Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

nun vakti

Kayıtlı Kullanıcı
Sizinle bir anımı paylaşmak istiyorum.

1 haziran benim doğum günüm. Ve bursada bir arkadaşım var. bana 19 mayıs gibi bir hediye gönderdiğini ve kargoya verdiğini söyledi. sürpriz olduğunu söyledi. Ben de zorlamadım hevesi kaçmasın diye. Neyse doğum günümde annemle kahvaltıda konuşuyoduk. Sordum anneme evde kuran var mı öğrenmeye başlıcam diye. Annem evde kuran olmadığını söyledi. Keşke olsaydı dedim. niyetlendin. Aradan bir saat geçti ve kapı çaldı. Kargo görevlisiydi. Paketi aldım. Açtım ve içinden kuran çıkmıştı. Ben bir saat önce niyet ettim Allah bana bir saat sonra gönderdi. O gün imanınımı geliştirmek için çok büyük bir adım atmıştım. Bu şekilde bir olay yaşamıştım. Paylaşmak istedim. Selametle:)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı

1 haziran benim doğum günüm. Ve bursada bir arkadaşım var. bana 19 mayıs gibi bir hediye gönderdiğini ve kargoya verdiğini söyledi. sürpriz olduğunu söyledi. Ben de zorlamadım hevesi kaçmasın diye. Neyse doğum günümde annemle kahvaltıda konuşuyoduk. Sordum anneme evde kuran var mı öğrenmeye başlıcam diye. Annem evde kuran olmadığını söyledi. Keşke olsaydı dedim. niyetlendin. Aradan bir saat geçti ve kapı çaldı. Kargo görevlisiydi. Paketi aldım. Açtım ve içinden kuran çıkmıştı. Ben bir saat önce niyet ettim Allah bana bir saat sonra gönderdi. O gün imanınımı geliştirmek için çok büyük bir adım atmıştım. Bu şekilde bir olay yaşamıştım. Paylaşmak istedim. Selametle:)
Masaallah kardesim tebessüm ettirdin:)kul isterde rabbi kuluna vermezmi:)Paylaştığın icin teşekkürler:)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

Bizimle palastiniz icin tesekkurler..ne guzel bir arkadasiliginiz varmis ki..size ihtiyac olan sey onun kalbine dogmus ve gondermis...ne guzel bir dostluktur bu..rabbim kuranla amel etmeyi nasib eylesin amiin..siz istediniz rabbim gondedi simdi sira sizde..

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Dürüstlük, pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz..

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar da çok sevmişiz seni
Medine gülü B)MUHAMMEDB) Nebi
Sen bu ümmetin solmayan gülü
Medine gülü B)MUHAMMEDB) Nebi

mir_erhan

Moderator
Adını andıkça doldu gözlerim...
ADINA KURBANIM YA RESULALLAH...
ismini yazmışım derinlerime
İsmine kurbanım YA RESULALLAH ya HABİBALLAH...
(Sedat uçan.. çok güzel ilahi...)

kurban olayım derken hiç bir şeye bu kadar içten olunmuyor...
Kurban olayım derken hiç bir zaman yürek bu kadar güzel titremiyor...ADINA, YOLUNA RAVZANA KURBANIM YA RESULALLAH...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Adını andıkça doldu gözlerim...
ADINA KURBANIM YA RESULALLAH...
ismini yazmışım derinlerime
İsmine kurbanım YA RESULALLAH ya HABİBALLAH...
(Sedat uçan.. çok güzel ilahi...)

kurban olayım derken hiç bir şeye bu kadar içten olunmuyor...
Kurban olayım derken hiç bir zaman yürek bu kadar güzel titremiyor...ADINA, YOLUNA RAVZANA KURBANIM YA RESULALLAH...
Abimize armağan olsun :a32:

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Sanırım hayatın en acı verici yanlarından biri de bu...
Sen mesajı yazarsın yolla dersin, kalkarsın pc başından, döndüğünde seni;
yazmış olduğunuz mesaj çok kısa diye tertemiz bir mesaj cevaplama sayfası karşılar... :p
Hayat işte..

Söyle kimmiş onlar hemen havalarını söndüreyim onların ::D

Bi öyle diyon...

faceyede yazmışsın ne bu yaw heryerde karşılaşııyorum kime havann :D :D

Hem face hem foruma yazılmış bir mesajı kaç ALLAH kulunun görebilme ihtimali vardır ki sahi?
Görebileceklerden birisi alsın üstüne efendim.. :p :D

Ayrıca önemle belirtmek istediğim bir başka hususta şudur ki;
ben havalı olan tarafı değil havaya maruz olan tarafı oynamaktayım..
Bilginize :D :D :K

::D Bende bi anlasam gelde su kizin bi havasini sondurelim artik ::D

Bi böyle diyon.. :p

Hangisine inanayım şaşırdım...
:a43:

Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil..
Hiç kimse senin kadar canımdan öte can değil.. :a14:

Sen başkasın
:a14:

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Aşk Nedir?

Aşk tohumu gönülde ekilen ve sonra bütün beden kaplayan bir sarmaşık, bütün tecellileri kuşatan bir canlılıktır. Aşk kişinin meşrep ve mertebesine göre kategorize edilebilen bir dünyadır. İlahi, beşeri, mecazi, platonik... içine girildiğinde çıkılmak istenmeyen bir dünya gibidir. Ne var ki o bahçeye girmek için gerekli olan yol azığı acıdan ibarettir. Aşk'ı tanımlayacak en büyük kelime de 'acı'dır. Eğer acıyı tattırmıyorsa o aşk değildir. Aşka tutulan insan acıyla mutlu olur. Zaten gerçek mutluluk da acıyla tadılandır. Çünkü bu kalıcı olandır, derindir.

Aşkı ayırteden bir şey de insanın duygularına hakim olamayışıdır. İnsan duygularına hakim olabiliyorsa o aşk değil sevgidir. Aşk her çağda ve her mekanda, her boyutuyla mümkündür. Bir de aşkın halleri vardır. Aşkın yalın hali sevgidir. İ hali sarhoşluk, sermest olma, kalp mestliği; e hali ayrılık, özlem, hasret; de hali acı elem; den hali feryat, şeydalık, mecnunluk ile hali ise mutluluktur.

Aşk ile acı arasındaki denge doğru kurulabilir ve öncelikler doğru biçimde yaşanırsa aşk yok olmaz, bilakis ayağı yere sağlam basan bir ilişkiye dönüşür. Bana göre aşkın en sağlıklı formülü şudur: Aşk acıyla gelmeli, insanı pişirmeli. Şayet önce acı değil de mutluluk gelirse sonu acı olur. Mutluluğuyla gelen şey ucuz bir ilgi ve küçük hacimli bir sevgidir. Bu da aşka ihanet etmek olacağından mutlaka sonu acı ile biter...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]O günahkârların, Rableri huzurunda başlarını öne eğecekleri,
"Rabbimiz! Gördük duyduk, şimdi bizi (dünyaya) geri gönder de,
iyi işler yapalım, artık kesin olarak inandık" diyecekleri zamanı bir görsen!

SECDE 12
[/FONT]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt