nihal yazdı:
DÜNYANIN HANGİ KÖŞESİ OLURSA OLSUN..BİZ MÜSLÜMANIZ DİYORSAK FİLİSTİNDE,LÜBNANDA,IRAKTA,ORADA BURADA FARKETMEZ MÜSLÜMAN OLAN HANGİ KÖŞEDE BİR ATEŞ DÜŞERSE O BİZİ YAKMALI,CANIMIZI ACITMALI...İÇİMİZİ TİTRETMELİ...LÜTFEN RİCA EDİYORUM..ONLARA GURURLA BAKIN ACIMAKTAN ÖTE...ONLAR MÜSLÜMAN OLARAK ŞEHİT DÜŞÜYORLAR VE HALA DÜŞMEKTELER...BİZ VARIZ DİYORLAR..EYVAH BİZİM HALİMİZİ!!!
Allah razı olsun kardeşim..çok sağolun..selametlefatmaerikci34 yazdı:
canım kardeşim çok güel yazmışsın ALLAH razı olsun dualarımız hep onlarla ve tüm ümmet_i muhammed ile... SELAMETLE
rabbim yardımcıları olsun..dua edelim ..selametle..susamuru yazdı:
Yarabbim ben resimlere bakınca bile gözlerim doluyor,o bebeciğin yanında olanların kalbi sızlamaz mı,içleri parçalanmaz mı nasıl bir vicdandır bu ALLAHIM.Nasıl uyurlar,nasıl yemek yerler,nasıl nefes alırlar?Utanmazlar mı Rabbim.Allahım sen ademoğlunun kalbine sevgi ver.Merhamet ver
haklısın kardeşim.dualarımızın yanında bir çok yapabileceğimiz şeyler var...DIDEM yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.
NİHAL KARDEŞİME KATILIYORUM.
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH.DUA EDELİM AMA LÜTFEN DUAYLA KALMAYALIM.KARDEŞLERİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMALIYIZ..ELİMİZDEN BİRŞEYLER GELMELİ ARTIK..!!!NEREYE KADAR SUSMALIYIZ Kİ.YARIN BİZE; KARDEŞLERİNE NİYE SAHİP ÇIKMADIN DİYECEKELER.BUNUN HESABINI NASIL VERECEĞİZ...![]()