Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İLGİNÇLİKLER!!! (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sevindim kardeşim aman kendine dikkat et

burada gülleri aldım yanındaki kolyeyide çok teşekkür ederim ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim...
kandine iyi bak....
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

11kk8lc5.jpg

Selamün Aleyküm Nur Damlam benim..Güzel yüreğine sağlık canım kardeşim benim..Bu güzel güller için çok teşekkür ederim canım benim, hemen saklayayım, senden hatıra olarak;)..Allah c.c senden razı olsun ebeden Nur Damlası..Güzellikler saçtığın güzel yüreğine de sonsuz teşekkürler..Eksik olma hiçbir zaman güzel kardeşim..Rabbimiz c.c seni şehitlerle, sıddıklarla haşreylesin inşallah..Tüm ümmeti muhammede her daim sağlık, sıhhat ve dinç olmak nasip eylesin..Rabbimize emanetsin..Selam, dua ve muhabbetle canım kardeşim B)

10pu0.jpg

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
* Arizonali bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtari bulamadi... Kendisini kurtarmak için çilingir çagirmak yerine polisi arayinca basi belaya girdi... Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemis bir kefalet borcu bulundugunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler...

* Gillette sirketi 1902 yilinda güvenli jilet satmaya basladiginda yüzlerce erkek satin aldi... Sonra da bu jiletlerin sakallarini kesmedigini söyleyerek onlari çöpe attilar... Gillette yetkilileri, mutsuz müsterilerin tiras olmadan önce jiletin sarildigi kagidi çikarmadiklarini fark ettiler...

* Chevrolet, yeni model arabasi için "Nova" ismini buldu ama sonra arabayi Latin Amerika 'da satamayacaklari anlasildi. Çünkü "Nova", Ispanyolca 'da "gitmez" anlamina geliyordu...

* 1932 yilinda Los Angeles olimpiyatlarinda Fransiz atlet Jules Noel 'in disk atmada kirdigi olimpiyat rekoru sayilmadi... Çünkü atisi izlemesi gereken bütün hakemler, sirikla yüksek atlama yarismasini izlemek için arkalarini dönmüslerdi...

* 1840 'da ABD baskanligina seçilen William Henry Harrison, çok soguk bir günde Washington 'da açik havada düzenlenen göreve baslama töreninde sapka ve palto giymeyi reddederek yaptigi uzun konusma sonucu zatürre oldu... Yeni baskan sadece bir ay görev yaptiktan sonra öldü...

* Meksika 'daki bir saglikli yasam merkezinin sahibi, vasiyetine mezarligin sigara içilmeyen bölümünde gömülmek istedigini israrla ekletmeye çalisti.

* 1971\'de toprak kaymalarini incelemek isteyen Japon bilim adamlari, büyük bir yagmur firtinasi efekti yapmak için bir
tepeyi yangin hortumlariyla adam akilli suladilar. Bu yüzden tepenin çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda, dört bilim adamiyla 11 izleyici hayatini kaybetti.

* Fransiz ordusu, askerlerin mayin tarlalarinda yürüyebilmelerini saglayan patlamaya dayanikli botlar icat etti. Fakat botlar o kadar agir ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki, askerler mayinlarla havaya uçmadan önce pusuya yatan düsman askerleri tarafindan vuruluyorlardi.

* 1985 'de New Orleans 'li cankurtaranlar o yil sehrin havuzlarinda kimsenin bogulmamasini kutlamak için bir parti verdiler. Partide konuklardan biri boguldu.

* 1975 'de Ingiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programi izlerken erkek yarim saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi
geçirerek öldü. Esi, cenazeden sonra programin yapimcilarina bir
mektup yazarak, kocasini hayatinin son dakikalarinda bu kadar mutlu ettikleri için tesekkür etti.

* 1983 'de magazada hirsizlik yaparken yakalanan San Diego 'lu bir kadin polislere eger onu birakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacagini söyledi. Polisler kadini birakmadilar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun, paylaşımınız güzeldi,
Gerçekten İlginçmiş kardeşim :D
Selam ve baki dua ile kalın.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım gerçektende çok ilginçmiş ben en çok şuna şaşırdım kadın ciddiymiş yaf emeğine sağlık...allah razı olsun selametle kal...

* 1983 'de magazada hirsizlik yaparken yakalanan San Diego 'lu bir kadin polislere eger onu birakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacagini söyledi. Polisler kadini birakmadilar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun, paylaşımınız güzeldi,
Gerçekten İlginçmiş kardeşim :D
Selam ve baki dua ile kalın.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim.
Bu konu epey eski idi, teşekkür ederim kardeşim. İlginçlikler, ne ilk, ne de son:)
Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum ablacım gerçektende çok ilginçmiş ben en çok şuna şaşırdım kadın ciddiymiş yaf emeğine sağlık...allah razı olsun selametle kal...

~*~

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim benim:)
Çoğu insan blöf yapıyor böyle şeylerde galiba ama hanımefendi hayatıyla ödemiş yazık ki.Tam bir profesyonel:) Allah c.c razı olsun sizden de güzel kardeşim. Tatil boyunca sizi burda görmek çok güzelB) Baki dualar ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..

~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt