Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Gelin hep beraber ağlayalım..
Hakkını veremeden eda edilen namazlarımıza ağlayalım..
Hakkını veremeden eğilip kalkmalarımıza ve bunlara namaz deyişimize ağlayalım…
Aşıkla mâşuk misali ALLAH(c.c.) ile kulun buluşma noktası olan secdelerimizin ve seccadelerimizin hakkını veremeyişimize ağlayalım..
Günde en az beş defa sunulan af piyangosunu kaçırdığımıza ağlayalım..
Her bir namazda bütün günahlarımızdan arınma fırsatını kaçırdığımıza ağlayalım..
Uykunun kollarında gaflet içinde geçen zamanımıza ağlayalım..
Gaflet ile geçirilen ve boşa giden günlerimize ağlayalım..
Her gün onca hadise karşısında ürpermeyen kalplerimize ağlayalım..
Dünyaları yutsa da doymayan nefislerimize bende oluşumuza ağlayalım
...
Gelin hep beraber ağlayalım..
Ağlayamıyorsak bile hiç olmazsa GÜLMEKTEN UTANALIM….!

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
284924_187415104653300_936127_n.jpg

“Ben şehâdeti bütün nimetlere tercih etmeye hazırım.”

(Şehid Safiyyullah Efzalî)

leyla-1

Altın Üye
Helal hoş olsun ablamız :)
Fazla özletmeyin kendinizi ::)

Allah razı olsun kardeşim bu aralar eskisi gibi sık siteye giremiyorum evde internetimizde bozuldu ablamda ne zaman gidebilirsem o zaman girebiliyorm.Neyse sitede olmasak bile her zaman dualardasınız kardeşim Allah her zaman iyi insalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim..

leyla-1

Altın Üye
Dualarınızı bekliyorum kardeşim bu dönem maalesef zor bir dönemden geçiyorum olacakla öleceğe çare yok biliyorum olmuş bitmiş ama ben bu işin içinden çıkamıyorum o kadar çok dua ediyorum tesbih çekiyorum ama o olayı atlatamıyorum bilen kardeşim biliyordur bilmeyen kardeşlerime söyleyeyim iyilik yapayım derken düşmüş olduğum maddi manevi sıkıntı beni ne kadar çok üzüyor hele insanların yapmış oldukları davranışlar beni daha çok bitiriyor insanlar bu kadar mı vicdansız merhametsiz Allah korkusu olmazmış kendisine ait olmayan birşeyi nasıl alıpta vermezler az birşey olsa hiç önemli değil ama o kadar çok ki Rabbim tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah yinede beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin.
Allah'ım onlara vicdan merhamet Allah korusu nasip etsin ödeme kolaylığı versinde tez zamanda şu sıkntılardan kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah öyle insanların şerlerinden kötülüklerinden hepimizi gelmeden esirgeyip mkorusun Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsu hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin hiç kimseyi şeytana nefsine uydurmasın doğru yoldan helalden ayırmasın harama yaklaştırmasın hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Amin

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarınızı bekliyorum kardeşim bu dönem maalesef zor bir dönemden geçiyorum olacakla öleceğe çare yok biliyorum olmuş bitmiş ama ben bu işin içinden çıkamıyorum o kadar çok dua ediyorum tesbih çekiyorum ama o olayı atlatamıyorum bilen kardeşim biliyordur bilmeyen kardeşlerime söyleyeyim iyilik yapayım derken düşmüş olduğum maddi manevi sıkıntı beni ne kadar çok üzüyor hele insanların yapmış oldukları davranışlar beni daha çok bitiriyor insanlar bu kadar mı vicdansız merhametsiz Allah korkusu olmazmış kendisine ait olmayan birşeyi nasıl alıpta vermezler az birşey olsa hiç önemli değil ama o kadar çok ki Rabbim tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah yinede beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin.
Allah'ım onlara vicdan merhamet Allah korusu nasip etsin ödeme kolaylığı versinde tez zamanda şu sıkntılardan kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah öyle insanların şerlerinden kötülüklerinden hepimizi gelmeden esirgeyip mkorusun Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsu hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin hiç kimseyi şeytana nefsine uydurmasın doğru yoldan helalden ayırmasın harama yaklaştırmasın hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Amin

Allah(c.c) yardımcınız olsun ablacım
Tez zamanda sizi sıkıntılarınızdan kurtarsın Rahman ve Rahim olan Rabbim
Bizleri hiç bi zaman geri çevirmeyen yalnız bırakmayan bizleri işiten duyan Mevlam sıkıntılarınızı gidersin (AMİN)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen dünyanın en yalnız insanı gibi hissediyorum kendimi
Küçücük bir konuda takıldım kaldım Rabbim sen yardım et bana yüreğime genişlik ver
Çaresiz hissediyorum
Hakkımda hayırlı olanı ver Allah'ım sana muhtacım her zaman olduğu gibi bana yardım et ...

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen dünyanın en yalnız insanı gibi hissediyorum kendimi
Küçücük bir konuda takıldım kaldım Rabbim sen yardım et bana yüreğime genişlik ver
Çaresiz hissediyorum
Hakkımda hayırlı olanı ver Allah'ım sana muhtacım her zaman olduğu gibi bana yardım et ...

Kardeşim hayırdır sıklmış gibisin...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı güzel ve bereketli bir gün olsun.
Selametle kalın.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Gönlü güzel kardeşlerim.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Âişe radıyallahu anhâ şöyle dedi:
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem pazartesi ve perşembe günleri orucuna özen gösterirdi.

Tirmizî, Savm 44. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd 60; Nesâî, Sıyâm 70; İbni Mâce, Sıyâm 42

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah aşkına dua edin de sabah namazlarına uyanayım, ne oluyor bana ?

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
şehit..şehit..şehit..yine şehit..
Ya Rab şahadeti bizlere de nasip et..(AMİN)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sakın,
Sana eziyet edenlerle uğraşma!..
Sen Allah ile meşgul ol,
O seni müdafaa eder!
İmam-ı Şa’ranî

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt