Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun.Rabbim kolaylıklar versin,iyilerle karşılaştırsın inşallah.
sıkıntılarım gün geçtikçe artıyor azalmıyor dua edin Allah rızası için
Allah razı olsun Gül Berra kardeşim çok dua edin inş.sıkıntılarım geçsin.Allah yardımcınız olsun.Rabbim kolaylıklar versin,iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Allah razı olsun Hanife Deniz kardeşim çok dua edin inş.sıkıntılarım geçsin.Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah Yardımcın Olsun.Rabbime sığın,belkide bu senin imtihanın,unutma her gece mutluka gün doğumuna gebedir.Hasbunallahi ve Ni'mel vekil oku,Allaha sığın,Allahım dediğimizde mutlaka buyur kulum diyendir Yüce Rabbim.
Selam ve Du ile
amin kardeşim dualarınızla hep beraber inş.mağlub kardeşim RABBİM çok sevdiği kullarına çok büyük sınavlar verir.ne güzel ki RABBİM seni çok seviyor ve senin sesini duymak istiyor dua etmeni.ne güzel sana .o insanlarda ne olacak eninde sonunda yaptıklarını çekecek.yapılan her kötülüğü yaşayarak öleceğiz .onlarda sana yaptıklarını yaşayacaklar.mazlumun ahı kalır mı?hem bir an içimden geçti.belki RABBİM sana başka hayırlı bir kapı açtı ve artık o iş yerinde kalmanı istemiyor.ama sana şu an şer gibi gözüküyor.sen güzeller güzeli RABBİME ,NUR PEYGAMBERİME sıkı sıkı sarıl bizlerde yanındayız dualarımızla,yüreklerimizle .hepsi geçecek bitecek her gecenin bir sabahı vardır asla unutma .RABBİM yar ve yardımcın olsun
amin kardeşim amin inş yakın zamanda atlatırız.şikayet eden insanları, dedikoduları ve bütün olumsuzlukları bir kenara bırakalım.. biz işimize dört elle sarılalım.. ve dua dua dua.. dünya duayla dönermiş der eskiler.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
kendime çok yakın gördüğüm ve çok kıymet verdiğim insanlar 6-7 aydan bu yana beni o kadar incitti ki tahmin edemezsin.. ki bu insanların iyi ve kötü günlerinde her zaman destek olmuş ve elimden gelen yardımı yapmıştım.. bunları hak edecek ne yaptım diye düşündüm öfkelendim ağladım içimde kin-nefret tohumları yeşermeye başladı.. sonra birden zihnimde bir düşünce belirdi; bunda da bir hayır vardır, Rabbim belki beni daha büyük belalardan korumak o insanların gerçek yüzlerini görmem için vermişti bu sıkıntıları bana.. bu düşüncenin ardından belki 1-2 saat geçmemişti ki bir Allahın kulu bana o çok kıymet verdiğim insanların aslında ne kadar ikiyüzlü ve riyakar olduklarını anlatıyordu.. ve ondan sonra onları Allaha havale ettim, ne derlerse desinler benden tek bir kötü kelime duymayacaklar dedim, benden bulmasınlar dedim.. onlar hala uğraşıyor ben susuyorum, üzülmüyormuyum evet üzülüyorum yine de Rabbime sığınmaya çalışıyorum.. can dostum diyor ki bu da senin sınavındır belki, inşAllah başarıyla geçeriz bu sınavı..
"menfaatsiz ve dürüst olduğum için"