Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İmdaaatttt!!! (1 Kullanıcı)

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜMSELAM Dua ettim kabul olmadı deme Sonsuz merhamet, şefkat ve güç sahibi olan Yüce Rabbimiz, Kuran’da insanlara çok yakın olduğunu, Kendisi’ne dua ederek bir şey istediklerinde onların dualarına icabet edeceğini bildirir. Bu konuyla ilgili bir ayette şu şekilde buyrulmaktadır:

Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar. (Bakara Suresi, 186)

Kuranda da bildirildiği gibi, Allah, insana çok yakındır, her insanın dileğini, içinden geçirdiklerini, düşündüklerini, bir dostuna söylediklerini, fısıldaşarak konuştuklarını, hatta bilinç altında taşıdıklarına kadar herşeyi bilir. Dolayısıyla, Allah Kendisi’ne yönelip dua eden, Kendisi’nden istekte bulunan herkesi duyar ve bilir. Bu, insanlar için çok büyük bir nimettir.
Ancak, bu noktada belirtilmesi gereken ve Kuran’da bildirilen bir sır daha vardır. Allah’ın “İnsan hayra dua ettiği gibi, şerre de dua etmektedir. İnsan, pek acelecidir.” (İsra Suresi, 11)
Dua, her insan için çok kıymetli bir ibadet ve büyük bir nimettir. Çünkü Allah, insana dua aracılığı ile Kendisi’nin hayırlı ve güzel gördüğü herşeye erişme imkanı vermiştir. Allah, “De ki: Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?” (Furkan Suresi, 77) ayetiyle de duanın önemli bir ibadet olduğunu bildirmektedir.
bundada vardır bir hayır Rabbim gönlüne göre versin AMİN

not mağlum ismini değiştir bir şeyi kırk kere söylersen olur hiç birşeye mağlup olma galip gel
:a21:
Allah razı olsun mağlub değil artık galibim:=)bunda payınız çok büyük Allah razı olsun hepinizden.

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam siteye giremediğimden konugu geç görmüşüm Hakkınızı helal edın ....

100 Rabbıyesır okuyacagım sızın için herşeyın hayırlısı olsun Rabbım sabır versın inş.

Allah razı olsun kardeşim.Allah seninde tüm isteklerini hayırlısıyla versin inş.

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
Böylesi temiz, böylesi iyi niyetli ve böylesi Mümin kardeşlerimizi görünce kulluğumdan utanıyorum.
Bizlere gerçek müslümanlığın nasıl olması gerektiğini hatırlattın Rana kardeşim.
"En makbul dua, bir Müminin başka bir mümin kardeşi için ettiği duadır"

Bende senin için dua ediyorum Rana kardeşim.Yüce Rabbim kabul buyursun.

Ya Zel Celali Vel İkram, Ya Erhamerrahimin, Ya İlahel Alemin,
Ya Mucib, Ya Mucib, Ya Mucib bütün dualara icabet eden Ya Mucibed deavat.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,
Ya Rabbi bize Sevgili Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V) in ümmetlerine olan
sevgisini ve merhametini hatırlatan bu kulunun, dünya ve ahiret, iki cihanda tüm arzularına ulaşmasını
nasib et, ondan razı ol ve onu her türlü kötülükten koru.
Muhakkaki senin gücün herşeye yeter.İnnallahe ala külli şeyin kadir.
Ya Mucib, Ya Mucib, Ya Mucib Sen bütün dualara icabet edensin, duamı kabul buyur, Ya Mucibed deavat.
SübhânAllahi ve bi-hamdihi sübhânAllahil-azîm
Amin

amin amin amin

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
Ne yazacağımı çok düşündüm.Çünkü çok utandım.Sitede herkesin daha ciddi dertleri varken benim konuşmam utandırıyor ama buradaki kardeşlerim benim dertlerimi dert edindiler bana dua ettiler.Bunun içinde derdimi sizinle paylaşmak istedim.İş yerinde sıkıntılarımın olduğunu anlatmıştım.Sitedeki kardeşlerimin desteğiyle Allah'a teslim oldum düşünmeyi bırakmıştım.Ancak son hafta sıkıntılarım arttı.Beni gidip şirket müdürüne şikayet ettiler.Şirket müdürüde onlara inanıp bana tavır aldı.Ben kimseyi kimseye şikayet etmedim.Doğrudan ayrılmamaya çalışıyorum Allah'a bırakıyorum ama sıkıntılarım arttıkça artıyor.Ben ne yapacağım??bana çok dua edin

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selam maglup Kardesim

Dilerimki Allah sikintilarindan tez vakitte kurtarsin seni ve senin durumunda olanlari.

Mutlaka kolay degildir böyle durumlar.Ancak bu durum sana birseyler ögretmek istiyor ve arkasinda bir hikmet vardir.

Kendinle gecmis muasebesi yap.Birisine gecmisde sana yapilanlari yaptinmi?Insan baskasina ne yaparsa yapsin karsiligina aliyor,iyi ve ya kötü.

Onlar sana haksiz yere sikayet ettiler ise ve sen kendinden eminsen,korkma.

Yüce yaradan rizasi icin isine kaybedecek olsan bile dogruyu söyle ve yap.

Allah her zaman dogrunun yanindadir.Allah rizasi icin yapilan hersey olumlu sonuclanir.

Biraz önce yatsi namazima kilip sikintili olanlara yardim et diye dua etmisdim ve sonra bu siteyi girdim.Senin yazini gördüm.
Allah kabul eylesin.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardım etsin yaa çok zor durumdasın dışlanmak çok zor ama dua edersen allaha dayanırsan sabrın sonu feraha ulaşacak

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Ne yazacağımı çok düşündüm.Çünkü çok utandım.Sitede herkesin daha ciddi dertleri varken benim konuşmam utandırıyor ama buradaki kardeşlerim benim dertlerimi dert edindiler bana dua ettiler.Bunun içinde derdimi sizinle paylaşmak istedim.İş yerinde sıkıntılarımın olduğunu anlatmıştım.Sitedeki kardeşlerimin desteğiyle Allah'a teslim oldum düşünmeyi bırakmıştım.Ancak son hafta sıkıntılarım arttı.Beni gidip şirket müdürüne şikayet ettiler.Şirket müdürüde onlara inanıp bana tavır aldı.Ben kimseyi kimseye şikayet etmedim.Doğrudan ayrılmamaya çalışıyorum Allah'a bırakıyorum ama sıkıntılarım arttıkça artıyor.Ben ne yapacağım??bana çok dua edin

çok garip yaa neden ama neyini bukadar şikayet ediyorlar

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
çok garip yaa neden ama neyini bukadar şikayet ediyorlar
ya bende çok merak ediyorum.Bizim aramız iyiydi bir şirkette mühendis olarak çalışıyoruz sonra bölüm sorumlusu oldum.Yine iyiydi sonra ortada hiçbir sebep yokken iki insanın fitnesiyle bana düşman oldular.Benim hakkımda çok kötü düşündükleri için iyide yaklaşsam kötü düşünüyorlar.Yaptığım herşey kötü.Patrona gidip herşeyi şikayet edebiliyorlar.Bende erkeklerle işim dışında muhabbet kuramadığım samimi olamadığım içinde patron onlara hak veriyor.Şaşırdım sıkıldım bıktım

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ya bende çok merak ediyorum.Bizim aramız iyiydi bir şirkette mühendis olarak çalışıyoruz sonra bölüm sorumlusu oldum.Yine iyiydi sonra ortada hiçbir sebep yokken iki insanın fitnesiyle bana düşman oldular.Benim hakkımda çok kötü düşündükleri için iyide yaklaşsam kötü düşünüyorlar.Yaptığım herşey kötü.Patrona gidip herşeyi şikayet edebiliyorlar.Bende erkeklerle işim dışında muhabbet kuramadığım samimi olamadığım içinde patron onlara hak veriyor.Şaşırdım sıkıldım bıktım

siz bayanmısınız
zor yaa gerçekten zor işten çıksan olmaz çıkmasan olmaz valla bende şaştım

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ama eğer suçun asla yoksa mazlumsan bu olayda allah sana yardım eder

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah inşallah yakın zamanda her şey güzelleşir.

melehet111

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım sıkıntılarınızı tez zamanda hayırlısıyla giderip sizi ferah kapısına ulaştırsın inşallah...
3.inşarah okudum

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok duaya ihtiyacım var.İnşallah tez vakitte sıkıntılarım güzellikle sonuçlanır.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Böylesi temiz, böylesi iyi niyetli ve böylesi Mümin kardeşlerimizi görünce kulluğumdan utanıyorum.
Bizlere gerçek müslümanlığın nasıl olması gerektiğini hatırlattın Rana kardeşim.
"En makbul dua, bir Müminin başka bir mümin kardeşi için ettiği duadır"

Bende senin için dua ediyorum Rana kardeşim.Yüce Rabbim kabul buyursun.

Ya Zel Celali Vel İkram, Ya Erhamerrahimin, Ya İlahel Alemin,
Ya Mucib, Ya Mucib, Ya Mucib bütün dualara icabet eden Ya Mucibed deavat.
Ya Rabbi bize Sevgili Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V) in ümmetlerine olan
sevgisini ve merhametini hatırlatan bu kulunun, dünya ve ahiret, iki cihanda tüm arzularına ulaşmasını
nasib et, ondan razı ol ve onu her türlü kötülükten koru.
Muhakkaki senin gücün herşeye yeter.İnnallahe ala külli şeyin kadir.
Ya Mucib, Ya Mucib, Ya Mucib Sen bütün dualara icabet edensin, duamı kabul buyur, Ya Mucibed deavat.
SübhânAllahi ve bi-hamdihi sübhânAllahil-azîm
Amin

Estagfurullah siz ve bu sıtedekı herkez benden daha iyidir
Ben bilgisayara giremediğimden yine cevabı geç gördum hakkınızı helal edin

Böyle güzel bı dua çıkınca çok sasırdım çok mutlu oldum böyle bı yorum görunce gerçekten sevıncımı anlatamam
Rabbım razı olsun sızden dualarımdasınız:)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu sayfayı açarken 100 Rabbıyesır almak için açmıştım
Ve Alıyorum da 100 Rabbıyesir Rabbım hayırlısıyla sana sorunlarını çözmene yardımcı olsun sıkıntı vermesın...

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu sayfayı açarken 100 Rabbıyesır almak için açmıştım
Ve Alıyorum da 100 Rabbıyesir Rabbım hayırlısıyla sana sorunlarını çözmene yardımcı olsun sıkıntı vermesın...
amin amin amiiinnn kardeşim inş.Allah razı olsun.Allah sizlere de hiç sıkıntı vermesin inşallah.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun.1 İnşirah suresi okudum.
Rabbim kolaylıklar versin,iyilerle karşılaştırsın inşallah.

mağlub

Kayıtlı Kullanıcı
sıkıntılarım gün geçtikçe artıyor azalmıyor dua edin Allah rızası için

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt