Kusura bakmazsanız bir ikazım olacak AVATAR da bayan resmi bizi sıkıntıya sokuyor... Affınıza sığınarak söylüyorum...Eşim görecek diye endişe duyuyorum...
nasıl değiştiriceğimi bilemiyorum söyler misiniz?
ben sölerim canım
canoo sağolasın hallettim sayende
aslında çok doğru söylüyorsunuz hepimiz illa kadın yada erkek oduğumuzu bir şekilde ben-liğimizi öne çıkarmaya çalışıyoruz...oysaki hepimiz kul hepimiz insanız.....ayrıca ne kadar üzücü ki bizlere bu kadar yardımcı olup bilgilerini bizimle paylaşan bir insanın eşi nasıl olurda sizin gibi birinden şüphe duyar.....tabiki bana düşmez alahım affet sizde bağışlayın kusura bakmayın?Kusura bakmazsanız bir ikazım olacak AVATAR da bayan resmi bizi sıkıntıya sokuyor... Affınıza sığınarak söylüyorum...Eşim görecek diye endişe duyuyorum...
Sağ olun efendim zaten internete zorlukla giriyoruz...Şimdi biraz rahatlamış olduk.
aslında çok doğru söylüyorsunuz hepimiz illa kadın yada erkek oduğumuzu bir şekilde ben-liğimizi öne çıkarmaya çalışıyoruz...oysaki hepimiz kul hepimiz insanız.....ayrıca ne kadar üzücü ki bizlere bu kadar yardımcı olup bilgilerini bizimle paylaşan bir insanın eşi nasıl olurda sizin gibi birinden şüphe duyar.....tabiki bana düşmez alahım affet sizde bağışlayın kusura bakmayın?
ben bebek için nasıl dua etmeliyim? size danışıyorum çunku dogru dua etmek istiyorum
O sizi tabiki duyar.sever ve İnşallah nasip eder...
saygı değer büyüğüm
bende bir ricada bulunmak istiyorum...evliyim çocuğum var 3 yaşında ve borçarımız var....düşünmeden bu kadar yaşayabilcekmiyiz demeden 10 yıla yaydığımız borçlarımız...bende çalışıyorum eşimde....ama artık erkek patronlarımın yanında durmak değil seslerini bile duymak istemiyorum çocuğumu bırakıp evden çıkmak istemiyorum....ama dedimya kısır döngü içindeyiz.... çıkmazdayım .....evime eşime çocuğuma zaman ayırmak evde ayakarım şişinceye kadar namaz kılmak, diim çatlayana kadar KURAN okumak istiyorum ama ibadete bile vakit ayıramayacak şartlarda çalışıyorum....rabbim herşeyin en iyisini bilir....
ben nasıl dieyeyim rabbimden nasıl isteyeyim bilemiyorum......
saygı değer büyüğüm
bende bir ricada bulunmak istiyorum...evliyim çocuğum var 3 yaşında ve borçarımız var....düşünmeden bu kadar yaşayabilcekmiyiz demeden 10 yıla yaydığımız borçlarımız...bende çalışıyorum eşimde....ama artık erkek patronlarımın yanında durmak değil seslerini bile duymak istemiyorum çocuğumu bırakıp evden çıkmak istemiyorum....ama dedimya kısır döngü içindeyiz.... çıkmazdayım .....evime eşime çocuğuma zaman ayırmak evde ayakarım şişinceye kadar namaz kılmak, diim çatlayana kadar KURAN okumak istiyorum ama ibadete bile vakit ayıramayacak şartlarda çalışıyorum....rabbim herşeyin en iyisini bilir....
ben nasıl dieyeyim rabbimden nasıl isteyeyim bilemiyorum......
Allah Celle Celalehu ; sizi ve ailenizi mesut ve bahtiyar etsin İNŞALLAH...Nazarlardan korusun efendim.