Zorluklar olacak tabıkı nur her seyde zorluk olsunkı şükredelim dimi bize verilen şeyın kıymetini bilelim![]()
Kıymet deger bilmeye izin bile yok
Zorluklar olacak tabıkı nur her seyde zorluk olsunkı şükredelim dimi bize verilen şeyın kıymetini bilelim![]()
İmkansız dıye bir şey yoktur nur bunu sende çok iyi biliyorsun biz ellimizi açıp rabbime canı göülden dua edecez ve gerisinisi artık ona bırakaz sabredip beklemek gerekunutma rabbim vermeyecegi syi kulluna hayal bile ettirmez yeterki bizim niyetiniz Allah rızası için olsun..dünya meşaket yeri..dünyada rahat yok nurum üzme kendini..dualarım her daim seninle..rabbım yar ve yardımcın olsun inan her şey yoluna girecek gör bak..olumlu ve güzel düşünki öyle olsun dimi müslümana ümitsizlik yakışmaz...Kıymet deger bilmeye izin bile yokimkansizlastirmak icin her şey var
Şimdi bişr şey dicem edebiyat yapıyor olacamSahi mutluluk neydi sence?
Bence…
@Gül Berra geçmişime sürükleme beniiii
Evet maziyi karıştıralım birazHayatın içindeki bütün kavgaların, Cebelleşmelerin ardından
'' KISMETSE OLUR '' teslimiyetini seviyorum...
'' Kısmetse olur, değilse olmaz '
Kardesım sen yoksun kı ama olmuyor böyle üzülmek hoş geldün nasısın :İçimden geçiyor da 2 ay önce mutlu mutlu konuştuğum kişiler neden benimle konuşmuyoooooooooooooooo ?
( Kalbinur - Gül Berra, ablalar bu size gelsin :a33: )
Şimdi bişr şey dicem edebiyat yapıyor olacammadem hoşuna gidiyor yola devam o zaman
![]()
![]()
Evet maziyi karıştıralım biraz![]()
Kardesım sen yoksun kı ama olmuyor böyle üzülmek hoş geldün nasısın :
Ama gülsün yüzün :![]()
Olsun çabalamakta ta güzel boş konuşmaktan iyidiryap yap hanii en fazla yapmaya çalışırsın olmaz kiii
yok yani hoşuma gitmiyor da ama şimdi mazim güzel ister istemez gidiyor
Geçmiş geçmişte kalsın biz geleceğe bakalım
hangi gelecekse artık
Şükür kardeşim sana iyi seyirler o zaman ben pek tv izlemeyi sevmem ama yinede teşekkürler:Hoşbulduk, çok şükür iyiyim. Sen nasılsın ?
Atv'de Hz.Ömer dizisi var, hep aklımda. Bayıldım o diziye, bir saniyesini bile kaçırmıyorum. Söylemek istedim.![]()
Benim küçük kardesim gelmiş hosgelmis sen gelirisinde kalbinur ablan konusmazmi sen kendini baya ozlettin nerelerdeydinİçimden geçiyor da 2 ay önce mutlu mutlu konuştuğum kişiler neden benimle konuşmuyoooooooooooooooo ?
( Kalbinur - Gül Berra, ablalar bu size gelsin :a33: )
Ölmeden uyanan erler,Ya ölmeden uyanan erler???
Resul ne der? (s.a.v) 'Ölmeden evvel uyanın!!'' BUnu başarana ER derler (ister Pehlivan deyin)