Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İLGİNÇLİKLER!!! (2 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İLGİNÇLİKLER!!!

Arizonali bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtari bulamadi... Kendisini kurtarmak için çilingir çagirmak yerine polisi arayinca basi belaya girdi... Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemis bir kefalet borcu bulundugunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler...:eek::D

selamun aleyküm canım kardeşim.. hepsi de harikaydı gerçekten:D..Emeğine sağlık..Allah razı olsun bizleri gülümsettiğin için..Selametle kal.. Rabbimize emanet ol güzelim benim..B)B)B)​

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

nigdeli yazdı:
Arizonali bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtari bulamadi... Kendisini kurtarmak için çilingir çagirmak yerine polisi arayinca basi belaya girdi... Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemis bir kefalet borcu bulundugunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler...:eek::D

selamun aleyküm canım kardeşim.. hepsi de harikaydı gerçekten:D..Emeğine sağlık..Allah razı olsun bizleri gülümsettiğin için..Selametle kal.. Rabbimize emanet ol güzelim benim..B)B)B)​

ve aleyküm selam canım benim. sağolasın.. beğendiğine sevindim;) okuyunca şaşırtıyor insanı gerçekten:) bu da dünyanın değişik bir hali..Allah senden de razı ve memnun olsun inşallah güzel kardeşim. teşekkür ederim..Yüce Rabbime emanetsin inşallah..Selametle kal inşallahB)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

* 1983 'de magazada hirsizlik yaparken yakalanan San Diego 'lu bir kadin polislere eger onu birakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacagini söyledi. Polisler kadini birakmadilar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

KENDİ BAŞINI YEMİŞ.ÇOK İLGİNÇ.........:eek::):p:D

SELAM VE DUA İLE KLAIN SELAMETLE İNŞALLAH KARDEŞİM.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

KAAN ERDEM yazdı:
* 1983 'de magazada hirsizlik yaparken yakalanan San Diego 'lu bir kadin polislere eger onu birakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacagini söyledi. Polisler kadini birakmadilar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

KENDİ BAŞINI YEMİŞ.ÇOK İLGİNÇ.........:eek::):p:D

SELAM VE DUA İLE KLAIN SELAMETLE İNŞALLAH KARDEŞİM.

siz de selametle kalın abi.

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
* 1840 'da ABD baskanligina seçilen William Henry Harrison, çok soguk bir günde Washington 'da açik havada düzenlenen göreve baslama töreninde sapka ve palto giymeyi reddederek yaptigi uzun konusma sonucu zatürre oldu... Yeni baskan sadece bir ay görev yaptiktan sonra öldü...

ÇOK İLGİNÇLER GERÇEKTEN... :K

TEŞEKKÜRLER...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
* 1840 'da ABD baskanligina seçilen William Henry Harrison, çok soguk bir günde Washington 'da açik havada düzenlenen göreve baslama töreninde sapka ve palto giymeyi reddederek yaptigi uzun konusma sonucu zatürre oldu... Yeni baskan sadece bir ay görev yaptiktan sonra öldü...

ÇOK İLGİNÇLER GERÇEKTEN... :K

TEŞEKKÜRLER...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

:D Beğendiğinize sevindim kardeşim.. Allah'a emanet olun siz de...Selam ve dua ile inşallah..B)

Zisan

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım ya.. :) Hakkaten tuhaf vakalar..

Bir vaka da ben eklemek istiyorum..

Yas elbiselerini fırında aceleyle kurutmaya calısırken, elbiselerini yakan fırından sikayetci olup bozuk oldugu gerekcesiyle servise geri iade etmeye calısma vakası.. :) :)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamun Aleyküm Canim Kardeşim.ne Tuhaf şeyler Varmiş Dünyada Da Bizim Haberimiz Yokmuş..:D Hasta Olduğunu Okudum Forumuma Yazdim Ama Görmedin Heralde Geçmiş Olsun Güzel Kardeşim Kötü Bişey Yoktur Inşaallah...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Es Selamun Aleyküm Canim Kardeşim.ne Tuhaf şeyler Varmiş Dünyada Da Bizim Haberimiz Yokmuş.. Hasta Olduğunu Okudum Forumuma Yazdim Ama Görmedin Heralde Geçmiş Olsun Güzel Kardeşim Kötü Bişey Yoktur Inşaallah...

Ve aleyküm selam canım kardeşim..
Evet haklısın güzel kardeşim..Dünyada gerçekten ilginçlikler var, gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz:D..Konuyu tekrar görünce, güldüm ve güncellemek istedim..Beğendiğine sevindim. Rabbimiz c.c razı olsun senden ebeden inşallah..Biraz rahatsızdım şimdi hamd olsun Rabbimize, iyiyim biraz daha kardeşim..Evde istirahatteyim, nete sık girmem de bu sebeple...Yoksa beni bekleyen işler var;)..Biraz daha iyiyim dualarınızla canım kardeşim..Eksik olma inşallah..Forumuna bakayım hemen, görmemişim:(..Rabbimiz c.c'ye emanetsin güzel kardeşim, acizane ve her daim dualarımdasın.Rahman ve Rahim olan Mevlamız geceni hayırlı, nurlu ve bereketli kılsın inşallah..Vesselam, veddua...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allahım ya.. Hakkaten tuhaf vakalar..

Bir vaka da ben eklemek istiyorum..

Yas elbiselerini fırında aceleyle kurutmaya calısırken, elbiselerini yakan fırından sikayetci olup bozuk oldugu gerekcesiyle servise geri iade etmeye calısma vakası.. :)

Selamün Aleyküm kardeşim, ''burası Türkiye'' diyecektim..Ama dünyada da olabiliyormuş bunlar:D:D...Sizin eklediğiniz de çok güzeldi..Güldürdünüz, Allah c.c razı olsun kardeşim..Rabbimiz c.c de sizi güldürsün inşallah..Teşekkür ederim..Selam ve dua ile..B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım kardeşim..
Evet haklısın güzel kardeşim..Dünyada gerçekten ilginçlikler var, gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz:D..Konuyu tekrar görünce, güldüm ve güncellemek istedim..Beğendiğine sevindim. Rabbimiz c.c razı olsun senden ebeden inşallah..Biraz rahatsızdım şimdi hamd olsun Rabbimize, iyiyim biraz daha kardeşim..Evde istirahatteyim, nete sık girmem de bu sebeple...Yoksa beni bekleyen işler var;)..Biraz daha iyiyim dualarınızla canım kardeşim..Eksik olma inşallah..Forumuna bakayım hemen, görmemişim:(..Rabbimiz c.c'ye emanetsin güzel kardeşim, acizane ve her daim dualarımdasın.Rahman ve Rahim olan Mevlamız geceni hayırlı, nurlu ve bereketli kılsın inşallah..Vesselam, veddua...B)

İYİ OLMANA SEVİNDİM CANIM KARDEŞİM.SANIRIM ÇOK YORULUYOSUN ÖYLE HİSSEDİYORUM HASTASIN AMA HALA AKLIN İŞTE.CANIM KARDEŞİM KENDİNE İYİ BAK LAZIMSIN BİZE.SENİNDE EMANETİN RAB'BİME GÜZEL KARDEŞİM.AMİN ECMAİN OLSUN İNŞAALLAH.HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞAALLAH.SELAMETLE.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım benim. çok çok geçmiş olsun can. sen de mi hastasın :( Rabbim c.c. acil şifalar versin bitaneme. Kendine çok dikkat et can olur mu? Aralık da yaklaşıyor ona göre :BHayırlı, nurlu geceler, Hayırlı cumalar can yaren..Rabbime emanet ol canım kardeşim.selam ve duaların en güzeliyle,bakisiyle..muhabbetle..:HB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
İYİ OLMANA SEVİNDİM CANIM KARDEŞİM.SANIRIM ÇOK YORULUYOSUN ÖYLE HİSSEDİYORUM HASTASIN AMA HALA AKLIN İŞTE.CANIM KARDEŞİM KENDİNE İYİ BAK LAZIMSIN BİZE.SENİNDE EMANETİN RAB'BİME GÜZEL KARDEŞİM.AMİN ECMAİN OLSUN İNŞAALLAH.HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞAALLAH.SELAMETLE.

Allah c.c razı olsun kardeşim. Biraz yoruluyorum ama yine de güzel bir yorgunluk bu..Mevla c.c hayır meşgalelerimizden ayırmasın inşallah..:) Kardeşliğin için sonsuz teşekkürler canım kardeşim.. Seni forumlar aracılığıyla da tanımış olmaktan dolayı çok çok mutluyum..Mevla kardeşliğimizi daim ve kaim eylesin inşallah..Sen de lazımsın canım kardeşim.:evet.Rabbimiz eksikliğini göstermesin inşallah..Rabbimize emanetsin inşallah..Hayırlı ve bereketli Cumalar olsun sana da inşallah..Selam, dua ve sonsuz muhabbetle..B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selmaun aleykum gül tanem
hastaymışsın benim şimdi haberim oldu :( iyisindir inşallah şimdi gül tanesi kendine iyi bak rabbim acil şifalar verir inşallah....
konuda çok güzeldi ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim
CUMAN MÜBAREK OLSUN HAYIRLI BEREKETLİ CUMALAR GÜL TANESİ
güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

normalw14rose2cu.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm canım benim. çok çok geçmiş olsun can. sen de mi hastasın Rabbim c.c. acil şifalar versin bitaneme. Kendine çok dikkat et can olur mu? Aralık da yaklaşıyor ona göre Hayırlı, nurlu geceler, Hayırlı cumalar can yaren..Rabbime emanet ol canım kardeşim.selam ve duaların en güzeliyle,bakisiyle..muhabbetle..:HB)

Ve aleyküm selam canım, sağolasın, teşekkür ederim..Rabbimiz c.c tüm hastalara şifa versin inşallah.Allah c.c razı olsun senden de ebeden inşallah..Aralıktan yana pek umut yok malesef:H...Hayırlı, nurlu cumalar olsun inşallah sana da canım..Rabbimize emanetsin..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selmaun aleykum gül tanem

hastaymışsın benim şimdi haberim oldu iyisindir inşallah şimdi gül tanesi kendine iyi bak rabbim acil şifalar verir inşallah....
konuda çok güzeldi ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim
CUMAN MÜBAREK OLSUN HAYIRLI BEREKETLİ CUMALAR GÜL TANESİ
güzel rabbimize emanetsin inşallah

Ve aleyküm Nur Damlam, hamd olsun güzel Rabbimize iyiyim :D...Ben mahçup oldum yazdıklarınızla ama:( Gerçekten iyiyim, bir şeyim kalmadı çok şükür..Canım kardeşim, Allah c.c razı olsun senden ebeden..Rabbimiz c.c, cumanı, hayırlı ve bereketli kılsın inşallah..Sen de Rabbimize emanetsin inşallah Nur Damlası..Selam, dua ve muhabbetle kal inşallah..B)

Gzel_krmz_gller.jpg

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM . HAYIRLI CUMALAR ALİYECİĞİM.
GERÇEKTEN HEPSİ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ OLAYLAR.
BİRAZ TEBESSÜM ETTİREN BİRAZ DA DÜŞÜNDÜREN İLGİNÇLİKLER.....
SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OL.....:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM . HAYIRLI CUMALAR ALİYECİĞİM.
GERÇEKTEN HEPSİ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ OLAYLAR.
BİRAZ TEBESSÜM ETTİREN BİRAZ DA DÜŞÜNDÜREN İLGİNÇLİKLER.....
SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OL.....:H

Ve aleyküm selam güzel kardeşim..Size de hayırlı, nurlu ve bereketli Cumalar olsun inşallah..Allah c.c razı olsun, teşekkür ederim;)...Dünya bu olmayacak hal yok:D...Rabbimize emanetsiniz siz de..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Nur Damlam, hamd olsun güzel Rabbimize iyiyim ...Ben mahçup oldum yazdıklarınızla ama:( Gerçekten iyiyim, bir şeyim kalmadı çok şükür..Canım kardeşim, Allah c.c razı olsun senden ebeden..Rabbimiz c.c, cumanı, hayırlı ve bereketli kılsın inşallah..Sen de Rabbimize emanetsin inşallah Nur Damlası..Selam, dua ve muhabbetle kal inşallah..

Gzel_krmz_gller.jpg

sevindim kardeşim aman kendine dikkat et :evet
burada gülleri aldım yanındaki kolyeyide çok teşekkür ederim ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim...
kandine iyi bak....
rabbimize emanetsin inşallah

11kk8lc5.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt