selamünaleyküm kardeşlerim.öncelikle rabbim bu siteyi yapanlardan ve burada birbiri için dua eden kardeşlerden razı olsun ne sıkıntıları varsa rabbimin izniyle sıkıntılarından kurtulsun.ben 30 yaşında bi abiniz kardeşinizim.bu yaşa kadar hep geçici işlerde çalışıp hem kendimi hemde okul du sınavdı bunları halletmeye çalıştım ve şu an fakülte mezunu işsizim.1 yıldır başvurmadığım yer kalmadı cv doldurup gönderiyorlar tekrar olumlu olumsuz dönün diyorum eksik gördüğünüz her neyse söyleyin diyorum fakat insanlar neden dir bi türlü aramıyorlar.tabi bize de sabır ve tevekkül içersinde beklemek düşüyo.insallah banada dua edin kardeşlerim.daha hayata atılamadık bile evlenmedik sorumluluk alamadık.vardır muhakkak bi hayır.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.işsizlere iş,hastalara şifa,ailesinde huzur olmayana huzur,borçlu olanlara borçlarını ödemek alacaklı olanlara alacaklarını tahsil etmek ve dahası kimin ne derdi varsa ALLAH c.c es selam ismiyle selamete erdirsin yardımını esirgemesin bizleri de affeylesin inşallah.