Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
inşAllah Rabb'im en kısa zamanda görmenizi nasip eder sana kardeşim.. :) Evet özellikle Sinan Yağmur'un o meşhur kitap serisini ve Elif Şafak'ın Aşk adlı eserini okuduktan sonra birçok insan senin gibi düşünüyor sanırım kardeşim :)

kıtabı okurken dunya tamamen gozden gıdıyo kapattıgımda orda bı parcam kalmıs gibi okumak istiyorum :)
sonra sahurda konumuz hep benım okudugum kıtap oluyo :)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
kıtabı okurken dunya tamamen gozden gıdıyo kapattıgımda orda bı parcam kalmıs gibi okumak istiyorum :)
sonra sahurda konumuz hep benım okudugum kıtap oluyo :)

Ne güzel.. :) Bana da Elif Şafak, Aşk kitabında aynı duyguyu yaşatmıştı.. Şemsi tasvir ederken, sanki yanı başımdaymışcasına heyecanlanıyordu kalbim.. Oh maşAllah.. Ne güzel sahurda güzel konular hakkında muhabbet edebilmek.. Rabb'im muhabbetinizi artırsın ve daim eylesin inşAllah.. :)

Bir de bu aralar KatrePare kardeşimin tavsiyesiyle okumaya başladığım Aşka Adanmış Bir Ömür: Hz. Hatice adlı eserde de aynı duyguları yaşamaktayım.. Okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim.. Son zamanlarda elime aldığım, beni zaman mekan kavramından koparan bir kitap..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumu her seferinde oyle bir kirmayi oyle incitmeyi basariyorsunki..
artik telafi olmacak sekilde bu gonul kirgin sana ,hani anliyorum diyorsun aslinda sen sevgiden hic anlamiyorsun..
agitigin goz yaslarina yeter artik diyorum cunku ruhumu cok yordun , kalbimi ve gonlumu cok yaktin...
bu sefer hersey bitti o kadar demek cok isterdim ki....ama gonul bu kalb bu soz dinlemez ki..
akil mantik degilki soz geciresin..keske seni sevecegime sevgime layik birini sevmis olsaydim..
ama zaten artik icimde sevginden cok sana karsi buyuk bir yara var..
seni asla affetmicem..ne akitigin gozyaslarmi telafi edebilirsin nede sozlerinle yuregime actigin yarami gidebilirsin...
senin icin hersey ne kadar basitmis , ne kadarda kolaymis..cekip gitmek...sen beni hic anlamadin ki..halen senden anlayis bekliyorum.. ama inan ben seni anlayordum ve kendimi seni yerine koydugumda hak veriyordum..ama sen kendini benim yerime hic koymadin her sey bir anda hic bir sey olamamis gibi yok ettin bir anda sildin..eger beni anlamis olsaydin gercekten sevmis olsaydin gercek bir kalbin olmus olsaydi...bana karsi daha anlayisli olurdun...ama onu sende bir defa bile hic gormedim..beni rabbim biliyor diyorsun ya , iste benide rabbim biliyor , ne kadar beni kirdin beni ne kadar incittin asla bilmessinki..ama ben robat degilim senin gibi..
sevdigimi gonlumun ilk sahibi olan insani hemen unutamam bir insani hemen unutamam.. hayatima hic girmemis gibi yapamam...onu hemen yuregimden atamam..sevgisini hemen yok edemem...en kotusude ne biliyormusun..sana o kadar kirgin o kadar kirgin olmama ragman..seni halen oyle cok seviyorum ki...ve halen canin canimdan cok daha degerli....iste bende kendimi anliyamiyorum..

iste icimden gecen bunlar..keske bunlari okuya bilseydin belki biraz olsun yuregin acirdi..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel.. :) Bana da Elif Şafak, Aşk kitabında aynı duyguyu yaşatmıştı.. Şemsi tasvir ederken, sanki yanı başımdaymışcasına heyecanlanıyordu kalbim.. Oh maşAllah.. Ne güzel sahurda güzel konular hakkında muhabbet edebilmek.. Rabb'im muhabbetinizi artırsın ve daim eylesin inşAllah.. :)

Bir de bu aralar KatrePare kardeşimin tavsiyesiyle okumaya başladığım Aşka Adanmış Bir Ömür: Hz. Hatice adlı eserde de aynı duyguları yaşamaktayım.. Okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim.. Son zamanlarda elime aldığım, beni zaman mekan kavramından koparan bir kitap..

o kıtabı banada tavsıye ettı saolsun canım arkadaşım dogum gunumde ablam aldı
okudum gercekten guzel iyiki tavsıye etmış

babamla cok guzel muhabbetlere dalarız bos konuşmaya asla izin vermez :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Dakikalarla zehirlenmekten kurtuldum dun gece..
Olume bu kadar yaklastigimi hic bilmiyordum.

Herkes uykuda, bende sahura kadar uyumayan bir insanim. Tek uyumayan vatandas ben'in de burnu cok hassastir. Ama ne hikmetse mutfagin ve tum evin dumanla doldugunu ve yanmis lastik-cam kokulariyla doldugunu hissetmemisim. Oyle ki annemler o kokuya uyanmislar. Uykuya dalacagim sirada kosarak yanima geldiler. Ben de diyorum ki akcigerlerime dolan agirlik ne? Hemen uyandirdilar beni. Camlari actilar. Mutfaktaki plastik-cam tabagi elektrikli ocagin ustune koymus annem. Cayin altini kapatacagim diyede yanlis tarafi acinca, yandi bitti kul oldu. O kadarcik bir tabak, beni az kalsin zehirliyormustu. Balkona ciktim. Olumun. Ne kadar yakinima sokuldugunu hissettim. Hatta annemin deyiisine gore eger ocak gazli olsaydi simdi aranizda olmayabilirdim:)
Allah korudu.
Elhamdulillah.

Geçmiş olsun canım. Rabbim korumuş şükürler olsun ki..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumu her seferinde oyle bir kirmayi oyle incitmeyi basariyorsunki..
artik telafi olmacak sekilde bu gonul kirgin sana ,hani anliyorum diyorsun aslinda sen sevgiden hic anlamiyorsun..
agitigin goz yaslarina yeter artik diyorum cunku ruhumu cok yordun , kalbimi ve gonlumu cok yaktin...
bu sefer hersey bitti o kadar demek cok isterdim ki....ama gonul bu kalb bu soz dinlemez ki..
akil mantik degilki soz geciresin..keske seni sevecegime sevgime layik birini sevmis olsaydim..
ama zaten artik icimde sevginden cok sana karsi buyuk bir yara var..
seni asla affetmicem..ne akitigin gozyaslarmi telafi edebilirsin nede sozlerinle yuregime actigin yarami gidebilirsin...
senin icin hersey ne kadar basitmis , ne kadarda kolaymis..cekip gitmek...sen beni hic anlamadin ki..halen senden anlayis bekliyorum.. ama inan ben seni anlayordum ve kendimi seni yerine koydugumda hak veriyordum..ama sen kendini benim yerime hic koymadin her sey bir anda hic bir sey olamamis gibi yok ettin bir anda sildin..eger beni anlamis olsaydin gercekten sevmis olsaydin gercek bir kalbin olmus olsaydi...bana karsi daha anlayisli olurdun...ama onu sende bir defa bile hic gormedim..beni rabbim biliyor diyorsun ya , iste benide rabbim biliyor , ne kadar beni kirdin beni ne kadar incittin asla bilmessinki..ama ben robat degilim senin gibi..
sevdigimi gonlumun ilk sahibi olan insani hemen unutamam bir insani hemen unutamam.. hayatima hic girmemis gibi yapamam...onu hemen yuregimden atamam..sevgisini hemen yok edemem...en kotusude ne biliyormusun..sana o kadar kirgin o kadar kirgin olmama ragman..seni halen oyle cok seviyorum ki...ve halen canin canimdan cok daha degerli....iste bende kendimi anliyamiyorum..

iste icimden gecen bunlar..keske bunlari okuya bilseydin belki biraz olsun yuregin acirdi..

sana tek soyleyecegım sey üzülme ve unut
kendınde soyluyorsunya benı anlamadın dıye demekkı senın canını hep yakıcaktı
her şerde bir hayır vardır bununda hayır olan yonunu görmeye calış
Rabbim huzur mutluluk versın

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Allah korumuş canım.
Hamdolsun birşey olmamış.şükret/şükredelim.
sen olmasan..sen olmasan..:)
senin olman lazım ki vuslat olsun de mi:)
ben de diyorum niye gitmedi katre pare.demek ki vuslat şimdi değilmiş başka zaman da başka bir yerde inşAAllah:)

Nasil da bilirsin su erguvan gonlumu.. :)
Utaniyorum sana birsey soylemeye..
Evet, Rabbim korudu hamdolsun.
Evet, Ankara'ya gidemedim hala, uzgunum.
Nasip.. :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

Benim degerli agabeyim tavsiye ettigim kitabi mi okumus ?
Vallahi cok sereflendirdin beni agabey, Allah ebeden razi olsun.

Degil mi? Degil mi?

Bir baskaymis seyretmek sevgilisinin gozunden Sevgili'yi ?

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
KatrePare KARDEŞ YA ÇEKECEĞİN VAR, YADA GÖRECEĞİN DEMEKKİ RABBİM ÖLÜMÜN DE HAYIRLISINI NASİP EYLESİN
ÇEKECEĞİ DEĞİL, GÖRECEĞİ OLANLARDAN ETSİN İNŞ'ALLAH

GEÇMİŞ OLSUN

Evet :)
Bu Katre'nin cektikleri, kederleri gecti.
Daha cekecekleri, gorecekleri var.
Hamdolsun ki var, yoksa Resulullah'a kavusma bahanem ne olurdu ? :)

Allah ebeden razi olsun, cok tesekkur ederim.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Sana bir gun daha yakinim ey sevdigim..
Ey Sevgili'm (s.a.v)..
Ey Rabbi Rahim'im (c.c)..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
45825_428242349227_368739169227_4675262_7286874_n.jpg

HERKESE HAYIRLI İFTARLAR.. Rabbim kabul etsin..

Hz. Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) namaz kılmazdan önce biçkaç taze hurma ile orucunu açardı. Eger taze hurma yoksa kuru hurma ile açardı. Eğer kuru hurma da bulamazsa birkaç yudum su yudumlardı."

Ebu Dâvud, Savm 22, (2556); Tirmizi, Savm 10, (694).

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ben açtım iftarımı.. Elhamdülillah.. Rabbim kabul etsin canım..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Huzunlu musun?

Gozlerin uzaklara mi bakiyor?

Baktigin yer olabilsem ey sevilenim.

Yaktigin yuregim.

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Benim degerli agabeyim tavsiye ettigim kitabi mi okumus ?
Vallahi cok sereflendirdin beni agabey, Allah ebeden razi olsun.

Degil mi? Degil mi?

Bir baskaymis seyretmek sevgilisinin gozunden Sevgili'yi ?

Est kardeşim şereflendirmek ne demek, benim için büyük bir zevk öyle güxzel bir kitabı okumak, hele de değerli kardeşimin tavsiyesi üzerine.. :)

ne güzel söyledin kardeşim, işte anlatmaya çalıştığım şey buydu.. şimdiye kadar hep bize 3. bir göz olarak anlatıldı Yüce Nebi, ama sevgilisinin gözünden görmek bambaşka oluyormuş dediğin gibi...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmek başka ,
Bulmak başka ,
Olmak daha başka ..

Mevlana

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın defineleri yıkık gönüldedir..Yıkık yerlerde pek çok defineler gömülüdür. Kırılmış, iki yüz parça olmuş gönülü yapmak, Allah'a Hac'tan da yeğdir, Umre'den de..

Mevlana

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt