salavatqetir
Kayıtlı Kullanıcı
İlim öğren ey genç, cehalet ağırdır. Ona eşekten başkası rıza göstermez. Hz.Ali (r.a)
Aleykum selam abiSelamun Aleykum
Üstad ne güzel de yazmış paylaşım için teşekkür ederiz ellerinize sağlık muhterem kardeşim.
Selam ve selametle kalınılız.Saygılarımla.
Secde ne güzel şeydir..
Yere fısıldıyorsun,
Arş-ı Âla'da anlaşılıyor merâmın..!alinti
kardeşim nasılsın görüşmeyeli,inşallah bi sıkıntın yoktur.ben bildiğin gibi di değişiklik yok.tam gaz yalvarışlarım ve dualarım devam ediyor rabbime,sanki yakın zamanda olumlu bişeyler olacakmış gibi geliyor(inşallah)
İçimizden geçenlere Âmin.
Allah razi olsun kardesim sikinti herkezde Rabbim Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun Amiin..
anladim sabir boyle hissetmenize gercekten cok ama cok sevindim dilerim en kisa zaman icinde de hayirli haberlerini alirim..esinizle baristinizi ve bosanmaktan vazgectinizin..bakin sabir yani o gun mahkeme gunu bile vazgecebilir halen birsey degismiyor yumasamiyor sakin demiyin..dualriniza daha bi siki sarilin her gecen gun.ve esinize onu sevdigini soylemekten vazgecmeyin,seven sevdigine sevdigini, soylemekten hic yorulurmu,heleki esiyse,iste sizde seviyorsunuz ve hatalrinizin farkindasiniz onun icin heran pismanligini ona soyleyin ve ona onu ne kadar cok sevdigini ve yuvanizi kurtarmak istedigini soyleyin..yureginizdekileri anlatin ona vazgecmeyin,o sizin esinizi siz yuvanizi kurtarmaya calisiyorsunuz,yuva cok kutsaltir degerlidir bir nevi insanin maddi ve manevi zirhidir..
malesef artik evlilikler cok degersizlesti,ama oyle degil madem bir yola girildi sonuna kadar gidilsin..eger siz gercekten es olarak kendinize dusen gorevleri eksiz yaptiniza inaniyorsaniz artik soylicegim bir sey yok ama durum bu degil..onun icin size size soylenleri aldiris etmeyin..Allaha tevekkul edin hersey duzelecek..yeterki dogru olallim egri dogruyu elbet bulur..simdi siz size dusen gorevi eksiz yapin gerisi gelir mevlam buyuk,harcanan hic bir caba bosa gitmez..
mevlam bizi bizden cok seviyor..
İçimden akrabalarımla yaşayıp ailemden uzak kalmak geçiyor.
Olmuyor işte, nasıl olduklarını bir bilsen!
Babam özgürlüğümü kısıtlıyor, onun istediği liseye gidecekmişim, onun istediği okula gidecekmişim. Evimden dışarı kesinlikle çıkamayacakmışım(!)
Sözde babam namaz kılıyor ama kapalı olduğum için dışarı çıkmamı istemiyor. Kafamı kapattığımda kızıyor, aç şu başını diyor. İmam Hatip Lisesi'ne gitmemi istemiyor. Bana giysi, kılık kıyafet bile almıyor! Soğuktan donacağım ya yeter artık!
Tabii ailemin geri kalanını çok seviyorum, ama babam olmasın yanımızda. Uyarmak çok normal, çünkü cidden hata işliyorum ve kızmalarının sebebi normal. Ama insan haklarına sığar mı bu özgürlük kısıtlamak? Eve hapsedecek beni ya!
Hasta olup okula gitmediğim zamanlar bana bağırıyor ve vuruyor bana. Ya hastayım, sınıfa mı bulaştırayım? Öleyim mi? Kusup kusup derslerini mi böleyim?
Kendi ihtiyaçları için dışarı çıkabilirim, başka türlü yok!
Bilgisayara da giremiyorum, televizyon da izleyemiyorum, kitap da okuyamıyorum, e yeter artık!
Uyuduğumda uykumu bölüp ''git ekmek al'' diyor. Odamda durmama izin vermiyor, salona zorla geçiyorum. Ya böyle bir baba olur mu? Buna baba denilir mi?
Sıkıldım ondan, bu yüzden babamı ailemden fırlatıp atmak istiyorum. Gitsin başkasının evinde kalsın.
Annemi de aldattı zaten. Kiminle aldattıysa onun evinde kalsın...