Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ihtiyac sahipleri icin ayetel kursi...
(12 Kullanıcı)
20 tane okundu bu siralar fazla okuyamiyorum cakdoc kardesim sana bi sorum olucak benim 313 tane okudugum var daha bisey niyetlenmedim istersen arkadasin birine ekleyelim belki benden daha fazla ihtiyaci olan vardir ne dersin
20 tane okundu bu siralar fazla okuyamiyorum cakdoc kardesim sana bi sorum olucak benim 313 tane okudugum var daha bisey niyetlenmedim istersen arkadasin birine ekleyelim belki benden daha fazla ihtiyaci olan vardir ne dersin
hatug kardesim burda genel okunuyor zaten , istersen bi dahaki 313 luk ayetel kursi postasinda hepsini sen okudun diye eklerim.. boylece ihtiyac sahipleri icin bir 313 taneligi sadece sen okumus olursun ins.. :a14: