Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

iş için (2 Kullanıcı)

hira82

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim.öncelikle rabbim bu siteyi yapanlardan ve burada birbiri için dua eden kardeşlerden razı olsun ne sıkıntıları varsa rabbimin izniyle sıkıntılarından kurtulsun.ben 30 yaşında bi abiniz kardeşinizim.bu yaşa kadar hep geçici işlerde çalışıp hem kendimi hemde okul du sınavdı bunları halletmeye çalıştım ve şu an fakülte mezunu işsizim.1 yıldır başvurmadığım yer kalmadı cv doldurup gönderiyorlar tekrar olumlu olumsuz dönün diyorum eksik gördüğünüz her neyse söyleyin diyorum fakat insanlar neden dir bi türlü aramıyorlar.tabi bize de sabır ve tevekkül içersinde beklemek düşüyo.insallah banada dua edin kardeşlerim.daha hayata atılamadık bile evlenmedik sorumluluk alamadık.vardır muhakkak bi hayır.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.işsizlere iş,hastalara şifa,ailesinde huzur olmayana huzur,borçlu olanlara borçlarını ödemek alacaklı olanlara alacaklarını tahsil etmek ve dahası kimin ne derdi varsa ALLAH c.c es selam ismiyle selamete erdirsin yardımını esirgemesin bizleri de affeylesin inşallah.

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
A.s kardesim. Rabbim hayirlisiyla size hayirli is nasip etsin. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selam hira82 Kardesim

Dualarina amin.

Insallah Allah tez vakitte sana hayirli bir is yeri bulmana nasip eylesin.

Umudunu hic yitirme,vardir mutlaka bundada hikmet.
Iyi niyet yap,cani gönülden iste aradigina ve aglayarak,ihlasli bir sekilde dua et.
Cuma aksamlari özellikle duanin kabul oldugu zamandir ve dua etmeden önce salavat getir,100 defa estafirullah dedikten sonra duani et.

Inaniyorumki karsiligina alacaksin.

Allah rahmetine üzerinden eksik etmesin.

Selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarınıza yürekten ,
amin amin amin...........
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Dualarım sizinle olsun.
Selametle kalın.

hira82

Kayıtlı Kullanıcı
amin!tüm arkadaşlardan ALLAH c.c razı olsun inşallah.dualaşmak ne hoş bir duygu ne güzel bir şey miş böyle.rabbim sitedeki tim arkadaşların dertlerine derman olsun inşallah.selam ve dua ile

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardım etsn inşallah bana da dua edin ltfen sınvlarım war inş kazanrm yaa ...

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIM yardımcınz olsun ınsallah kısa surede ıyı hayrlı bı ıs nasıb olur

hira82

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.işe girdim 2 aydır çalısıyorum çok şükür.çalışmanın zorluklarını yaşamaya başladım ALLAH tüm işsizlere gönüllerine göre işler nasip etsin.işim çok yoğun ve karışık üstelik stresli bir yer.bana da dua edin aşayım bunları inşallah.tüm kardeşlerime selam ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt