Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Olsun çabalamakta ta güzel boş konuşmaktan iyidir :D
oo sonunda bir şeyden hoşnut olabiliyorsun yaa:D ne güzel ;)
Niye canım duyan sanacakta hayatını deşifre ediyoruz neden geçmişte kalsınkı yani yine uyuzlugun tutuyor haa:D
bakalımda nereye bakalım :Dhele bugün yaşayalım sonra gelecege bakarız dimi yaa:D

Hadi geleceğe bakalım bahsettiğin gün yaşandı sonuçta :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Biz Her Taşın Altında Yahudi Var Demiyoruz.Ama yahudi Hiçbir Taşın Altını Boş Bırakmaz !

Prof.Dr.Necmeddin ERBAKAN

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam yine hüzünlü bir gündeyim. Gülemedim bugün de ; günahım çoktu Allah c.c. ım. Günahla dolu bedenim gülemiyor bir türlü. Nefsim hep bana cennete gideceksin diyor da kandırıyor ya hani dönüp bakıyorum halime neyim benziyor Hz.Ebubekir e neyim benziyor Hz.Ömer neyim benziyor birçok nicelerine. Benzemiyor Allah c.c. ım. Ben günahkar bir kulum beni bağışla. Senden başkasına gitmedim , senden başkasına secde etmedim,senden başkasına oruç tutmadım , kurban kesmedim ve birçok niceleri. Seni görmedim ama hep hissettim. Belki sana kul olabilenler kadar kul olamayacağım ama seni her zaman Allah c.c. ım bileceğim. Seni asla bırakmayacağım. Yanlış yaptımsa da yine sana döneceğim. Sende benim elimden tut Allah c.c. ım. Beni asla bırakma Mevlam. Cennetin bir tarafta güzeldir ama senin rızan olmadan beni karşına getirme. Allah c.c. rızası herşeyin önündedir. Bizleri bağışla Allah c.c. ım. Amin.

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
431980_306010046164901_502754481_n.jpg

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Ölçülmemiş olan bir kumaş nasıl biçilemezse, ölçülüp tartılmayan bir söz de söylenemez.
Doğru ve yanlışı düşünerek konuşanlar, hazır cevapçılardan daha iyidir.

Söz, insanın kişiliğinde bir olgunluk ölçüsüdür. Sözle kendini küçültme.

SADİ...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Benim ayağımın altı da müsait, başımın üstüde..
Nerde duracağını sen belirle..

Necip Fazıl Kısakürek

ALLAH rahmet eylesin ..

Pazar sabahı eyüp sultanda mezarını ziyaret edip bir fatiha okumak nasip oldu üstadın ruhlarına..

Mekanı cennet olsun..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Muhasebe ve Aşk bana tek bır şey öğretti. " Gelir & Gider."

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Muhacirlerle Ensardan Sabikun-i evvelin -İslam'da ilk grubu oluşturanlar ve iyi amellerle onların ardınca gidenler, işte Allah onlardan razı oldu, onlar da Allah'tan razı oldular ve onlara altlarından ırmaklar akan cennetler hazırladı ki, içlerinde ebedi kalacaklar. İşte büyük kurtuluş budur. TEVBE * 100

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
"üzüntüden sokaklarda avazım çıktığı kadar
bağırmaya başlamadan
dön."
- Cahit Zarifoğlu -

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem buyuruyor

''Sahur yemeği yiyiniz.. Çünkü sahur yemeğinde bereket vardır..''

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Ebû Katade -radıyallahu anh- 'den rivayet edildiğine göre; Rasulullah -sallallahü aleyhi ve sellem- şöyle buyurdu: "Sizden her kim mescide girerse iki rekat namaz kılmadan oturmasın"
(Buhari, Salat, 59)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt