İçimden akrabalarımla yaşayıp ailemden uzak kalmak geçiyor.
Öyle deme..Aileden uzak kalmanın üzüntüsünü yaşamadığınız için size basit geliyor..
Bakın türkülerimiz bu özlemi ne güzel dile getirmiş
Annemin yelkeni olsa açsa da gelse
Babamın bir atı olsa binse de gelse
Kardeşlerim yolları bilse de gelse
Uçan da kuşlara malum olsun
Ben annemi özlerim
Hem annemi hem babamı
Ben köyümü özlerim
Bundan sonra yazdığım uzun yazıyı okumadın sanırım?
Bilgisayara da giremiyorum, televizyon da izleyemiyorum, kitap da okuyamıyorum, e yeter artık!
hepsini okudum..Ben olanları tasvib etmiyorum...Buna rağmen aile diyorum
Ya sahaff, ne istiyorsun? Babamı haklı çıkarmaya mı çalışıyorsun? Halbuki tüm ailem babamın şu huylarından şikayetçi.
Ayrıca babamdan gizli giriyorum.
Televizyon neden izlettirmiyor ki canım? Kendi de mi izlemiyor? Hem neden salmıyor dışarı, sebepleri neler?
Hayatını bu şekilde nasıl geçiriceksin ki kardeşim? Annen müdahale etse ya babana.Kendisi izleyecekmiş sadece, sanki doğru düzgün şeyler izliyor da... Kendisi izliyor. Ayrıca kapalı olduğum için dışarıya çıkmama izin vermiyor. Kendisiyle çıkmama da izin vermiyor. Ne bileyim, artık bu yaştan sonra gezmemeliymişim, uzağa gitmeyecekmişim. Ayrıca hani böyle yazıyorum, klavye tuşlarına basıyorum ya, acayip sinirleniyor.Biriyle yazıştığımı düşünüyor. Doğru düşünüyor ama yanlış kişiler düşünüyor. İslami siteye girdiğimi akledemiyor, göstersem bile inanmıyor.
Hayatını bu şekilde nasıl geçiriceksin ki kardeşim? Annen müdahale etse ya babana.
Hayatını bu şekilde nasıl geçiriceksin ki kardeşim? Annen müdahale etse ya babana.
Babam beni eve hapsetsin ben de ''tamam'' mı diyeyim? Oldu bu iş o zaman, kölelik hazır.
Allah.aitaatte kula itaat yoktur öl derse ölmicen ama şeriate uygun birşey söylerse yapman lazımBu sadece dile kolay. Evlenmek kolay mı sanki? Doğru adamı nereden bulundu da evlenmeye geçildi? 10 yıl sonra salih biri bulunacak mı?
Babam bana öl dese ölmek zorunda mıyım?
dua et kardeşim,senin yaşadıklarını birçok kişi yaşıyor..O zaman;
Evde oturup hiçbir şekilde dışarıya çıkmayacağım.
Odamda yalnız kalmayacağım.
Bilgisayara girmeyeceğim.
Evde kapalı gezmeyeceğim.
Sadece liseden sonra kapanacağım.
İmam Hatip Lisesi'ne değil de kötü bir meslek lisesine gideceğim.
Hasta olduğum halde okula gideceğim, ölecek kadar olsam da.
Ben eve kapatılmış bir kızım.
O zaman;
Evde oturup hiçbir şekilde dışarıya çıkmayacağım.
Odamda yalnız kalmayacağım.
Bilgisayara girmeyeceğim.
Evde kapalı gezmeyeceğim.
Sadece liseden sonra kapanacağım.
İmam Hatip Lisesi'ne değil de kötü bir meslek lisesine gideceğim.
Hasta olduğum halde okula gideceğim, ölecek kadar olsam da.
Ben eve kapatılmış bir kızım.
maşallah görende kendisi 35 yaşında sanırEvde zaten kapalı gezme kardeşim. Neden evde kapanasın? Gel ben seni evlat alayımÇok isterim senin gibi bir kızım olsun.