09MUZAFFER
Kayıtlı Kullanıcı
RE: İRTİCA NEDİR?
s.a.
aslında bana göre ağır ifadeler yok. normal görüyorum. yıllardır bize yapılanların karşısında az bile gibi görünüyor, en azından bu millete dayattırılan 28 şubat darbesi ve daha yeni olan 27 Nisan İnternet darbesi yanında az bile düşünüyorum.. zaten sesimizi çıkartmadıkça üstümüze geldiler. site yöneticileride zannetmiyorum yasaklamaz. çünkü bu yazıyı konu başlığı olarak açmıştım ve orda yayınlandı.
selam ve dua ile...
sert yazdı:
Selamun aleyküm abi.Bu yazıyı yayınlamamdaki asıl amaç,İslama gönülden inanıp onu yaşamaya çalışmanın irtica ya da gerilik değil tam tersine ilericilik olduğunu vurgulamaktır.Asıl irtica,dinin emirlerini gericilik olarak görüp inananlara zorluk çıkaran,onları küçümseyen,her ortamda hor gören zihniyettir.
Yazınızda bu zihniyette olan gafillere ateş püskürmüşsünüz.Haklısınız,haklıyız da inşaAllah bu yazı site yöneticileri tarafından yasaklanmaz.Biraz ağır ifadeler var çünkü.
s.a.
aslında bana göre ağır ifadeler yok. normal görüyorum. yıllardır bize yapılanların karşısında az bile gibi görünüyor, en azından bu millete dayattırılan 28 şubat darbesi ve daha yeni olan 27 Nisan İnternet darbesi yanında az bile düşünüyorum.. zaten sesimizi çıkartmadıkça üstümüze geldiler. site yöneticileride zannetmiyorum yasaklamaz. çünkü bu yazıyı konu başlığı olarak açmıştım ve orda yayınlandı.
selam ve dua ile...