Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
su yazimi oku ve sen karar ver ;)

ve kardesim sunuda eklemek istiyorum..o benim icin essiz bir insandi hep rabbime onu benimle karsilastigi icin sukrederdim..heleki onu esi olabilmek iste bu buyuk bir lutuftu benim icin..ama arada cok ama cok imkanziliklar vardi cok engeller vardi..asilmasi zor..ama sevda yurege dusmustu..neyse..ama beni yaralayan en cok onun tavirlari oldu onun anlayissizliklari..ama halen gonlumdeki yerini degistiremiyor ve o essiz bir insandir..hani bilirmisin hic , bilirmisin gokyildiziyla ilgili soyle bir sey vardir...
hani kuyruklu yildizlar vardirya?
Dunyaya 70 yilda bir gelen..
insan onu omrunde ya bir kez gorur yada hic goremez..
onu tanimak iste bu guzelligi gormek gibi..
iste o benim bu gokyildizimdi..
ve inan onun umrunda oldugunu bile zannetmiyorum artik..
ve su e mailinden konusmak daha uygun olur..seni sabirsizlikla bekliyorum..

Gonlumu her seferinde oyle bir kirmayi oyle incitmeyi basariyorsunki..
artik telafi olmacak sekilde bu gonul kirgin sana ,hani anliyorum diyorsun aslinda sen sevgiden hic anlamiyorsun..
agitigin goz yaslarina yeter artik diyorum cunku ruhumu cok yordun , kalbimi ve gonlumu cok yaktin...
bu sefer hersey bitti o kadar demek cok isterdim ki....ama gonul bu kalb bu soz dinlemez ki..
akil mantik degilki soz geciresin..keske seni sevecegime sevgime layik birini sevmis olsaydim..
ama zaten artik icimde sevginden cok sana karsi buyuk bir yara var..
seni asla affetmicem..ne akitigin gozyaslarmi telafi edebilirsin nede sozlerinle yuregime actigin yarami gidebilirsin...
senin icin hersey ne kadar basitmis , ne kadarda kolaymis..cekip gitmek...sen beni hic anlamadin ki..halen senden anlayis bekliyorum.. ama inan ben seni anlayordum ve kendimi seni yerine koydugumda hak veriyordum..ama sen kendini benim yerime hic koymadin her sey bir anda hic bir sey olamamis gibi yok ettin bir anda sildin..eger beni anlamis olsaydin gercekten sevmis olsaydin gercek bir kalbin olmus olsaydi...bana karsi daha anlayisli olurdun...ama onu sende bir defa bile hic gormedim..beni rabbim biliyor diyorsun ya , iste benide rabbim biliyor , ne kadar beni kirdin beni ne kadar incittin asla bilmessinki..ama ben robat degilim senin gibi..
sevdigimi gonlumun ilk sahibi olan insani hemen unutamam bir insani hemen unutamam.. hayatima hic girmemis gibi yapamam...onu hemen yuregimden atamam..sevgisini hemen yok edemem...en kotusude ne biliyormusun..sana o kadar kirgin o kadar kirgin olmama ragman..seni halen oyle cok seviyorum ki...ve halen canin canimdan cok daha degerli....iste bende kendimi anliyamiyorum..

iste icimden gecen bunlar..keske bunlari okuya bilseydin belki biraz olsun yuregin acirdi..

Rabbım herkeze nasibini sevdirsin

İnşallah atlata bılırsın bu durumu zordur tabı onu düsünmemeye çalış tek olma hıç bı zaman tek bı odada oturdugu zaman insan daha cok suruklenıyo dusuncelere

BİRDÜNYAUMUT

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ecmain inşALLAH güzel insan üzülme inşALLAH ...Annesi babası olmayanı düşün:(( ben gibi:(

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ecmain inşALLAH güzel insan üzülme inşALLAH ...Annesi babası olmayanı düşün:(( ben gibi:(

ben dun artık zaten bekledım sımdı bırsey olucak diye okadar dua ediyorum kı
Onunla bereber benımde canım keşke bu kadar çekmeseydı dıyorum hayatı boyunca hastaydı ve hala hasta

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı

Lisanı ağızda olanı değil,lisanı gönülde olanlara yar et bizi
Tebessümü simasında olanı değil,tebessümü gönülde olanlara kat bizi
Aşkı tende sananı değil,Aşkı ruhunda can bilenlere arat bizi...

Hz Mevlana

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Annem yine çok rahatsız elimden yine bırsey gelmıyo...
annem yıne şekerı cok yuksek dusurmeye calıştım bıraz iyi oldu ama nasıl iyi işte o gece yatmadım sonrada zaten sahura kalktık
birşeyler yedikten sonra yine yatmadım yıllardır bızde kalan amcam sara hastası işe gidecegi için saat 6 30 da cagırdım kahvaltısını yapması için o kahvaltı yaparken ilacını verdım kafamı masaya koyup gulduk çokkk uykum var abi yaaa dedim oda git yat ben abınıde kaldırır işe gideriz dedi

Kalktım tam yatacakken abım odama geldı Rana git cabuk amcamın yanına rahatsızlanıcamış geldigini soyluyo ben işe gidiyorum dedi
ben ve amcam oturduk israrla yatmasını soyledım yatmadı. Kalktım babamı cagırdım saat 8 gelıyodu babam yanına gitti niye yatmıyosun dedı * Abi yatarsam gelicek kırız gecırecegim * babam olmak zorunda hadi sag tarafına uzan dedi benle annem başka odadaydık uzanmış konusurken daha bı anda bagırma sesı benle annem kostuk yanına. babam Rana kollarını tut dedı kollarını tutuyorum ama gucum yetmıyokı uzun bı sure cabaladıktan sonra bıttı.

son bı kac gunum annemın rahatsızlıgı amcamın rahatsızlıgı Rabbım yardım et
Amcam sımdı iyi benım kollarım baya hamladı annem sımdı çok rahatsız orucluyum ama inanılmaz tokum.....

Kelımelerımı toparlıyamıyorum bıle Anlarsınız benı umarım.....

Inan soylediklerinden sonra kalbim cok acidi, cok uzuldum.
Canim Rana'm, ablam, sen ne kederlerle buyumus, bu hale gelmissin.
Allah gonlune gore versin.
Her ikisine de sifa versin.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
-
-

"...Çok gülen insanlara iyi davranın,
Çünkü onlar her zaman yalnız ağlar..."

-

-

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Üzülme!

Bir şey olmuyorsa ya gerçekten olmaması içindir, ya da daha iyisi olacağı içindir...

Hz.Mevlana

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatın şifresi insanda gizli seveceksin, öfkeni eriteceksin, elindekinin değerinin farkında olup, kaybetmemeyi bileceksin..!!

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
185949_437612166284075_987554077_n.jpg

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Adam Eşine Sorar ;
Ey Alnımın Yazısı ; Nereye Gitmek İstersin Söyle ?
Eşi Cevap Verir;
Eyy Aşk'ımın İmamı...!
Sen Demez misin Bana Minareden Ezan Sesi Gelmeden Önce,
"Vakit Yaklaştı Haydi Abdest Almaya" Diye ?
Gidelim Secdeye, Varalım Huzura Birlikte ...!

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
"Uğraşma boşuna, seni ancak gördükleri ve duydukları kadar anlayacaklar. Kimse, bir sen daha olamayacak bu dünyada. Kimse tam anlamıyla sende seni bulamayacak. Gücün yetmeyecek herhangi bir icat edilmiş dilde kendini tam anlamıyla anlatmaya, gördükleri ancak kendi anladıkları kadarı olacak..."

Hz. Mevlâna...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Gel, gel de birbirimizin kadrini, kıymetini bilelim, çünkü, belli olmaz, birbirimizden ansızın ayrılabiliriz.
Mademki Peygamber Efendimiz (S.A.V.);
"Mü'min mü'minin aynasıdır." diye buyurdu.
Ne diye aynadan yüz çeviriyoruz?

Hz.Mevlana...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
arakandaki kardeşlerimin uğradığı vahşice zulüm bitsin allahım uykularım kaçıyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt