selamün aleyküm mervenurcum.aslında sen normalde herkese destek olan çok pozitif bir insansın.ama üzgün kırıldığın bir anda yazmışsın sanırım öyle.çünkü dediğin gibi herkese yardım etmeye çalışan ve bunu yalnızca ALLAH rızası için yapan bir insansın ablacım sen.birisindende ters bir davranış görünce neden diye kırılmışsın büyük bir ihtimalle.aslında sana söylemeye gerek yok biliyorum çünkü sen zaten doğruyu yanlışı çok güzel ayırt eden bir insansın.yapılan iyiliğin ALLAH rızası için yapıldığını bilen, mükafatını ALLAHIN verdiğini bilen ve öyle davranan birisin.ama çoğumuz yaş kaç olursa olsun istemeden yapmadık mı beklemediğimiz birisinden yanlış gördüğümüzde özellikle herkese iyilik yapmaya RABBİMİN rızasını kazanmaya çalışan bir insansanız neden böyle oluyor ben kime ne yaptım demedik mi?ben dedim o an ki üzüntüyle .ama tabiki RABBİMEDE sığındım.o yüzden canını sıkma ablam hepimiz insanız ,ufak tefek hata yapabiliriz.üzülme ablacım RABBİM kalpleri gören bilen sen iyiliğine devam et insanlardan asla umudunu kesme emin ol karşına senin gibi iyi kalpli insanlarda çıkacak.Ve RABBİM mükafatını verir.ALLAHA emanet ol.