VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
bencede uğraşılmaz bırak yarına kalsın yoksa yakında seni durduramıycaazz
![]()
kuzu öle demee
bencede uğraşılmaz bırak yarına kalsın yoksa yakında seni durduramıycaazz
![]()
kuzu öle demeeçalışmayana öyle bi ceza varki gaddar bizim sınıfımızz bee duysan ağlarsın
![]()
aa çevrimiçiiiii![]()
harbi mii
o zaman hiç çalışma be kuzum sen gençliğini heba etme geeez toooz eğlen ne gerek var derse dii miii
ilk defa görmüş gibi
nelerle boğuşuyorum sabahtan beri bir bilsen haline şükredersin
![]()
bende öle düşünüyom kuzu bırakcam bu işleri
o kardeşini tebrik ediyorummnihahahaa
![]()
KENDİ NEFSİM ADINA...
![]()
af ya Rabbim..ortada böyle bi hakikat varken biz nelerle uğraşıyoruzaf ya Rabbim affet bizleri nolur..Rabbim razı olsun bu değerli paylaşım için çok güzel resmedilmiş..biraz da ürperdim açıkçası
![]()
Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim öyle bir olayın içine düştüm ki bir insanın iyiliği bu kadarda suistimal edileceğini kırk yıl düşünsem hiç aklıma gelmezdi bir daha anladım ki bazı insanlarda ne vicdan ne merhamet ne de Allah korkusu varmış Allah kimseyi şeytane nefsine uydurmasın Allah hidayete erdirsin ıslah etsin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim fitne fesat ikiyüzlü kötü art niyetli kaybecek birşeyi olmayan insanların şerlerinden kötülüklerinden gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.
Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul edilen kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
yürüü be hellaaaalll kuzumaa
yoook kardeş değil kuzuu![]()
koşuyommaaa kardeşle bana rakip çıktı demekk
as. ranaa iyidirr hoşgeldiinnburasıda soğuukk :s