Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
Eskiden inançlı bir insandım.Herkes beni örnek alırdı ve parmakla gösterirlerdi.Ama artık inancımı gitgide kaybediyorum.Ben psikolojik olarak rahatsızım.Depresyon,OKB,Sosyal Fobi..Hastahanede tedavi gördüm.İlaçların yan etkisiyle hastahanelik oldum ve ölüyordum.Fiziksel olarakta rahatsızım.Daha önce 2 kez intiharı denedim.Hayat yüzüme gülmedi.Hiçbir şekilde gülmedi.Bense artık gülmeye yoruldum.İnsanların iki yüzlülüğünden ailemin ve kimsenin bana değer vermemesi bir dış etken gibi görünmemden.
Artık çok yoruldum yaşamaktan,herşeyden...
Eskiden inançlı idim şimdi inancımı kaybettim. Bu şu demek inancımı bıraktımki şeytanın vesvesesine daha çok fırsat olsun. İnançlı insan ALLAH'a güvenir dayanır ve bütün yardımı ondan ister. Bu dünya imtihan dünyası sen ALLAH'a güvenki dermanını versin. Hastalıklar ve zayıflıklar ALLAH'dan başka yardımcılar aradığımızdandır. Bazende RAB'bim sevdiği kulunu dener acaba beni ne kadar seviyor diye. Aileler çocuklarına deger verirler ama bazen bunu açık gösteremezler. Onun için ölünce kurtulacağını zannetme hayat evrelerle devam ediyor.