Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Ey kıblesine aşk düşürdüğüm sevda sözcüğüm! Kerem eyle,demlensin içimde mahzun suretin…

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
allah size istediğiniz insanları deyil ihtiyacınız olan insanları verir...

öyle ki bu insanlar sizi incitecek size yardım edecek,acı verecek ve sizi terk edecek,

sizi sevecek ve olmanız gereken insan olmanızı sağlayacak...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
kahvenden bir yudum bile almamışsın..korktunmu beni kırk yıl sevmekten ?
....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
kahvenden bir yudum bile almamışsın..korktunmu beni kırk yıl sevmekten ?
....

Madem kırk yıl hatırı var korku niye...Allah C.C. Sevgisinden korkulmaz...Sevinç duyulur...
Haydi 40yıllık beraberliğin ...hatırına.... sende sev onu...Seni seviyorum Allah 'ım de...C.C.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Madem kırk yıl hatırı var korku niye...Allah C.C. Sevgisinden korkulmaz...Sevinç duyulur...
Haydi 40yıllık beraberliğin ...hatırına.... sende sev onu...Seni seviyorum Allah 'ım de...C.C.

sanırım yanlış anlaşılmışsınız allah c.c sevilmez mi? oarada yardan söz ediliyor... sevdiğine sitem var biraz.bu alıntı bir sözdür bana ait değildir tabiki rabbimi seviyorum.. sevmeyenin burada işi nedir?sevmeyen burada yazılarında ondan söz edermi?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
sanırım yanlış anlaşılmışsınız allah c.c sevilmez mi? oarada yardan söz ediliyor... sevdiğine sitem var biraz.bu alıntı bir sözdür bana ait değildir tabiki rabbimi seviyorum.. sevmeyenin burada işi nedir?sevmeyen burada yazılarında ondan söz edermi?

Ne güzel dikkatle okursanız kızmaz sevinirdiniz ...Kızdı iseniz yazımı geri alacağım...Size ait bir konu değil biz ile ilgili...Anlayana duyuru...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel dikkatle okursanız kızmaz sevinirdiniz ...Kızdı iseniz yazımı geri alacağım...Size ait bir konu değil biz ile ilgili...Anlayana duyuru...

hayır kızmadım size.sadece farklı bir yaklaşımla bakmışsınız bende kendime göre açıklama yapmak istedim.herkes aynı şekilde anlayamaz bizlerin yaşı küçük ve bizler kendimizce değerlendiriyoruz sizlerin yorumlarına saygı gösterebilirim ancak kızmak değil tavrım..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Tamam anladım bizim çok ender değerli Kahve mizden içen inşallah hatırdan anlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Size de...Konuya istemeden yanlış girdiğim için hata af ola...İyi geceler...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı, bereketli bir gün olsun hepimize inşaAllah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Zonklayan başım benim, kan pıhtısı, cerahat;
Ona yastıkta değil, secde yerinde rahat..

Necip Fazıl Kısakürek

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Orucluyken namaz kilmak kadar ozel bir sey baska ne olabilir ki? :)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Bende kaç gündür bunu izliyorum izledikce ağlıyorum emegine saglık kardesim tekrar dinlemek nasip oldu:)

Allah razı olsun kardeşim :) Bu eseri de çok güzel fakat Musab bin Umeyr hakkındaki eseri bambaşka yaa... Özellikle de 2:12 den sonraki kısımları....

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli sabahlar Kardeslerim

Güzel Türkiyemizi gezdim geldim.Ne kadarda özlemisim orayi.

Güzel gören güzel düsünür hesabi,herseyi orada böyle görmeye basladim.

Sadece insanlarin davranislarina,sorumsuzluklarina,yalanciklarina,cikarlari ugruna karsindaki kisiyi yalan söyleyenleri rastladim.

Insanin iyi niyetine kullanmak istegen insanlarla dolu olduguna gördüm.

Bu beni cok üzdü.Haline sükür eden 1,2 kisi rastladim desem yalan degildir.

Ben olumlu yöne cevirmek istedigimde,su sözü plak takilmis gibi herkez tekrarliyordu:burasi Türkiye.

Aslinda Türkiyemiz cok degerli ve icinde cevher tasiyan bir ülke.Ancak insanlarimiz bu degerin farkinda olmaksizin,maddiayati ve hazirci

olmakla yetiniyorlar maalesef.

Icimde üzüntü ile burayi dönerken bir ögretmenle tanisdim.Emekli oldugu halde gönüllü olarak yardima muhtac insanlari nasil yardim edilebilecegine gördüm.

Yasadiklarima ona anlatinca su sözü söyledi:hepimiz birlik olalim Allah rizasi icin.

Türkiyede insanin kendi sorumluluguna almasi neden cok zor?

Halbuki bu bizim üzerimizde yükümlü olan birsey degilmidir?

Izine gitmeden önce bir kardesimin annesi hastaydi.Ona mail üzerinden tavsiyeler yazdim.

Bilmem,biraz zor,annem doktora gitmek istemiyor gibi cevaplar aldim.

Yazdiklarimi ciddiye almazlarsa annesinin komlikasiyonlari hizla ilerleyecegine belirtdim.

Cevap olarak sunu aldim:ne kadarda ugrasiyorsun abla!

Yorumu size birakiyorum kardeslerim.

Sunu biliyorum Allah rizasi icin iyi niyetimi devam edecegim.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Garip değilmi ? Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde, ilk vazgeçeceği kişi sen olursun !

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün mutluydum sebebini bilmeden mutluydum. Mutluydum sanki belki bana öyle geliyordu. Etrafımda onca müslüman kardeşimin kanı dökülürken nereden gelmişti bu mutluluk. Sanırım sahteydi bu çehremde dolaşan tebessüm. Allah c.c. verdiği bir sınav da olabilirdi bu. Bugün mutluyum ama bu mutluluk sanırım Ramazan ayının huzurundandır. Mevlam şu an dertte olan kardeşlerimizin Ramazanı bizler gibi huzur içinde geçirmesini nasip eylesin. Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt