Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Est kardeşim şereflendirmek ne demek, benim için büyük bir zevk öyle güxzel bir kitabı okumak, hele de değerli kardeşimin tavsiyesi üzerine.. :)

ne güzel söyledin kardeşim, işte anlatmaya çalıştığım şey buydu.. şimdiye kadar hep bize 3. bir göz olarak anlatıldı Yüce Nebi, ama sevgilisinin gözünden görmek bambaşka oluyormuş dediğin gibi...

Degil mi?
Hissedebilmek ne guzel..
Paylasabilmek ne guzel..
Allah ebeden razi olsun.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Oyle seyler yasiyorum ki, oyle bir sevda kalbime kondu ki..
Beni boyle yapti.

ya ben ya beni bir bilsen oyle bir sevdaki halen ilk gunki gibi icimi cok yakiyor..zamam diyorlar zaman hani zaman nerde bu zaman.. neden yuregim acisi dinmiyor..neden halen bu kadar yaniyorum ki...neden onu icimden atamiyorum ki..onu beni icinden atigi gibi neden bu kadar cok seviyorum...bu kadar gonlumu kirmisken beni bu denli yaralamisken...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben ya beni bir bilsen oyle bir sevdaki halen ilk gunki gibi icimi cok yakiyor..zamam diyorlar zaman hani zaman nerde bu zaman.. neden yuregim acisi dinmiyor..neden halen bu kadar yaniyorum ki...neden onu icimden atamiyorum ki..onu beni icinden atigi gibi neden bu kadar cok seviyorum...bu kadar gonlumu kirmisken beni bu denli yaralamisken...

Cok mu kirdi seni?
O da seviyor mu ki?

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Cok mu kirdi seni?
O da seviyor mu ki?
can kardesim bee nasil soyliyeyim ki gonlum kirginligi eger yazarsam yeni durmus gozyasim gene akmaya baslar bismillah daha yeni ayaga kalkabildim kirmak bu soz ne kadar basit birbilsen...bilmiyorum aslinda artik inanmiyorum..cunki herkezde sevecek yurek yoktur rabbim herkeze oyle bir kalb vermemis..sevmek , bu kelime oyle anlamli ki degeri oyle buyuk ki seni seviyorum demekle sevmek olmaz sevgi sozcuklerden ibaret degildir ona yurek gerek kalb gerek...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinle de söyle.

Dikiş tutmuyorsa şayet, söylenmeyi bırak;

sus!

kalbinden geçmeyeni diline değdirme...

Mevlana

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
can kardesim bee nasil soyliyeyim ki gonlum kirginligi eger yazarsam yeni durmus gozyasim gene akmaya baslar bismillah daha yeni ayaga kalkabildim kirmak bu soz ne kadar basit birbilsen...bilmiyorum aslinda artik inanmiyorum..cunki herkezde sevecek yurek yoktur rabbim herkeze oyle bir kalb vermemis..sevmek , bu kelime oyle anlamli ki degeri oyle buyuk ki seni seviyorum demekle sevmek olmaz sevgi sozcuklerden ibaret degildir ona yurek gerek kalb gerek...

Peki affedemez misin onu?

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Peki affedemez misin onu?
su yazimi oku ve sen karar ver ;)

ve kardesim sunuda eklemek istiyorum..o benim icin essiz bir insandi hep rabbime onu benimle karsilastigi icin sukrederdim..heleki onu esi olabilmek iste bu buyuk bir lutuftu benim icin..ama arada cok ama cok imkanziliklar vardi cok engeller vardi..asilmasi zor..ama sevda yurege dusmustu..neyse..ama beni yaralayan en cok onun tavirlari oldu onun anlayissizliklari..ama halen gonlumdeki yerini degistiremiyor ve o essiz bir insandir..hani bilirmisin hic , bilirmisin gokyildiziyla ilgili soyle bir sey vardir...
hani kuyruklu yildizlar vardirya?
Dunyaya 70 yilda bir gelen..
insan onu omrunde ya bir kez gorur yada hic goremez..
onu tanimak iste bu guzelligi gormek gibi..
iste o benim bu gokyildizimdi..
ve inan onun umrunda oldugunu bile zannetmiyorum artik..
ve su e mailinden konusmak daha uygun olur..seni sabirsizlikla bekliyorum..

Gonlumu her seferinde oyle bir kirmayi oyle incitmeyi basariyorsunki..
artik telafi olmacak sekilde bu gonul kirgin sana ,hani anliyorum diyorsun aslinda sen sevgiden hic anlamiyorsun..
agitigin goz yaslarina yeter artik diyorum cunku ruhumu cok yordun , kalbimi ve gonlumu cok yaktin...
bu sefer hersey bitti o kadar demek cok isterdim ki....ama gonul bu kalb bu soz dinlemez ki..
akil mantik degilki soz geciresin..keske seni sevecegime sevgime layik birini sevmis olsaydim..
ama zaten artik icimde sevginden cok sana karsi buyuk bir yara var..
seni asla affetmicem..ne akitigin gozyaslarmi telafi edebilirsin nede sozlerinle yuregime actigin yarami gidebilirsin...
senin icin hersey ne kadar basitmis , ne kadarda kolaymis..cekip gitmek...sen beni hic anlamadin ki..halen senden anlayis bekliyorum.. ama inan ben seni anlayordum ve kendimi seni yerine koydugumda hak veriyordum..ama sen kendini benim yerime hic koymadin her sey bir anda hic bir sey olamamis gibi yok ettin bir anda sildin..eger beni anlamis olsaydin gercekten sevmis olsaydin gercek bir kalbin olmus olsaydi...bana karsi daha anlayisli olurdun...ama onu sende bir defa bile hic gormedim..beni rabbim biliyor diyorsun ya , iste benide rabbim biliyor , ne kadar beni kirdin beni ne kadar incittin asla bilmessinki..ama ben robat degilim senin gibi..
sevdigimi gonlumun ilk sahibi olan insani hemen unutamam bir insani hemen unutamam.. hayatima hic girmemis gibi yapamam...onu hemen yuregimden atamam..sevgisini hemen yok edemem...en kotusude ne biliyormusun..sana o kadar kirgin o kadar kirgin olmama ragman..seni halen oyle cok seviyorum ki...ve halen canin canimdan cok daha degerli....iste bende kendimi anliyamiyorum..

iste icimden gecen bunlar..keske bunlari okuya bilseydin belki biraz olsun yuregin acirdi..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Cok uzuldum ablam.
Ama vardir bir vuslat yada bir netice seni bekleyen.
Senin icin dua edecegim.
Allah kalplerimize sifa versin.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Cok uzuldum ablam.
Ama vardir bir vuslat yada bir netice seni bekleyen.
Senin icin dua edecegim.
Allah kalplerimize sifa versin.
sen o guzel gonlunu uzme
kardesim ama bana dua edecegine cok sevindim Allah razi olsun senin gibi gonlu guzel birinin duasini almak cok guzel bir sey..saol..can kardesim biliyorsun halen Emaili beklemekteyim..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
sen o guzel gonlunu uzme
kardesim ama bana dua edecegine cok sevindim Allah razi olsun senin gibi gonlu guzel birinin duasini almak cok guzel bir sey..saol..can kardesim biliyorsun halen Emaili beklemekteyim..

Ben de bekliyorum.
Kardesim patlatilabilecegini dusunuyor. Acmaya calisiyorum hata olusuyor. Sifre, adres vs uygun ama bilmiyorum.
Olmazsa yeni bir mail adresi alirim yakin zamanda konusuruz insallah.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ne
nerede
kim
nerede
hangi yerde

durup baktı
grup vakti
hangi yerde
olacaktı
o hayat ki
duracaktı
vakti dolan
gidecekti
ölüm birgün
gelecekti
hangi yerde
kim bilecekti
açan güller
solacaktı
aşkın yüzü
hangi yerde
duracaktı

haydi durma
koşuşturma
kim nerede
hangi evde
gök ve yerde
neler vardı
vakit dardı
bu dünyada

oku güzel
sözü güzel
güzel güzel
yol nerede

ne
nerede
bütün yerde
arayıpta
bulacaktı
ölüm
aklın dürecekti
hayat neydi
bilecekti
dünya birgün
duracaktı
hangi yerde

-Alıntı-

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
su yazimi oku ve sen karar ver ;)

ve kardesim sunuda eklemek istiyorum..o benim icin essiz bir insandi hep rabbime onu benimle karsilastigi icin sukrederdim..heleki onu esi olabilmek iste bu buyuk bir lutuftu benim icin..ama arada cok ama cok imkanziliklar vardi cok engeller vardi..asilmasi zor..ama sevda yurege dusmustu..neyse..ama beni yaralayan en cok onun tavirlari oldu onun anlayissizliklari..ama halen gonlumdeki yerini degistiremiyor ve o essiz bir insandir..hani bilirmisin hic , bilirmisin gokyildiziyla ilgili soyle bir sey vardir...
hani kuyruklu yildizlar vardirya?
Dunyaya 70 yilda bir gelen..
insan onu omrunde ya bir kez gorur yada hic goremez..
onu tanimak iste bu guzelligi gormek gibi..
iste o benim bu gokyildizimdi..
ve inan onun umrunda oldugunu bile zannetmiyorum artik..
ve su e mailinden konusmak daha uygun olur..seni sabirsizlikla bekliyorum..

Gonlumu her seferinde oyle bir kirmayi oyle incitmeyi basariyorsunki..
artik telafi olmacak sekilde bu gonul kirgin sana ,hani anliyorum diyorsun aslinda sen sevgiden hic anlamiyorsun..
agitigin goz yaslarina yeter artik diyorum cunku ruhumu cok yordun , kalbimi ve gonlumu cok yaktin...
bu sefer hersey bitti o kadar demek cok isterdim ki....ama gonul bu kalb bu soz dinlemez ki..
akil mantik degilki soz geciresin..keske seni sevecegime sevgime layik birini sevmis olsaydim..
ama zaten artik icimde sevginden cok sana karsi buyuk bir yara var..
seni asla affetmicem..ne akitigin gozyaslarmi telafi edebilirsin nede sozlerinle yuregime actigin yarami gidebilirsin...
senin icin hersey ne kadar basitmis , ne kadarda kolaymis..cekip gitmek...sen beni hic anlamadin ki..halen senden anlayis bekliyorum.. ama inan ben seni anlayordum ve kendimi seni yerine koydugumda hak veriyordum..ama sen kendini benim yerime hic koymadin her sey bir anda hic bir sey olamamis gibi yok ettin bir anda sildin..eger beni anlamis olsaydin gercekten sevmis olsaydin gercek bir kalbin olmus olsaydi...bana karsi daha anlayisli olurdun...ama onu sende bir defa bile hic gormedim..beni rabbim biliyor diyorsun ya , iste benide rabbim biliyor , ne kadar beni kirdin beni ne kadar incittin asla bilmessinki..ama ben robat degilim senin gibi..
sevdigimi gonlumun ilk sahibi olan insani hemen unutamam bir insani hemen unutamam.. hayatima hic girmemis gibi yapamam...onu hemen yuregimden atamam..sevgisini hemen yok edemem...en kotusude ne biliyormusun..sana o kadar kirgin o kadar kirgin olmama ragman..seni halen oyle cok seviyorum ki...ve halen canin canimdan cok daha degerli....iste bende kendimi anliyamiyorum..

iste icimden gecen bunlar..keske bunlari okuya bilseydin belki biraz olsun yuregin acirdi..

Canım benim çok sevmişsin, çok yanmış yüreğin, çok örselenmiş...
Herkes sevdiğine bir elmas parçası gibi yaklaşıp onu kadifelerin ipeklerin arasına sarıp göğsünün içine koyamıyor!
Yeter ki o kırılmasın o üzülmesin deyip en derinine en gizlisine saklayamıyor.
Seni kırmış, billur köşklerden yaptığınız hayallere acımamış...
Ama sen de böyle düşünme artık, herşeyde bir hayır, her yolda bir umut vardır...
Dayan güzelim dayan...
Sen ona kuyruklu yıldız demişsin ya, bence o kuyruklu yıldız sendin... Bir kere gördü seni, bir daha senin gibisini göremez inanmıyoum... Sen dualarına sarıl yeter... Rabbin yanında, onun sana destek olması için "dost" diye gönderdikleri, yani bizler yanındayız... Aşacaksın bunu da biliyorum Allahın izniyle!

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Annem yine çok rahatsız elimden yine bırsey gelmıyo...
annem yıne şekerı cok yuksek dusurmeye calıştım bıraz iyi oldu ama nasıl iyi işte o gece yatmadım sonrada zaten sahura kalktık
birşeyler yedikten sonra yine yatmadım yıllardır bızde kalan amcam sara hastası işe gidecegi için saat 6 30 da cagırdım kahvaltısını yapması için o kahvaltı yaparken ilacını verdım kafamı masaya koyup gulduk çokkk uykum var abi yaaa dedim oda git yat ben abınıde kaldırır işe gideriz dedi

Kalktım tam yatacakken abım odama geldı Rana git cabuk amcamın yanına rahatsızlanıcamış geldigini soyluyo ben işe gidiyorum dedi
ben ve amcam oturduk israrla yatmasını soyledım yatmadı. Kalktım babamı cagırdım saat 8 gelıyodu babam yanına gitti niye yatmıyosun dedı * Abi yatarsam gelicek kırız gecırecegim * babam olmak zorunda hadi sag tarafına uzan dedi benle annem başka odadaydık uzanmış konusurken daha bı anda bagırma sesı benle annem kostuk yanına. babam Rana kollarını tut dedı kollarını tutuyorum ama gucum yetmıyokı uzun bı sure cabaladıktan sonra bıttı.

son bı kac gunum annemın rahatsızlıgı amcamın rahatsızlıgı Rabbım yardım et
Amcam sımdı iyi benım kollarım baya hamladı annem sımdı çok rahatsız orucluyum ama inanılmaz tokum.....

Kelımelerımı toparlıyamıyorum bıle Anlarsınız benı umarım.....

BİRDÜNYAUMUT

Kayıtlı Kullanıcı
Annem yine çok rahatsız elimden yine bırsey gelmıyo...
annem yıne şekerı cok yuksek dusurmeye calıştım bıraz iyi oldu ama nasıl iyi işte o gece yatmadım sonrada zaten sahura kalktık
birşeyler yedikten sonra yine yatmadım yıllardır bızde kalan amcam sara hastası işe gidecegi için saat 6 30 da cagırdım kahvaltısını yapması için o kahvaltı yaparken ilacını verdım kafamı masaya koyup gulduk çokkk uykum var abi yaaa dedim oda git yat ben abınıde kaldırır işe gideriz dedi

Kalktım tam yatacakken abım odama geldı Rana git cabuk amcamın yanına rahatsızlanıcamış geldigini soyluyo ben işe gidiyorum dedi
ben ve amcam oturduk israrla yatmasını soyledım yatmadı. Kalktım babamı cagırdım saat 8 gelıyodu babam yanına gitti niye yatmıyosun dedı * Abi yatarsam gelicek kırız gecırecegim * babam olmak zorunda hadi sag tarafına uzan dedi benle annem başka odadaydık uzanmış konusurken daha bı anda bagırma sesı benle annem kostuk yanına. babam Rana kollarını tut dedı kollarını tutuyorum ama gucum yetmıyokı uzun bı sure cabaladıktan sonra bıttı.

son bı kac gunum annemın rahatsızlıgı amcamın rahatsızlıgı Rabbım yardım et
Amcam sımdı iyi benım kollarım baya hamladı annem sımdı çok rahatsız orucluyum ama inanılmaz tokum.....

Kelımelerımı toparlıyamıyorum bıle Anlarsınız benı umarım.....
....Çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin dualarda inşALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt