Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Ilımlı İslam" Fravuni Bir İstemdir (3 Kullanıcı)

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
"Terörist Peygamber"in Terörist Ümmeti?..
Medeniyetler Savaşında "Terörist" Olur Mu?
Şükrü Sak

Necip Fazıl tarafından: Dünyanın beklediği fikir kahramanı olarak takdim edilen İbda Mimarı Salih Mirzabeyoğlu; terörist...
İslâm’a ve Müslümanlara savaş açmış Amerika’yı beyninden vuran Usame bin Ladin: terörist...

İslâm’a ve Müslümanlara kin kusan Moskof ayısına kök söktüren, -alnında ‘İbda Selâmı’ ile- efsaneleşen Şamil Basayev ve Çeçenler; terörist...

Irak’da Amerikan işgali’ne karşı destan yazan Ebu Mus’ab Zerkavi; terörist...

Filistin’de Yahudi işgaline karşı direnen HAMAS ve onun yiğit liderleri; terörist...

Afganistan’da Amerikan işgaline karşı savaşan Molla Ömer ve kahraman Taliban savaşçıları; terörist...

Saddam Hüseyin Amerika ve İsrail’e karşı durduğu için; diktatör, terörist...

Metin Kaplan; terörist...

Batıcı yaşam tarzının sembolü olan birahanelerin camına bir taş atıp kırdığı için, müebbet hapisle cezalandırılan Müslüman akıncı gençler; terörist...

‘İbdacıyım’ dedin; terörist...

Amerika’ya karşı çıktın; terörist...

Yahudi’ye laf söyledin; terörist...

İngiltere’ye emperyalist dedin; terörist...

Batı’ya ve Batıcılığa barbarlık dedin; Batıcılığa ve ‘Batıcı yaşam tarzına’ karşı geldin; terörist...

İslâm’ın ‘cihat emrini’ yerine getirmeye çalışan bütün müminler; terörist...

Araplar; terörist, Acemler; terörist, Çeçenler; terörist, Afganlar; terörist, Filistinliler; terörist...

Ve nihayet:

-“Sizin peygamberiniz de terörist!..”

*

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Batı’nın İslâm’a ve Müslümanlara DÜŞMANLIĞI yeni ve bilinmeyen bir şey değil!.

Yeni olan; ‘karikatür krizi’ vesilesiyle, “Batı”nın ortaya koyduğu tavırla, artık bu düşmanlığı gizlemeye gerek duymamasından dolayı, İslâm dünyası ve Müslümanların “tepelerindeki” işbirlikçi-Batıcı yönetimlerin, belki de ilk defa bu kadar “zor bir durumda” kalmaları oldu!..

“Zorluk” şuradan kaynaklanıyordu;

Halkı Müslüman olan ülkelerdeki ‘işbirlikçi yönetimler’, Batılı efendilerinin kendilerine dikte ettiği şekilde Müslümanlara; “köktendinci, radikal, fundemantalist, aşırı dinci, terörist, İslâmî terör, ılımlı İslâm, demokrat İslâm” falan filân tanımlamaları altında ‘parçalayıp saldırmaya’ alışkındılar, bu yöntem tutmuştu ve üstelik çok da kolaydı… “Elhamdülillah, kendileri de Müslümandı..” İslâmı’da Müslümanlara “onlar öğretiyorlardı”... Neye nasıl, ne kadar inanmaları gerektiğine, dinlerini nasıl ve ne kadar öğreneceklerine, başlarını örtüp örtemeyeceklerine… Nasıl düşünüp, nasıl yaşamaları gerektiğine… ‘Elhümdülillah onlarda müslümandı…’

Gerçekte son bir asırdır ‘gizli kapaklı, soğuk savaş yöntemleriyle’ sürmekte olan ‘medeniyetler savaşı’ böyle birden meydanlara dökülüverince, ‘medeniyetsiz işbirlikçi batıcıların’ kafası karıştı; ‘Bizim durumumuz n’olacak şimdi?.’ Ne kolay icraatlardı; “sen köktendincisin, sen aşırısın, sen ılımlısın, sen teröristsin, bu İslâmî terör, şu dini istismar,”...

Tezgah bozuldu… Bozuluyor...

Bugün bu şartlarda bile bir İtalyan Bakanın çıkıp;

-‘Papa Haçlı Seferi ilân etmeli!..’

Demesi ve ‘işbirlikçi işgal medyası’nda bunun, ‘garip sözler’ olarak yorumlanması bu durumu çok iyi açıklıyor… Yani yaklaşık yüz yıldır devam eden “Haçlı seferleri”nin, şu aşamada, başka bir boyuta taşınması kastediliyor...

Yoksa, bütün Müslümanlar ve İslâm dünyası böyle nasıl “terörist” oldu?..

*

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Burada bir parantez açarak belirtmenin yeri geldi; hem batıcı yönetimlerin içine düştüğü zorluğa, hem de İslâm dünyasındaki ve Müslümanlar üzerindeki Batıcı işgalin boyutlarını çok iyi örnekleyen misâle:

Medeniyetler savaşının bu ‘karikatür krizi’ vesilesiyle meydanlara dökülmesi üzerine en sık duyulan sözlerden biri:

-“Aman provakasyona gelmeyelim arkadaşlar…”

Amerika’da Zenci hareketin liderlerinden Martin Luter King’e atfedilen bir söz:

-“Beyazlar bize tekme attıktan sonra, o tekmeye karşı bizim nasıl tepki vermemiz gerektiğini de öğretiyorlar…”

Diyor...

Yani şu;

-“Aman provakasyona gelmeyelim arkadaşlar… Tepkimizi medeni bir şekilde gösterelim… Protestomuzu yapıp, sessizce dağılalım… Tahriklere kapılmayalım…”

Kim ne tahriğine kapılacak, kim neyin provakasyonuna gelecek? İslâm’a düşmanlığı belli olan ve bu düşmanlıkla İslâm’ın peygamberine saldıran, barbar ve küstah ‘Batı’ ile onun işbirlikçileri ‘geri adım atmaya’ zorlanacak, şu veya bu şekilde… Ne provakasyonu, neyin tahriği?..

Bu sesin merkezi, frekans ayarı, CIA-MOSSAD patentli, ‘Düşmandan’ tekmeyi yedikten sonra, yine düşman tarafından tekmeye nasıl bir “sivil tepki” göstermesi gerektiği de öğretilmiş, sömürge aydını tipini gösteriyor… Yani Batı’ya ve Batıcılığa karşı olurken, Batıcıların kendilerine “öğrettiği” şekilde, onun sınırları dışına çıkmadan ‘karşı’ olacaksınız...

-“Ben sana tekme attığım zaman, sana bir zarar verdiğim, hakaret ettiğim zaman işte bu şekilde tepki göstereceksin… Sivil tepki…”

Müslümanlar sokaklarda, meydanlarda Batı ile yaşanılması kaçınılmaz olan büyük hesaplaşmanın ‘provası niteliğinde’; topyekûn Batı’yı geri adım atmaya zorlarken, merkezi batıcı ajan yapılanmanın frekansına ayarlı bu sesi duyuyorlar;

-“Aman provakasyona gelmeyelim arkadaşlar…”

Ama artık Müslümanlar bu “sesin nereden geldiğini” biliyorlar… Yediği tekme karşısında, NASIL TEPKİ VERMESİ GEREKTİĞİNİ DE efendisi olarak kendisine tekme atan “beyaz adamdan” ÖĞRENEN bu zihinleri işgal edilmiş “gönüllü Batı ajanı” ve ‘Müslüman kisveli’ zihniyeti görmek için ‘Danimarka’ya gitmeye’ hiç gerek yok!..

‘Danimarka’ bu sesin içinde!..

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Başa dönelim...

“Terörist kim?..”

Bütün bir İslâm coğrafyasını dev bir ahtapot gibi kuşatmış, her gün yüzlerce “masum sivil”in öldürüldüğü, Ebu Gureyb’lere doldurulduğu, özel hapishanelere tıkıldığı, bütün İslâm coğrafyasının “Guantanamolaştırıldığı”, bu hale getirilmeye çalışıldığı bir coğrafya...

Böyle bir dünyada, bu zulme ve işgale karşı duran Müslümanlar, kendilerini ‘dünyanın efendileri’ olarak gören ‘küresel kraliyetçilerin’ güdümündeki ‘medya ağı-şebekesi’ tarafından ‘dünya barışını’ tehdit eden ‘terörist unsurlar-ülkeler-gruplar-liderler-örgütler’ olarak gösteriliyor, tanıtılıyor...

İşte bunların;

-‘Tanrı’nın bana verdiği görevle hareket ediyorum... Tanrı bana;

-“George git ve Afganistan’daki teröristlerle savaş”

Dedi ve bu emri yerine getirdim.

Daha sonra Tanrı bana; “George git Irak’taki zorbalığı sona erdir”

Dedi ve bunu da yerine getirdim...’ (BBC’de yayınlanan Bush’un sözleri…)

İnancıyla ve bunu da böyle ifade ederek, bütün İslâm dünyasına ve Müslümanlara karşı giriştikleri saldırıları;

-“Terörle savaşıyorlar-Teröristlerle savaşıyorlar, dünya barışını sağlamaya çalışıyorlar”

Diye gösteren, böyle tarif eden bir ‘medya şebekesi’ karşısında, toprakları işgal edilmiş, maddi ve manevi değerleri yağmalanan, saldırıya uğrayan Müslümanlar ne yapabilirler?.. Ne yapabiliriz?..

Kendilerine benzemeyen herkesi ‘terörist’ olarak görme ve gösterme sapkınlığındaki bu azgın güruha karşı ne yapılabilir?..”

Böyle sormuştuk Kaide’nin on ikinci sayısında, ‘TERÖRİST KİM?’ başlıklı yazıda...

Ve...

“En büyük tehlike” olarak şunu işaretlemiştik:

Kendilerini ‘dünyanın efendileri’ olarak gören, vahşi ve barbar bir ‘terör şebekesi’ ile karşı karşıyayız... Bu vahşi ‘terör şebekesi’nin en büyük marifeti, kendilerine benzemeyen herkesi, kendileri gibi inanmayan, kendileri gibi düşünmeyen herkesi, kendilerine köle olmayı reddeden herkesi, ‘Küresel Krallık’larına karşı duran herkesi ‘terörist’ olarak görme ve ‘gösterme’ gücüne ulaşmış olmalarıdır!..

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Bu “düşman” bakışı görmek için Danimarka’ya gitmeye hiç gerek yok!..

Başa dönelim; Batı’nın, İslâm’a, Müslümanlara, bütün insanî ve İslâmî değerlere DÜŞMANLIĞI yeni bir şey değil, Müslümanları; ‘TERÖRİSTLER-BARBARLAR’ olarak görüp saldırması da...

Yeni olan; aynı kelimelerle, aynı kavramlarla, aynı yöntemlerle bize saldıran, içimizdeki ‘Batılılaşma ihanetini’ gerçekleştiren ‘ajan yapılanma’nın zor bir durumda kalması, suçüstü yakalanması oldu...

Öyle ya:

Necip Fazıl tarafından, ‘Dünyanın beklediği fikir kahramanı’ olarak takdim edilen İbda Mimarı Salih Mirzabeyoğlu’nu ‘TERÖRİST’ diyerek idama mahkûm edenleri görmek için Danimarka’ya kadar gitmeye hiç gerek yok...

Aynı şekilde; bütün işi, İslâm’a ve Müslümanlara saldırı ve hakaret olan ‘işgal medyası’nı görmek için de, Müslüman kadının özgürlük sembolü olan başörtüsüne saldıranları, ‘sokakta başörtülü gezemezsin’ diyenleri, Kur’an kurslarına, İmam-Hatiplere saldıranları da...

Aynı şekilde;

‘Çocuklarınıza, dinini siz öğretmeyeceksiniz, biz öğreteceğiz!..’ diyenleri de...

Bütün bunları görmek için, ‘Danimarka’ya gitmeye’ hiç gerek yok... Her yanımız Danimarka. Meselenin özü de burada!..

www.aylikdergi.com
''aylık'' dergisinden alınmıştır....
şayet yenilirseniz -kader neyse o!-
yine de zafer narası atmalı kalbiniz
dürüstlüğünüz için (S.M)

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
nedir bu `ilimli Islam` ? neden `ilimli ` ve neye yada kime karsi ilimli ?

bu safsatanin amaci nedir ? nasil baslamistir ? hangi isimler var ilimli islamcilar arasinda ?

cunku burada bazi `ilimlilarin` diger `ilimlilarini` elestidigini goruyorum ?
bunlar `ilimliliga ` karsiysa neden kendileri `ilimli ustadlarin` pesinden gidiyor ?
hastaligi tedavi etmek icin once dogru teshis koymak lazimdir

evet kime karsi `ilimli` ? bu soruya cevab verdikten sonra, onlarin vasiflarini ortaya koyduktan sonra saymaya baslayacagiz bunlari ...:)

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
nedir bu `ilimli ıslam` ? Neden `ilimli ` ve neye yada kime karsi ilimli ?

Bu safsatanin amaci nedir ? Nasil baslamistir ? Hangi isimler var ilimli islamcilar arasinda ?

Cunku burada bazi `ilimlilarin` diger `ilimlilarini` elestidigini goruyorum ?
Bunlar `ilimliliga ` karsiysa neden kendileri `ilimli ustadlarin` pesinden gidiyor ?
Hastaligi tedavi etmek icin once dogru teshis koymak lazimdir

evet kime karsi `ilimli` ? Bu soruya cevab verdikten sonra, onlarin vasiflarini ortaya koyduktan sonra saymaya baslayacagiz bunlari ...:)

burada bazı ılımlıların diğer ılımlıları eleştırdıgını görüyrumdan kastını açıklarsan sevinirim. Bizdenmi bahsediyorsun, alıntı yazılardanmı.
Yazarsan sevinirim

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim,

Hala da Ilımlı bir dış politikayla Türkiye’yi adım adım Sevr’in kucağına doğru itenlere “Ilımlı İslamcılar” demek sadece İslama hakaret etmek değil aynı zamanda aynı zamanda bu “ılımlı esaret” politikalarını kamufle etmek isteyenlerin de ekmeğine yağ sürmeye devam ediliyor.

Uzun yıllardan beri İslamı Ilımlaştırma çabaları ile de kalplere hala batılı telkin etmeye devam ediliyor.

Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

deleterx2.gif

ve aleykum selam ve rahmetullah.Yorumunuz için çok teşekkür ederim ihvanım;)selam ve dua ile kalınız

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
diyalog.jpg
...ılımlı münafıklar..İŞTE ESERİNİZ...

Selamun aleykum bu akşam samanyolunda 5.boyut dizisine baktım.Konu itibariyle hızır as.mın insanlara yardımını anlatıyor.Yada bir alimin,şehidin.Bu akşamki özel yayınında alevi,sünni konusunu ele almış.Dizinin biryerinde öle bir bölüm vardıki şaştım kaldım..alevi olan kız sünni olan bir erkekle evlenmek istiyor köylüler buna karşı..Kız köy meydnında bağırıyor:Sizinle bizim aramızda bir ayırım yok.Yani alevi inancıyla ehlisünnet inancı bir.Haa bu arada alevi kızın ablası ölmüştü cennete gitti,onu "erkek"melek aldı götürdü biryerlere....

Yani ağzım açık içimden avaz avaz kızarak izledim.Bu kadarınada pes doğrusu.Ya nasıl fırkayı naciyeye bağlı olmayan bir mezheple olanı bir tutarsınız?Tabiki insanları dışlamıyacağız hor görmüyeceğiz.Onlarla iyi geçineceğiz.Orası apayrı bir konu.

Ölen alevi kız cennete gittiya Bir insanın sözüm ona kalbi temiz diye cennete giremezki?buna karar verecek yargı makamıda hz.allahtır.Bukadarda insanlaın inancıyla oynanıp,kalbine gölge düşürülmezki..

Daha söylenecek çok söz var aslında.Ben sorumluları yaradana havale ediyorum.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
burada bazı ılımlıların diğer ılımlıları eleştırdıgını görüyrumdan kastını açıklarsan sevinirim. Bizdenmi bahsediyorsun, alıntı yazılardanmı.
Yazarsan sevinirim

evet bu sorduklarinin cevabini sizin benim sorularima cevab yazdiktan sonra vercegim

siz yani nurcular mi ? aliniti yazanlar milli gorusculer mi ? :a08:

ilimlilik her zaman ve her yerde hacliya ehli kitaba karsi oluyor
bunun baska adi da hosgorudur

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
evet bu sorduklarinin cevabini sizin benim sorularima cevab yazdiktan sonra vercegim

siz yani nurcular mi ? aliniti yazanlar milli gorusculer mi ? :a08:

ilimlilik her zaman ve her yerde hacliya ehli kitaba karsi oluyor
bunun baska adi da hosgorudur

yahu titrettin sen nesin be,
yetti artık senin yaptıkların, terbiyesizlik yapma, benide getirip getiripm bir yerlere koymandan usandım.
Yahu sen okuduklarını nasıl anlıyorsun, ben nurcu değilimmmmmmmmm, ılımlı değilimmmmmmmmmmmm, diyalogcu değilimmmmmmmmmmmmmm,
bilakis bunlara karşıyımmmmmmmmmmmmmmmmm.
Ben kendi halinde bi müslümanımm.
Beni bi daha biyerlere koymaya çalışırsan daha kötü yazarım.
Yönetimede ricam, bu titrettin efendinin banlanmasıdır, her sözünde birilerini kafir ilan edip duruyor, buna ne hakkı var.

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
yönetim titrettin efendinin burdaki ve başka forumalrdaki yazılarını okudumu acaba

Emir Sadullayev

Kayıtlı Kullanıcı
nedir bu `ilimli Islam` ? neden `ilimli ` ve neye yada kime karsi ilimli ?

bu safsatanin amaci nedir ? nasil baslamistir ? hangi isimler var ilimli islamcilar arasinda ?

cunku burada bazi `ilimlilarin` diger `ilimlilarini` elestidigini goruyorum ?
bunlar `ilimliliga ` karsiysa neden kendileri `ilimli ustadlarin` pesinden gidiyor ?
hastaligi tedavi etmek icin once dogru teshis koymak lazimdir

evet kime karsi `ilimli` ? bu soruya cevab verdikten sonra, onlarin vasiflarini ortaya koyduktan sonra saymaya baslayacagiz bunlari ...:)

hiç merak etmiyoruz doğrusu senide sayacağın kişileride, vasıflarınıda...her cümlende nursi nurcu başka birşey bilmez misin sen...

nasıl bir karaktere sahipsin ki herkesin sana karşı yazmasına karşın cevap yazabiliyorsun...hee bende nurcu değilim o yüzden boşuna yazıpta güldürme beni :) çünkü artık gülüyorum sana...

dikkat ettin mi kimse sana selam vererek başlamıyor sözlerine sende öyle tabii...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
yahu titrettin sen nesin be,
yetti artık senin yaptıkların, terbiyesizlik yapma, benide getirip getiripm bir yerlere koymandan usandım.
Yahu sen okuduklarını nasıl anlıyorsun, ben nurcu değilimmmmmmmmm, ılımlı değilimmmmmmmmmmmm, diyalogcu değilimmmmmmmmmmmmmm,
bilakis bunlara karşıyımmmmmmmmmmmmmmmmm.
Ben kendi halinde bi müslümanımm.
Beni bi daha biyerlere koymaya çalışırsan daha kötü yazarım.
Yönetimede ricam, bu titrettin efendinin banlanmasıdır, her sözünde birilerini kafir ilan edip duruyor, buna ne hakkı var.

eyvallah GÖNÜLDAŞLAR...BESMELE...SELAM...DUA...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
"Terörist Peygamber"in Terörist Ümmeti?..
Medeniyetler Savaşında "Terörist" Olur Mu?
Şükrü Sak

Necip Fazıl tarafından: Dünyanın beklediği fikir kahramanı olarak takdim edilen İbda Mimarı Salih Mirzabeyoğlu; terörist...
İslâm’a ve Müslümanlara savaş açmış Amerika’yı beyninden vuran Usame bin Ladin: terörist...

İslâm’a ve Müslümanlara kin kusan Moskof ayısına kök söktüren, -alnında ‘İbda Selâmı’ ile- efsaneleşen Şamil Basayev ve Çeçenler; terörist...

Irak’da Amerikan işgali’ne karşı destan yazan Ebu Mus’ab Zerkavi; terörist...

Filistin’de Yahudi işgaline karşı direnen HAMAS ve onun yiğit liderleri; terörist...

Afganistan’da Amerikan işgaline karşı savaşan Molla Ömer ve kahraman Taliban savaşçıları; terörist...

Saddam Hüseyin Amerika ve İsrail’e karşı durduğu için; diktatör, terörist...

Metin Kaplan; terörist...

Batıcı yaşam tarzının sembolü olan birahanelerin camına bir taş atıp kırdığı için, müebbet hapisle cezalandırılan Müslüman akıncı gençler; terörist...

‘İbdacıyım’ dedin; terörist...

Amerika’ya karşı çıktın; terörist...

Yahudi’ye laf söyledin; terörist...

İngiltere’ye emperyalist dedin; terörist...

Batı’ya ve Batıcılığa barbarlık dedin; Batıcılığa ve ‘Batıcı yaşam tarzına’ karşı geldin; terörist...

İslâm’ın ‘cihat emrini’ yerine getirmeye çalışan bütün müminler; terörist...

Araplar; terörist, Acemler; terörist, Çeçenler; terörist, Afganlar; terörist, Filistinliler; terörist...

Ve nihayet:

-“Sizin peygamberiniz de terörist!..”

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.
Yönetime titrettin hoca konusunda teşekkürlerimi bildiririm, bizim yazımızla banlamamışlardır mutlaka, ama görmüşlerdir yazılarını ve daha fazla dayanamayıp banlamışlar .
Nasıl olursa olsun, önemli olan doğruyu bulmak.
Tekrar teşekkürler

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Bir de evrensel “Ilımlı İslam” istemcileri vardır. Küresel Firavunlar’ın dilediği ülkeyi dilediği şekilde işgal edip, sömürgesi altına alabilmesi için zulme, küfre “La” direncini kırmak için arzu edilen “Ilımlı İslam”istemcileridir. Rus işgaline direnen Afganlılar’ın bir dönem ismi mücahit idi. Ama söz konusu işgal Amerikan işgali olunca Afganlı mücahitler birden bire “terörist” kimliği kazandı. Zira direnişi emreden İslam “Ilımlı İslam” ile çatışmaya girdi.

güncelleme...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt