞTE 3 KEZDE BURAK ÇIKTI:K...NEYSE KAZIMIDA YAZDIM LİSTEYE...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...ENİŞTEYE SELAMLAR SAYGILAR...SELAMUN ALEYKÜM...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
S.A AHMET ve ENES

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Abi Gözünüz aydın .. Allah Analı Babalı Büyütsün sizlere bağışlasın inşallah Hayırlı evlatlar olurlar :) ... Selam ve dua ile

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİNNN...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...RABBİM OLMAYANLARADA VERSİN İNŞALLAH...TEK TEMENNİMİZ HAYIRLI İMANLI OLARAK YETİŞTİREBİLMEK...RAHMANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını YARADAN nasip eder inşaALLAH.benim önerim Yusuf yada Miraç'tır.sizin seçiminize kalmış.SELAM VE DUA İLE..

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rabbim sizeve ümmeti muhammede hayırlı evlatlar nasip etsin inş hattab huzeyfe

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Allah mübarek eylesin Allaha hayırlı kul, Peugambere hayırlı ümmet size hayırlı evlad eylesin..
beğendiğim isimleri yazım : Ali , Haydar, Hasan ,Hüseyn, Abdülkadir, Mustafa

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam allah sağlıklı nasıp etsın
allah hayırlı ve ınançlı nasıp etsın ınşaallah
en sevdığım ısım yusuf
allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt