Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
ve günün birinde kendini DUA'nı yaşarken bulacaksın. . ."
Garip değilmi ? Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde, ilk vazgeçeceği kişi sen olursun !
ve günün birinde kendini DUA'nı yaşarken bulacaksın. . ."
tabiki amena abi insanlari oldugu gibi kabul etmek gerek kimse kimseyi degistiremezki..zaten insanlari oldugu gibi kabullenmek gerek ham olsun bunun bilincindeyim..evet dediginiz gibi herkezin dogrusu ayridir..ve yanlisi vesayra iste aslinda insanlari oldugu gibi kabullenmek onlari yargilamadan kinamadan yasamak hayati biraz daha yasanir hale getirir ..ama inan ben yani (bencilik) donemi dediginiz ya iste o kelimeyi hic ustume bile almiyorum..cunki neyse abi..ama sunu cok iyi bilirim ki cunki vicdanim rahat ben asla bencilce davranmadim ve hep karsimdaki insan neysse abi yaa..yorumun icin saol....Olduğu gibi kabul etmek gerek...Her insanın doğrusu ayrı olabilir ...Ortak doğru önemli...Çizgi bu devirde güvensizlik görülüyor ve BEN döneminde yalnızlık kaçınılmaz oluyor...
En iyisi karşılıklı saygı ve sevgiye bağlı ortada ben olmayan yaklaşım...Tanışma benliği kamçılar...Bazen ''siz 'de '' kalmak daha iyi...
nasil abi rica etsen konuyu biraz daha acarmisiniz..Ve hatta KUR'AN -I KERİMİ ...
nasil abi rica etsen konuyu biraz daha acarmisiniz..
Dua nı yaşarken bakmışsın ki ...bu dua ;Kur'an-ı Kerimde var olan bir dua...Farkına varmadan aynı konuyu değişik zaman, yer ve şekilde yaşamışsın...
Dikkat Kur'an-ı Kerimdeki tavsiye özü işaret eder...öze göre sonuca gitmek gerek...
Başarı yönüne gitmek rızayı oluşturur ve duanız sizin istediğiniz yöne hayıra gider ve mutlu olursunuz...
Niyazi Mısri Divanı ile başlayın ''Sadeleştirilmiş ve tamamını içeren...''...Şiirlerden dem alın dikkatle okuyun anlayın...Sırr olanlar şiirlerde gizli şifredir...İlmihallerdeki Şiirimsi yazılara çok önem verin...
Dua ve sığınma sizi başarıya götürür...Bıkmadan hayır isteği ,sığınma, aczinizi arz dua ve sabır gerekir...
Dua sizin ve istediğinizi Allah C.C. var eder merak etmeyin...
Bu yazı anlayana sivrisinek saz dır...
Allah C.C. hepimizin Rabbi C.C. okuyun, öğrenin, ulaşın ...Buyurun haydi...Selam olsun size...
Aciz bensiz ,benden ....size ... sizin için ne mutlu bir bilgi...Selamlar...
Bıkmayın ,sabredin,sevin ki sevilin...sevdiğinizi arz edin ki sevilesiniz...Ben i atın aczinizle yaklaşın...Yürek titretin...
Ulaşın Allah C.C. nun tüm kapıları size sizden yakın...
abi bazen oyle seyler isterizki rabbimden hani imkansiz gibi gelir onun icin umidi kaybedersin..cuki oyle zor oyle imkansiz gelirki artik bazi syler..ama sonra ya ben rabbimden istiyorum kimseden istemiyorum ki diyorum ama sonra gene umitsizlige kapiliyorum..ve ikilem beni altus ediyor..abi icimden bazen o duayi oyle cok etmek gerekiyor ama bazende hic bir sekilde edemiyorum..boyle olunca ne yapmak gerek nasil bir yol izlemeliyiz...rabbimden her daim hayirlisin istiyoruz tabiki ve rabbimden bize onu nasib ediyor peki neden bir insan surekli bir duayi etmek isterki..nefsi istegi icinmi..yoksa rabbim kabul buyuracagi icinmi..cunki biz kuluz neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz..neyse abi insallah ne demek istedimi anlata bilmisimdir size..ya abi bide yazaarken daha detayli daha uzun yazarmisiniz?