Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
Vaveyla'yı gördüm denizyıldızı nickini değiştirmiş sanırım dedim. Öyleymiş de . Doğru tahmin..
Hayırlı olsun..
Vaveyla'yı gördüm denizyıldızı nickini değiştirmiş sanırım dedim. Öyleymiş de . Doğru tahmin..Hayırlı olsun..
Evet birşey yapamıyoruz..
Ne yapabiliriz..
Ne yol biliyoruz ne yordam...
Arap prensi geçen türk medyasında boy gösteriyordu... sandi holywooda gidecekmiş gibi pozlar veriyordu...
Sen kimi temsil ettiğini bil... senin için dünyanın 4. Dolar milyoneri diyorlar.. acaba o milyonlar nerden geldi.
Çorak bir yer iken kayalıklarla çevirili çevresi çöl iken o Belde... şimdi kimin ve neyin sayesinde dünyanın 4. zenginisin...
..................Biz Sadece dua edebiliyoruz..
kimimiz dua da etmiyor belki.
....
Kimimizin umrunda bile değil belki...
oofff oruç oruçta çekilmiyo ki bu yeğen![]()
Sag ayagim tarak kemigi 27 mayis 2012 de kirilmisti. Hala daha iyilesmedi tam olarak ama gecen sure zarfinda yaslilarin namazda nasil zorlandigini anladim, once ellerimi kullaniyor sonra egilebiliyordum. Mescidde bazen yasli amcalari gorurdum, aynisini ben uygulamak zorunda kaldim, neyseki daha iyi hissediyorum. Biran yasliligimi dusundum de genclikte namaz kilmanin bile ayri bir tadi var. Genligimizin kiymetini bilip sonradan eyvah demeyelim, ben bir surede olsa keske kirilmasaydi duygusunu tattim zor bir durum ...