Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Isim Ariyorum:)) (1 Kullanıcı)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR, KARDEŞLERİM, ABİLERİM, ABLALARIM
SİZLERDEN KÜÇÜK Bİ RİCAM VAR...
ALLAH'IN(C.C) İZNİYLE 1 HAFTA İÇİNDE 2. OĞLUM DOĞACAK VE BİR İSİM ARIYORUM...ÖZELLİKLE KUR'AN-I KERİMDE GEÇEN Bİ İSİM OLSUN İSTİYORUM...
ABİSİNİN İSMİDE BURAK...YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...ŞİMDİDEN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...SELAMUN ALEYKÜM...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...RABBİM EŞİNİZE KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH...SAĞ SALİM KUCAĞINIZA BEBEĞİNİZİ ALMAYI NASİP ETSİN.....İSİMLERİN ANLAMLARI KONUSUNDA ÇOK BİLGİM YOK.....BEN ESKİ İSİMLERİ ÇOK SEVİYORUM AHMET,ÖMER GİBİ ,, BEDİRHAN,BEHLÜL,

BEHLÜL ..GÜLEÇ YÜZLÜ..HAYIRSEVER DİYE GEÇİYOR...
BEDİRHAN ....İLERİ GÖRÜŞLÜ LİDER..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
maşallah abi. ne çabuk geçti zaman..1 hafta kaldı oylemi..Allah c.c hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşaAllahü Teala.
Allah'a emnaet olun.

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
sELAMUNALEYKUM benimde yeğenimize isim olarak YUSUF,MUSAB,ENES olabilir diye düsündüm Allah c.c. hayirli evlat olmayi nasip etsin a.e.olunuz

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesım sımdıden gözünüz aydın rabbım hayırlı ömurler nasıb etsın ben sahabelın ısımlerınden musab umeyr ve huzeyfe ısmını cok begenıyorum

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
fatmana kardeşime katılıyorum bedir han ismi çok hoşuma gitmiştir hep anlamıda güzel
rabbim analı babalı büyütmeyi size nasip etsin

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
abicim çok sevindim Rabbim anali babali buyutmeyi ve sag salim kucaginiza almayi nasip kismet etsin insAllah .... yeni bir cennet kokusu geliyor evinize , misler gibi kokar onu bizim yerimizede koklayin ve opun selam ve dua ile....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR, KARDEŞLERİM, ABİLERİM, ABLALARIM
SİZLERDEN KÜÇÜK Bİ RİCAM VAR...
ALLAH'IN(C.C) İZNİYLE 1 HAFTA İÇİNDE 2. OĞLUM DOĞACAK VE BİR İSİM ARIYORUM...ÖZELLİKLE KUR'AN-I KERİMDE GEÇEN Bİ İSİM OLSUN İSTİYORUM...
ABİSİNİN İSMİDE BURAK...YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...ŞİMDİDEN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...SELAMUN ALEYKÜM...

vealeyküm selam abilerin abisi değerli abimm...;)
hala olmama az kaldı :] ne güzel yeğenımde halası gibi boğa burcundan olucak bu daha da güzell:K ben erkek ismi olarak ''MUHAMMED KERİM'' ismini çok sevıyorum... Rabbım hayırlısıyla doğmayı nasıp etsın inşaAllah Mevlam pınar ablamında yardımcısı olsun inşaAllah..burağımıda kocaman öpüyorumm..pınar ablama da selamlarımı iletirsin...Rabbim'e emanetsınz ailece selam ve dua ileee...buarada bebiş dünya ya gelince haber vermeyı unutma olurmu....abim... selametle...Esselamü Aleyküm..

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...RABBİM EŞİNİZE KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH...SAĞ SALİM KUCAĞINIZA BEBEĞİNİZİ ALMAYI NASİP ETSİN.....İSİMLERİN ANLAMLARI KONUSUNDA ÇOK BİLGİM YOK.....BEN ESKİ İSİMLERİ ÇOK SEVİYORUM AHMET,ÖMER GİBİ ,, BEDİRHAN,BEHLÜL,

BEHLÜL ..GÜLEÇ YÜZLÜ..HAYIRSEVER DİYE GEÇİYOR...
BEDİRHAN ....İLERİ GÖRÜŞLÜ LİDER..

VE ALEYKÜM SELAM FATMANA KARDEŞİM DUALRINIZ İÇİN AMİNNNN...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...
RABBİM BÜTÜN İSTEYEN HERKESE EVLAT SEVGİSNİ TATTIRSIN İNŞALLAH...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
maşallah abi. ne çabuk geçti zaman..1 hafta kaldı oylemi..Allah c.c hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşaAllahü Teala.
Allah'a emnaet olun.

ALEYKÜM SELAM BACIM...:evet Hİ. SORMA BİZE ÖYLEDE GEL BİDE PINARA SOR GÜLÜM NELER ÇEKTİ YAAA...BURAKTA HİÇ PROBLEM YAŞAMAMIŞTIK AMA BU BİRAZ RAHATSIZ ETTİ...İNŞALLAH BU BURAK GİBİ YARAMAZ OLMAZ DOĞDUKTAN SONRA:K...DUALARINADA AMİN DİYORUM BACIM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
A.s. Kardeşim. Allah (c.c.) Anali Babali Büyütsün. Benim Yigenimde Var ,ismi Muhammet. Ben En çok Muhammet Ismini Seviyorum. Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) Ismi Oldugu Için.bende Allah (c.c.) Nasip Ederse Muhammet Koymayi Istiyorum. Hayirli Günler. Allaha Emanet Olun.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
sELAMUNALEYKUM benimde yeğenimize isim olarak YUSUF,MUSAB,ENES olabilir diye düsündüm Allah c.c. hayirli evlat olmayi nasip etsin a.e.olunuz

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...AMİN DUALARIN İÇİN...CÜMLEMİZE HAYIRLI, İMANLI, KUR'ANLI DİNİNE BAĞLI VATANINI MİLLETİNİ SEVEN EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİM...İSİMLER ÇOK GÜZEL HEPSİNİ NOT ALIYORUM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...RAHMANA EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesım sımdıden gözünüz aydın rabbım hayırlı ömurler nasıb etsın ben sahabelın ısımlerınden musab umeyr ve huzeyfe ısmını cok begenıyorum
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...CÜMLEMİZİN EVLATLARINA SAĞLIKLI SIHATLİ ÖMÜR VERİR İNŞALLAH...ONLARIN YOKLUKLARINI GÖSTERMEZ...BÜTÜN İSİMLERİ NOT ALIYORUM...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam abiiii..maşAllah abim Rabbim sağlıklı,hayırlı bir evlat nasib etsin sana inşAllah..bak abi buraktan neler çektiğini sen biliyosun ben de biliyorum:Ko yüzden ismini iyi düşün derim ben:Kacizane tavsiyem,hatrıma gelen ve de çok sevdiğim ''Bilal'' ismi geliyor aklıma..tabiki sizler bilirsiniz..Rabbim hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasib etsin inşAllah..burağı ben alırım artık siz onu büyütene kadar bizde dursun yaramaz falan ben idare ederim,anlaşırız biz onunla:KRabbime emanet ol abi,selamun aleyküm

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
fatmana kardeşime katılıyorum bedir han ismi çok hoşuma gitmiştir hep anlamıda güzel
rabbim analı babalı büyütmeyi size nasip etsin

EVET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İSİMLER İNŞALLAH HEPSİNİ NOT ALIYORUM...DUALARINIZ İÇİN AMİN...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...SELAMUN ALEYKÜM...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
______selamün aleyküm
maşallah subhanallah barekallah rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin kardeşim..analı babalı büyütsün inşallah

** enfal ** ismi aklıma geldi
selam ve dua ile___

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
abicim çok sevindim Rabbim anali babali buyutmeyi ve sag salim kucaginiza almayi nasip kismet etsin insAllah .... yeni bir cennet kokusu geliyor evinize , misler gibi kokar onu bizim yerimizede koklayin ve opun selam ve dua ile....
AMİNNN KARDEŞİM...RABBİM HERKESİN EVLADINI ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN...EVET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KOKUYOLAR BENDE BAYILIRIM...İNŞALLAH SİZİN YERİNİZEDE ÖPER KOKLARIM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...

memleketim

Kayıtlı Kullanıcı
sa bılal ısmıde cok guzel ınsallah o zat gıbı guzel ezanlar okur

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam abilerin abisi değerli abimm...;)
hala olmama az kaldı ne güzel yeğenımde halası gibi boğa burcundan olucak bu daha da güzell ben erkek ismi olarak ''MUHAMMED KERİM'' ismini çok sevıyorum... Rabbım hayırlısıyla doğmayı nasıp etsın inşaAllah Mevlam pınar ablamında yardımcısı olsun inşaAllah..burağımıda kocaman öpüyorumm..pınar ablama da selamlarımı iletirsin...Rabbim'e emanetsınz ailece selam ve dua ileee...buarada bebiş dünya ya gelince haber vermeyı unutma olurmu....abim... selametle...Esselamü Aleyküm..

OOO VE ALEYKÜM SELAM KAÇAK BACIM GELMİŞ:K...EVET SEN VE BÜTÜN BAYANLAR HALASI ERKEKLER AMCASI HAFİZE ANNEMDE BABAANNESİ OLUCAK:)İNŞALLAH...BENDE ÇOK SEVİYORUM MUHAMMED İSMİNİ AMA ÇOĞU KİMSEDE KOYMA DİYOLAR SAKINCALI YÖNLERİ VARMIŞ...DUALARIN İÇİNDE AMİN DİYORUM...PINARADA SELAMINI İLETİRİM BURAĞIDA SENİN İÇİN ÖPERİM...İNŞALLAH HABER VERİRİM MERAK ETME...SENDE ALLAH'A(C.C) EMANET OL...ARAYI BÖYLE UZUN TUTMA...GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAH'(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt