Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Zalimleri yakalaması pek şiddetli olan Allahım...
Bu mübarek ay hürmetine Zalimleri zulümleriyle beraber sana havale ediyoruz, Yardımcımız, koruyucumuz, sahibimiz ancak sensin...
Ey imdada koşacak kimsesi olmayanların imdadı, Halimizi ancak sen biliyorsun imdat et ki kurtulalım...
Ey korunacak yeri olmayanların koruyucusu, Dergahına sığındık biz...i muhafaza eyle...
Ey kendisinden inayet isteyenlere inayet eden, Bize de inayet et ki yıkıldığımız yerden doğrulalım...
Ey kendisinden yardım isteyenlere yardım eden,
Ne olur ism-i Cebbarinle, bize bir heybet ve celal giydir ve düşmanlarımızın ellerini bizden çektir...
Ya ilahi !
Bizim ümidimiz ve seyyidimiz yalnız sensin.
Bizi tahkir etmek isteyen ordunun düzenini dağıt !
Ab-ı ruyi Habibi Ekrem için, Kerbela'da revan olan dem içi, Şeb-i fırkatte ağlayan göz için, Rah-ı aşkında sürünen yüz için,
...,İslam'a zafer ver ya Rabbi!...

...........

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ey karanlık geceyi uykuda geçiren mü'min, dua etmek zamanı geldi.
Haydi kalk.
Ey kötülük etmeyi adet edinmiş Nefs, ibadet etme, iyilik etme zamanı geldi.
Pencereden bak, tevbe kapısını aç, evi tertibe koy, düzelt.
Haydi durma Bizim nöbetimiz geldi.
Suçtan, kötülüklerden neden temizlenemiyorsun?
Günahlardan ellerini yıka, yüzüne su vur, Abdest al, namaza durma zamanı geldi.
Seni mezara koydukları, lahitte yüzünü Kıble'ye döndürdükleri zaman, Hayatta şu karşında duran Kıble'yi hatırlarsın, amma, namazını kılamadığın, kazaya bıraktığın için içinin Yanmasından eline ne geçer?
Sen şimdi hayatta iken, bu Kıble'den bir nur, bir ışık ara.
Bir ışık elde et de, o nur, o Işık, senin kabrini ışıtsın.
Allah'ın nuru gelince, kabir bir gül bahçesi olur"

ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.
HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
hakedene hakettiği karşılığı verebilirim..kendinde olmayan bazı insanlar var lakin onlar için yapacak hiçbişey yok yani olsada yapmaya değmez onlar ne laftan anlar ne dersten...

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bizler günahkar kullarız. Hiçbirimiz Hz.Ebubekir , Hz.Ömer , Hz.Osman,Hz.Ali ,Sahabeler ve nice Allah c.c. dostları gibi değiliz. Çok günahımız var Allah c.c. bizleri affetsin. Ramazan ayı geldi , bu ay islam dininine inanan insanların en güzel şekilde yaşamlarını sürdürdükleri aydır. Herkes biraz daha mutlu biraz daha dikkatli bu ayda.
Bazen oluyor konserler,toplantılar,eğlenceler memleketimde. Saygı duyuyoruz insanların eğlenmesine herkes yaşamında özgürdür diyerek bizler müdahale etmiyoruz. Ancak bugün benim orucuma müdahale neden ediliyor. 1 ay boyunca insanlar neden insanların ibadetine saygı duymuyorlar. Neden benim orucumu yok etmeye çalışıyorlar bilemiyorum. Anlamıyorum bunları , Allah c.c. oruçlarımızı kabul etsin. Mevlam sen bana yardım et ben ORUÇLUYUM.Amin.

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı
576199_10150971068388248_2040964033_n.jpg

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
2012 yazı Burma'da (Myanmar) ki Budist rejimin işlediği Müslüman katliamında yeni bir salgın dönemi olarak belirlendi. Budistler 1,8 milyon Rohingyalı Müslümanın yaşadığı Rakhan devletini işgal etti.
17 Temmuz 2012, 21:21

Olayların kısa bir fotoğrafik takvimi Budist müşrikler tarafından işlenen Müslüman katliamının korkunç yüzünün sadece bir bölümünü göstermektedir.
Bütün bu olanlar modern çağda meydana gelmektedir ve ne BM ne sözde Batı demokrasinin ülkeleri ne de sözde "İslami" ülkelerdeki kukla rejimlerini rahatsız etmemektedir. Şimdiye kadar Burma'da 20,000 Müslüman zaten katledilmiştir.

Bununla beraber Batı basını her ne kadar zaman zaman "toplum içi çatışmaların" meydana geldiğini pervasızca yazıyor olsa da Müslümanlara yönelik kitle katliamların ne dini ne de etnik topluluklar tarafından olmadığını, düzenli askeri kuvvetler tarafından gerçekleştirildiğinden bahsetmek isteriz.

burmakatliam.jpg

201207211156_imd5gts21a.jpg

91892_6.jpg

91892_9.jpg

birşey yapamıyoruz
hani belki içimiz acır da ellerimizi kaldırıp kendimize ettiğimiz onca duanın arasında onları da anıveriririz belki diye ekledim.malesef...

Allah'ım ne olursun ama ne olursun şu mübarek ayın ramazan hürmetine
aralarında hidayete erecek varsa hidayete erdir
yoksa onları kahreyle Allah ım

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi forumda saat kaç? ( Forum başka bir il gibi oldu ama ya neyse :p )

Neden benim forum saatim bir saat ileri.. Ayarlar da düzgün oysa ki...

mir_erhan

Moderator
İçimden değil ama...gözümün önünden bir şey geçiyor....
O da bir sürahi dolu/su SU.. :)

Su Kasidesini okuyunca.. Su ya kaside mi yazılır demiştim..

oysa şimdi anlıyorum... Su için Cilt cilt Ansiklopediler yazılır

mir_erhan

Moderator
2012 yazı Burma'da (Myanmar) ki Budist rejimin işlediği Müslüman katliamında yeni bir salgın dönemi olarak belirlendi. Budistler 1,8 milyon Rohingyalı Müslümanın yaşadığı Rakhan devletini işgal etti.
17 Temmuz 2012, 21:21

Olayların kısa bir fotoğrafik takvimi Budist müşrikler tarafından işlenen Müslüman katliamının korkunç yüzünün sadece bir bölümünü göstermektedir.
Bütün bu olanlar modern çağda meydana gelmektedir ve ne BM ne sözde Batı demokrasinin ülkeleri ne de sözde "İslami" ülkelerdeki kukla rejimlerini rahatsız etmemektedir. Şimdiye kadar Burma'da 20,000 Müslüman zaten katledilmiştir.

Bununla beraber Batı basını her ne kadar zaman zaman "toplum içi çatışmaların" meydana geldiğini pervasızca yazıyor olsa da Müslümanlara yönelik kitle katliamların ne dini ne de etnik topluluklar tarafından olmadığını, düzenli askeri kuvvetler tarafından gerçekleştirildiğinden bahsetmek isteriz.

burmakatliam.jpg

201207211156_imd5gts21a.jpg

91892_6.jpg

91892_9.jpg

birşey yapamıyoruz
hani belki içimiz acır da ellerimizi kaldırıp kendimize ettiğimiz onca duanın arasında onları da anıveriririz belki diye ekledim.malesef...

Allah'ım ne olursun ama ne olursun şu mübarek ayın ramazan hürmetine
aralarında hidayete erecek varsa hidayete erdir
yoksa onları kahreyle Allah ım

Evet birşey yapamıyoruz..
Ne yapabiliriz..
Ne yol biliyoruz ne yordam...
Arap prensi geçen türk medyasında boy gösteriyordu... sandi holywooda gidecekmiş gibi pozlar veriyordu...
Sen kimi temsil ettiğini bil... senin için dünyanın 4. Dolar milyoneri diyorlar.. acaba o milyonlar nerden geldi.
Çorak bir yer iken kayalıklarla çevirili çevresi çöl iken o Belde... şimdi kimin ve neyin sayesinde dünyanın 4. zenginisin...

..................Biz Sadece dua edebiliyoruz..
kimimiz dua da etmiyor belki.
....
Kimimizin umrunda bile değil belki...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
nekadar doğru söylüyorsunuz kesinlikle size katılıyorum millet hangi konsere hangi elbiseyi giyicem derdinde zalimlerin müslümanlara neler yaptıklarından haberdar bile değiller ki olsalarda ne yapabilirim derler herkes bişey yapsın demiyoruz sadece dua bu herşeyden üstün belkide yardımların en büyüğü... içten yürekten allaha yalvararak edilen dualar..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
İçimden geçen mi? ::)
Herşeyi çok geç fark ediyor olmam...
sinemm89 kardeşimizin nickinin anlamını ne de geç fark ettim.. ::)
Orda bir isim varmış oysa ki... ::)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt